AKP ile koalisyonu tarih asla affetmez..

nereyi alırsa alsın bu ortaklık fazla sürmez erken secımdede mhp barajı göremez:KK14::KK14:
sen bayağı kızmışsın:KK51:mhp de halt etti zaten işimiz mhp ye kalsa akp 100 sene iktidarda kalırdı iyiki başka muhalefetler var,onlar çalıştı mhp kondu:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Olacaksa Chp-Mhp olsun, oluyorsa tabi, olabiliyorsa. Uzun zamandır takip edemedim ama ortalık halen karışık.
Akp ile koalisyon yapmayıp da ne yapacak bunlar anlamadım. Kimse kimseyle koalisyon yapmak istemiyor. Erken seçim olursa zaten yine Akp TEK BAŞINA garanti. Yapmayın gözünüzü seveyim. Koalisyon kurulmazsa ve erken seçimde Akp kazanırsa kimse isyan etmesin. İlk defa, hayatımda ilk defa Akp'yi haklı bulurum öyle bir durumda.
mhp akp dedi,demekki sağ sağa kayıyormuş:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sen bayağı kızmışsın:KK51:mhp de halt etti zaten işimiz mhp ye kalsa akp 100 sene iktidarda kalırdı iyiki başka muhalefetler var,onlar çalıştı mhp kondu:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
yalan yok kızdım valla kendı secmenı akp yi istemediği için mhp nin oylarını yükselttiği halde mhp gene akp ile hükümet kuruyo haber sitelerindeki yorumlara baktımda seçmenleri fena kızmış:KK51::KK51:

Valla göremesin tolin bu sefer hak ediyor bunu.

Bu arada diğer konuda sanalla ilgili yaptığın atıf çok güzeldi.demeden geçemiycem.
çoookk onceden hakettilerde işte bu da bardagı taşıran son damla oldu :KK51:saolasın kadişim:KK52:

yalan yok kızdım valla kendı secmenı akp yi istemediği için mhp nin oylarını yükselttiği halde mhp gene akp ile hükümet kuruyo haber sitelerindeki yorumlara baktımda seçmenleri fena kızmış:KK51::KK51:

çoookk onceden hakettilerde işte bu da bardagı taşıran son damla oldu :KK51:saolasın kadişim:KK52:
mhp nin hazıra konması uzun sürmez bencede

Ben anlamıyorum peki akp' nin kırmızı çizgileri yok mu ? Ne bileyim çözüm süreci ve paralelle mücadele vs. Gibi dillerinden düşürmedikleri şeyler ? Yeter ki iktidarda olalım da ne olursa olsun sorun değil diye mi düşünüyor akp ? Bu konuda niye açıklama yapmıyorlar bizim de kırmızı çizgilerimiz bunlar diye ? İktidarda olmazlarsa yargılanacaklarını bildiklerinden mi 7/24 bahsettikleri şeylerden bahsetmez oldular ? Mhp' ye diyecek söz bulamıyorum zaten seçim gecesi ne diyordu Bahçeli şimdi ne diyor ? Bu ne şimdi dalga mı geçiyorsunuz milletle ? Oldu tekrar seçime gidelim sizin verdiğiniz oyu beğenmedik bi daha gidin sandığa nedir ? Biz sizin oyuncağınız mıyız sandık nöbeti tutmak zorunda mıyız sizin kaprisleriniz yüzünden ?

Bari milli egitimi mhp alsa diyecem ama bu zekayla zor
ah keşke.. türk eğitim sen mücadele gösterebiliyo en azından
içişlerini almış diye duydum ben, cemaatin etkisi diye düşünüyorum..

mhp nin amacını da anlamış değilim milliyetçilikten dem vuruyorlar ya Türk milletini ırkçı göstemekten öteye gitmiyor bu yaptıkları.. artık ciddi ciddi bunu düşünüyorum.. mhpye muhalefette kal diye oy vermiyor millet...
4 partide danışıklı dövüş yapıyor hiç birine güvenmiyorum

ah keşke.. türk eğitim sen mücadele gösterebiliyo en azından
içişlerini almış diye duydum ben, cemaatin etkisi diye düşünüyorum..

mhp nin amacını da anlamış değilim milliyetçilikten dem vuruyorlar ya Türk milletini ırkçı göstemekten öteye gitmiyor bu yaptıkları.. artık ciddi ciddi bunu düşünüyorum.. mhpye muhalefette kal diye oy vermiyor millet...
4 partide danışıklı dövüş yapıyor hiç birine güvenmiyorum
bende hepsi birer politikacı

" oy vermek birşeyleri değiştirecek olsaydı yasaklanırdı " emma goldman
evet bir şeyleri değiştirmek için benim senin onun değişmesi lazım ama bu da yasak önümüze set koyuyorlar
keşke Atatürk'ün düşlediği gibi çalışkan olabilsek

X