- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Yazik size bu kadar düştünüz ha...
Kimse benden zorla oy alamaz biraz gercekci olun her habere inanmayin derim sandik basindakilerde kesin silahda vardir....
Benimde Ablam bizzat ama bizzat sahit oldu, Atatürk havalaninda oy kullanirken, oradaki bir görevlinin kendisine yaklasip " Oylarimiz CHP ye degil mi gurbetci kardesim, CHP tek umudumuz" dedigine..
Yani gecin arti ya..
Yapiliyorsa herkes yapiyor..
Yapilmiyorsa kimse yapmiyor..
AKP kömür dagitiyor denildi, yerel secimlerde CHP nin Sarigül ün kömür ve yardim paketlerinide gördük..
YYani artik kabul edin sunu.
Türkiye de insanlar 2002 den beri AKP diyor ve bunu cani gönülden isteyerek yapiyor.
Bazilari bu gercegi, nedenini anlamadigi ve secmene hakarete devam ettigi sürecede bu böyle gidecek..
Artik gercekleri yazin ya:))
Türkiye de her yerde elektirikler kesilmedi bu 1.
2. side elektirik kesilen yerlerin %90 ninda CHP kazandi:))
Yani elektirik kesilmesi ile usülsüzlük yaparak secim kazanildiysa bu durumda sizin bahsettiginiz usülsüzlügü yapan CHP oluyor:))
Ya bak bunu bile bilmiyorsunuz..
35 yerin hepsi il degil:))
Azcik arastirin..
Elektirigin kesildigi yerlerin cogu ilce ilce:))
Herseyide bizden beklemeyin arastirin azcik..
buda demek oluyor ki chp iyi aşırdı oradakı oyları .
mantıken karanlıkta koruyan aydınlıkta of her yeri alması gerekiyordu.
Canım ben de aynı şeyi düşünüyordum ama dün dendi ki ellerine halihazırda mührü basılmış olan zarfları vermişler,bunu atacaksınız demişler atmayanları işten çıkarmışlar.Hani koca bir kedi çetesi seçim akşamı trafolara eş zamanlı saldırı düzenledi ya o ara olmuştur.
hayır canım,önceden akp'ye damga basılmış zarflar verilmiş bunu atacaksınız denmiş,yani damga basılmış zaten bir de dediğiniz gibi olsa seçim sonuçlarında ortaya çıkar çünkü akp'ye az oy gittiği,işçiler söyledi bunu.Ama biz de demiyoruz zaten bütün oylarını bu şekilde aldı diye ama böyle aldıkları da varmış kendi ağızlarından duydum.Zaten usulsüzlükle de ilgili birçok tutanak tutuldu o gün,ama sonuçsuz kaldı.Iyide adam son anda yine istedigi partiyi oyunu atip istedigine oy verebilirki,
kim kime oy verdigi belli olmaz, cunku pusulanin ustunde kimsenin ismi yazmiyor.
halk arenasından bi bölüm
[video=dailymotion;x1uywi6]http://www.dailymotion.com/video/x1uywi6_somali-madenciden-kan-donduran-sozler-akp-ye-ve-patrona-isyan_news[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?