- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Kusura bakma kardesim,
kimse kimseye zorla oy verdiremez,
Muhurlemek icin oypusulusayla yanliz basina kaldigin an istedigin partiye oy verebilir.
Ayrica Somanin sahibinin bir chpli olduguna dikkat cekmek isterim!
Ihracat artsa bile ithalat daha cok arttigi icin zaten durum tehlikeli..
vallahi aynı arkadas dün geceden beri ekonomi büyüyor diyor da başka şey demiyor, üstelik bu insan Türkiyede bile yaşamıyor.
illa kabul edeceksiniz diye yazıyor da yazıyor. yurtdısında yaşayanların kolatuklarına yaslanıp bu kadar diretmesi akıl alır değil ya.
bence ben uzayda yaşıyorum bu arada
Kusura bakma kardesim,
kimse kimseye zorla oy verdiremez,
Muhurlemek icin oypusulusayla yanliz basina kaldigin an istedigin partiye oy verebilir.
Ayrica Somanin sahibinin bir chpli olduguna dikkat cekmek isterim!
madem türkiye'de herşey böyle güllük gülistan, buyursunlar buraya yerleşsinler diye düşünmeden edemiyorum.
Cok gulmustum ben de bu cumlelere :) ekonominin buyudugunu nasil hissedicez cebimizde para gormeden bilmiyorum. Insanlar teknolojinin gelismesiyle ekonomi buyumesini bir tutuyor :)
işte onu da yapmıyorlar.yutdısında paşa gibi yaşayıp ülkemize hayranlıgını anlatıyorlar
aslında durumun hiç de iç açıcı olmadığını içten içe biliyorlar da, birilerine toz kondurmamak için konuşuyorlar gibi gibi.
işte onu da yapmıyorlar.yutdısında paşa gibi yaşayıp ülkemize hayranlıgını anlatıyorlar
Kim demis yapmicamizi, mezun olayim memleketime doncem insallah en gec 5 yil icinde.
Takipte kalirsan sahit olursun
Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) Hanehalkı İşgücü Araştırması, '2010 Yıllık sonuçlarına' göre, Türkiye genelinde işsiz sayısı 2010'da bir önceki yıla göre 425 bin kişi azalarak, 3 milyon 46 bin kişiye düştü.
İşsizlik oranı, geçen yıl bir önceki yıla göre 2,1 puanlık azalışla yüzde 11,9 seviyesinde gerçekleşti. 2009 yılında işsizlik, yüzde 14 olarak açıklanmıştı.
Siz ekonominin buyudugunu hissetmiyorsunuz ama belliki bir cok issiz is bularak sizin hissetmediginizi hissediyor!
ekonomi buyudu, gelisti diyelim.
iscinin alım gucu de aynı oranda arttı mı peki?
artan yalnızca milyoner sayısı. peki bunlar nasıl zengin oldu?
iscinin cebinden çaldıklarını, enflasyona karsın arttırmadılar mı?
oy veren insanlar cebindeki paraya bakıyor, bu dogru.
ancak issizlikle bogusmaktan korkup, sıfırı gormek istemedikleri icin aza kanaaat ediyorlar.
bolluk icinde yasamaya basladıkları icin degil.
not: ekonomi okuyan birisi bankaların kredi vermesinin gelismek olmadıgını teorik olarak anlatsın bir zahmet.
zira borclanmak ömür boyu bankaya calısmak, kredili sistemde yeni duzen köleligidir.
Benim sayfalardir vurgulamaya calistigim nokta,
Amerika ve avrupa kuresel krizden feci sekilde etkilenmesine ragmen,
Turkiyenin bundan etkilenmemesi!
Kusura bakmayin ama suan 25 yasinda bir vatandas,dunyanin hic bir yerinde kredi cekmeden gayri menkul sahibi olamiyor.
bankalarinsa cok sayida kredi vermesi, haliyle uzerinden faiziyle kar yapmak icindir,
ama maasi veya herhangi bir teminat gosteremeyen kimseye banka kredi vermiyor.
Bu demek oluyorki, banka kredi odeyebilene veriyor. Ha kendini zeki zannedip her bankadan kredi ceken insanlarin
zor durumda kalmalari cok normal faizin altinda eziliyolar, zaten bu yuzden faiz lobisinden kurtulmak istiyoruz ya.
Neyse 2023de gorusuruz memleket nerelere gelmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?