hepsi kaçacak veis şimdi. kendi kendilerini çoşturuyorlar biri farklı yazınca kaçıp gidiyorlar. cevap ver yok .
Baktimda oyle cevabimi verdim zaten ben körü körüne cevap vermem inanmamda innandigim yoldanda kimse dedi diye caymam zaten o kadar sacma haberler duyuyorum ki artik gülüyorum gercekten... tabi zihniyettt mesekesi bu parti siyaset degil...
Dun biraz bakmistim ama tam tersi mi söylendi kabul mu edildi merak ettim simdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yahu bu kadar sacmaligida pes artik ya..
Diyelim ilcede 100 kisi yasiyor.
Secim sirasinda herkes istediginie verir, kabine herkes yanliz basina giriyor ve oarada her partinin görevlisi var.
Sandiktan AKP ye 20 oy cikti diyelim.
O 20 oyun kimse ait oldugunu nerden bilecekmiste diger vermeyenleri isten atacakmis.
Herkes ben verdim dese neyle ispat edilecek kimin vermedigini..
Yeter artik iyice komedi oldular ya..
Yok kardesim sandik basinda beklemisler oy vermeyenin kellesini vurmuslar.
Cumhurbaskanligi seciminde yine ayni parti %52 lerde oy alacak..
Hala anlamadilar miletin isteyerek bu partiye oy verigini ve neden isteyerek oy verdigini ya..
Secim sirasinda herkes istediginie verir, kabine herkes yanliz basina giriyor ve oarada her partinin görevlisi var.
O 20 oyun kimse ait oldugunu nerden bilecekmiste diger vermeyenleri isten atacakmis.
Hala anlamadilar miletin isteyerek bu partiye oy verigini ve neden isteyerek oy verdigini ya..
Heh herzaman ki klasik seyler basladi..
Mitingdekiler montaj denir, miting alani canli gösterilip montaj olmadigi ispatlaninca, para ile adam getirdiler denir, secim yapilip, bakin para ile adam getirmemis denilince, secime hile karistirdilar denir, sonra secimde hile olmadiginida kabul edip secmene " koyun, bidon kafa, cahil, gerizekali, satlik, coban" gibi hakarete baslarlar..
Burdada, önce tehditle oy toplamis deniyordu, simdi 20 ciksada 220 oluyor denilerek usulsüzlük yapildi deniyor, onuda ispatlarsiniz sonra secmene hakarete gecilir..
Böyle devam edin, edin ki bu partiye oy veren insanlar dogru yolda oldugunu iyice anlasin...
gayet burdayız arkadaşım neden kaçalım?
bizde gülüyoruz çok şeye
sende haklısın mantık devreye girince herşey değişir.
Ama kabul et bu kadar komiğine sende rastaladin neyse ya cevao vermicem artikin bu son
Ben izmirde yasiyorum burda da chp kafama silah dayadi eger bize vermezsen oyunu seni bu sehirde barindirmam dedi bende korktum oyumu verdim
Hadi gelsinde ak parti izmirde de kazansin kazanamaz cunki izmirde zihneyet hepp ayni
Heh herzaman ki klasik seyler basladi..
Mitingdeki kalabaliga montaj denir, miting alani canli gösterilip montaj olmadigi ispatlaninca, para ile adam getirdiler denir, secim yapilip, AKP birinci cikinca bakin para ile adam getirmemis denilince, secime hile karistirdilar denir, sonra secimde hile olmadiginida kabul edip secmene " koyun, bidon kafa, cahil, gerizekali, satlik, coban" gibi hakarete baslarlar..
Burdada, önce tehditle oy toplamis deniyordu, simdi 20 ciksada 220 oluyor denilerek usulsüzlük yapildi deniyor, onuda ispatlarsiniz sonra secmene hakarete gecilir..
Böyle devam edin, edin ki bu partiye oy veren insanlar dogru yolda oldugunu iyice anlasin...
dünkü yayını izlediyseniz,orda herkes konuştu,artık daha ne kadar gözünüze sokmak gerekiyor bazı gerçekleri? İnsanlar çıkıp konuştu orda!! sizi nerde görsem birilerine saldırırken buluyorum? neden bu kadar kanıtlama çabasındasınız anlamıyorum,tamam biz sizden farklı düşüncelerdeyiz,bunu kabul etmek neden bu kadar zor? sizin düşünceniz farklıysa okuyun geçin,yorum yapmayın lütfen.
neden okuyup geçsin . gerçekleri duymak zorunuza mı gidiyor herkes aynı fikirde olmak zorunda mı .
dünkü yayını izlediyseniz,orda herkes konuştu,artık daha ne kadar gözünüze sokmak gerekiyor bazı gerçekleri? İnsanlar çıkıp konuştu orda!! sizi nerde görsem birilerine saldırırken buluyorum? neden bu kadar kanıtlama çabasındasınız anlamıyorum,tamam biz sizden farklı düşüncelerdeyiz,bunu kabul etmek neden bu kadar zor? sizin düşünceniz farklıysa okuyun geçin,yorum yapmayın lütfen.
neden okuyup geçsin . gerçekleri duymak zorunuza mı gidiyor herkes aynı fikirde olmak zorunda mı .
Iyide oy verirken kimin kime oy verdigine goremiyorsun ki?
Arkadaşım o adamlar silah zoruyla mı anlatıyorlar hep bir ağızdan bu olayı. Biraz açın şu gözlerinizi. Ben bulunduğum ilçede bizzat ama bizzat şahit oldum. 300 TL karşılığında AKP'ye evet basılmış oy pusulası kişiye veriliyor. Bunu zarfın içine koyacaksın. Boş zarfıda getirip bize göstereceksin o zaman alacaksın paranı diyorlar. Benim bulunduğum ilçede bunu yaparak o 300 TL'yi alan kaç kişi tanıyorum. Ayrıca miting arabalarına binenlere de aynı şekilde para verildi. Ama tek bir yere gitmeyeceksiniz. Nereye gidilirse katılım sağlayacaksınız dediler. Ancak öyle alabilirsiniz paranızı. Ben gözümle gördüklerime inanırım. Bu adamların ne çıkarı var yalan söylesinler. Ne amaçla iftira atsınlar. Kaybetcek daha neleri var. Bir işleri vardı oda artık ne zaman birdaha o madende çalışırlar kimbilir. Biraz açın şu kör gözlerinizi yaa. Kendinize daha fazla güldürmeyin lütfen. Sizin adınıza ben üzülüyorum neden Allah'ın verdiği o gözü sadece görmek için değilde bakmak için kullandığınızdan dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?