AKP’li Ensarioğlu: Özerklik de olur öz yönetim de olur

Çeteden girip çeteden çıkmışsınız bee hayırdır ne çeteymiş böyle ..
Dağılın artık çete mete yok
tamam deyzebüyüğe saygı

kız saraylı ne enerji verdin bana bütün evi sildim süpürdüm toz aldım lavoboları ovcam şimdide
çorba fasulye yaptım ama daha giyinemedim

neyse iyi günler

konuya yorumumu başta yaptım konuşulamaz konuşulması teklif dahi edilemez edilirse ki edildi

dilerim tez zamanda ihraç ederler bu vekili ama bir üyenin yazdığına göre tümü değil konuşmanın
ben sadece habere göre yaptım yorumu

Neyin pazarlığını yapıyor bu kendini bilmezler? Dededen kalma üç dönüm arazisinin mi? Vatan hainleri. Sen kim oluyorsun da vatan toprağını peşkeş çekiyorsun? Bu yüzsüzlük, bu rahatlık..... Aklım almıyor. Boşuna değil yıllardır söyleye söyleye alıştırdınız milletin kulağını. Soysuz sopsuzlar ne bilsin vatan kıymeti?

"hepsi olur hepsi; özerklik de veririz öz yönetim de, hele siz bir reise el atın, bir omuz verin." Size yazılmadık hakaret edilmedik küfür kaldı mı ki yüzünüz kızaracak? Ne utanmaz bir güruhmuşsunuz siz.

Son düzenleme:
Ben siyasi tartışmaları çok severim.
Karşıt görüşten dahi olsa siyasete ilgi duyan insanları çok severim.
Medeni bir şekilde tartışırız ,atışırız,özel hayatımızı ,nicklerimizi,profillerimizi alay konusu yapmadan usulünce konuşuruz.
Yeri gelir kırılırız kırarız ama kararınca.
Bir daha birbirimizin yüzüne bakabileceğimiz sınıra kadar.
Benim kafa yapımın ana teması şudur.
Sınırsız özgürlük yanlısıyım,sana şu kadar ,sen bizdensin sana sınırsız ,sana hiç yok tarzında bencil paylaşılan özgürlüğü sevmem.
Kişilere değil laflarına bakarım.
Güzel bir yorumsa kim söylerse söylesin beğenirim.kinim yoktur.
Doğru olanı da budur bana göre.
Kırmızı çizgim ülkemin bölünmez bütünlüğü ,cumhuriyet ve laikliktir.
Mecliste her kesimin temsil edilmesinden yanayım.
Kendisi gibi düşünmeyen,kendisi gibi giyinmeyen.kendisi gibi yaşamayan insanlara saygısı olmayana tahammülüm yoktur.
Bu kadar ,yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim.

bugünlerde ülkenin havası ne kadarda güzel eee negüzel işte savaş var silah var kaos var ne barışı ne istihdam mı boş verin bu insanlara bu lazım kan akacak ki gözyaşı olacak ki insanlar öfkelenmek için sebep bulsun

Anlattigina gore sendeki bazi ozellikler bende yok ama genel olarak anlasabilecek gibi gorunuyoruz.. Aramiza hosgeldin..

bu bilgi dolu yoruma uzunca yazardım ancak kan davasına dönmesin olay ne gerek var en son o konuda da helalleşin falan demiştim o kadar da yufka yürekliyim :))sen içlerinde en efendi olanısın belki ama işte içlerindesin : D
görüşmek üzere.
Ben tek tabancayim canim ya. Grup benim ozgur ruhuma aykırı

Fırsat kollamadim. Ortayı sen açtın golu de ben attım
yoo baya fırsat değerlendimişsin cnm normalde maçta yoksun ama girmek istiyosun gibi bi halin var
şu daracık forumda ; içeni var içmeyeni var kapalı olup nü ye san at diyeni var, arapları kürtleri ,çarşaflışarı aşağılayanı var, millete koyun diyeni var ateist olup inanmadığı cennet cehennemle her konuya dalanı var günümüz ilahiyatçılarına güvenmeyeni var ne yapalım kendisine hz peygamber döneminden sahabi mi getirelim :)..
var da var...hepsinin de gönlümde ayrı ayrı yeri var seninde öyle...yerinden olmak istemiyosan sol tarafta otur
tabi hepsinin ortak bir paydası var o da malumumuz...
neyse..sevgiler cnm ..

Niye macta olmayayim ya ben fasulyeden uye miyim?

“Bunlar olabilir, tartışılabilir de ama yöntemi bu değil” Şu cümleyi söyleyen Demirtaş değil dikkat!!!!!!!!!!
Bu cümleyi söyleyen bizzat içimizden..Demirtaş söylemiş olsaydı AKP camiası topa tutardı.Nasıl tartışılabilir ki bu konu?
Bu konu senin şahsi menfaatlerinin çok önünde. Ağızlarından çıkanı kendileri mi duymuyor acaba yoksa bizi iyice salaklaştırdıklarını mı sanıyorlar?

Cevap verdiğin mesajların hep ciddiyetsiz ve bariz dalga geçer şekilde olduğu için söyledim
İkincisini yanlışlıkla yazmışsın
Bunu sen söylemeden bilemezdim
Diğer arkadaşda size o şekilde yaklaşmıştı sizde sitem ettiniz
Ben babası doğuda görev yapan bir arkadaşınız olarak oldukça hassasım bu konularda
Mesajlarım gayet düzgün ifade edilmişlerdir
İspata gerek yok iftira atmadım tavrınızın yanlış olduğunu söyledim
İnsanların birbirini anlaması bu kadar zor olmamalı
Siyaset topiğinde bu tür davranışlara alışmış olabilirsiniz
Benim için yanlış
Ayrıcı sizi tenzih ederim ki o karşınıza çıkanlarla hiç bir benzerliğim olduğunu düşünmüyorum
Bahsettiğiniz kişilerin bi kaçı ortada
Hiçbir zaman öyle bir üslup ve tavıra sahip olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…