• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’li Ensarioğlu: Özerklik de olur öz yönetim de olur

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698

GALIP-ENSARIOGLU.jpg

http://www.noktadergisi.info/akpli-ensarioglu-ozerklik-de-olur-oz-yonetim-de-olur.html

AKP’li Ensarioğlu: Özerklik de olur öz yönetim de olur
AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Türkiye’nin doğusunda hendekler kazılmasıyla ilişkin yaptığı yorumda PKK’nın öz yönetim ve özerklik talepleri için “Bunlar olabilir, tartışılabilir de ama yöntemi bu değil” dedi.

Habertürk’te yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programına katılan Ensarioğlu, Kandil’den gelen ‘Ya özerklik ya ayrılık’ açıklamasına ‘Özerklik olur ama yöntem bu değil’ mesajı gönderdi.

PKK’nin demokratik özerklik ve öz yönetim gibi talepleri için “Bunlar olabilir, tartışılabilir de. Ama yöntemi bu değil. Biz yüzde 49.5 oy aldık, başkanlık sistemi dediğimiz zaman kıyamet kopuyor. Bunun yöntemi sokakları kazmak değil” diyerek AKP’nin ‘demokratik özerklik’ ve ‘özyönetim’ taleplerini tartışabileceğini açıkladı.

Eren Erdem konusu neredeydi ben onu arıyodum kaç anti RTE ci yorum yapmış bakacaktım kiiiii açılmamış bile ahahshdha

Eren Erdem konusu neredeydi ben onu arıyodum kaç anti RTE ci yorum yapmış bakacaktım kiiiii açılmamış bile ahahshdha
ne alakası var.
tamam size göre Eren Erdem zaten kötü .Bunu biliyoruz.
Bu adamın dedikleri nasıl ?
Laf kalabalığını bırakın.

Olur tabii niye olmasın. %49,5 oy aldılar, ülkenin yarısı AKP'nin vereceği kararları destekliyor. Bizim ne haddimize özerklik veya öz yönetim olmasın demek.
HdP ye ateş püskürüp pek bi vatansever takılıyorlardı da .Yok dillerini kedi yuttu.
Yav şu rus uçağını kim düşürdü.
Nasıl sıyrılacaklar acaba.
İki ucu boklu değnek derler ya ondan oldu

HdP ye ateş püskürüp pek bi vatansever takılıyorlardı da .Yok dillerini kedi yuttu.
Yav şu rus uçağını kim düşürdü.
Nasıl sıyrılacaklar acaba.
İki ucu boklu değnek derler ya ondan oldu
Yok valla Rus uçağında falan değilim ben.

Yarın öbür gün doğunun özerkliği için masaya oturulursa sorumlusu ben olmayacağım ya içim çok rahat :D Şimdi onlar düşünsün:KK53:

bu sözü HDP liler etseydi Erdoğanistler topiğe doluşurlardı.
Okudum haberi yorumlamak gelmedi içimden
Sonra erdoğanistler deyince bende geleyim dedim ama elle tutulur bi tarafı yok :110:
Önce haberi yapan nokta dergisinden başlayayım önceden aktifhaber'di sonra nokta dergisi ile atak yaptı ama
mantık değişmedi hep taraflı yayın
Taraf tutanların haberlerini ciddiyetle okuyamıyorum :KK12:ister sağ ister sol ister milliyetçi olsun
Sonra miiletvekili bu adamı milletvekili olduğu şehirde 34 sivil'in öldürüldüğü zaman dinlemiştim bölgeyi yanlış tarif edip köyün adınıda yanlış söylemişti
O zamandan beri ciddiye alamıyorum kendisini
Her partide olduğu gibi Akpde de ne dediğini bilmeyenler var.
Bi elin parmakları bir olmaz derler ya hahh işte tamda öyle

Ahahaha
Yok ne kötüsü eğlencemiz bizim " umudumuz ereeen" sloganlarını duyar gibiyim ahaha:KK53:
Ne diyodu kılıçdaroğlu:KK53: mülletvekülümüzü yefürmekkkk:KK57::KK53: nizde yedürmeeek :KK53:

Linacım keyfine eğlencene bak hiççç anlatcam diye uğraşma başörtü zulmünü yalanlamış kişiye anlatmaya çalışıyosun:KK53:

Ben kaçar iyi eğlenceler

Ahahaha
Yok ne kötüsü eğlencemiz bizim " umudumuz ereeen" sloganlarını duyar gibiyim ahaha:KK53:
Ne diyodu kılıçdaroğlu:KK53: mülletvekülümüzü yefürmekkkk:KK57::KK53: nizde yedürmeeek :KK53:

bak bir üstteki arkadaş efendi gibi üslubunca mantıklı bir cevap vermiş.
Bilmiyorsanız öğrenebilirsiniz diyeceğim ama o ışığı göremiyorum sizde .

Back