AKP ile koalisyonu tarih asla affetmez..

Bu Bahçeli ile bi halt olmaz
Ufukta görünen Erken seçim :KK55:
belki yarın belki Yarından da yakın :21:

Koalisyon lafını duyunca bahceliyi boğazından sıkıp öldüresim geliyor.yeminle sinirim tepeme çıkıyor.
o seçim günü nasıl kükreyerek konuşmuştu,eşimle ben ayağa kalkıp alkışlamıştık:)alkışlarımı geri aldım,hepsi politikacı bunların

Atatürk üzerinden bile polemik mi yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım ama neden öyle yapıldığını, o işin mantığını bulmak zor değil. Ben yazardım da birileri kalkıp ters bişeyler söyler diye yazmıyorum. Konuyu Atatürk'ün inancına da getirmeye çalışıyorsanız da o konuya hiç girmeyelim zira girilecek bir konu değil.
bence konuyu uzatmayalım,ölenede saygı kalmamış bu ülkede lafım konuya sebebiyet veren kendini bilmezlere

[QUOTE ="cryptic, post: 41463226, member: 236598"]o seçim günü nasıl kükreyerek konuşmuştu,eşimle ben ayağa kalkıp alkışlamıştık:)alkışlarımı geri aldım,hepsi politikacı bunların[/QUOTE]
Iyi de zaten adam politikacı ki şu anda milletin siniriyle oynuyor

Bahceli demirelin cenaze töreninde chp ile birbirlerini takmiyor m ama Bahçeli , arinca gel yanımda safta dur die isaret yapio :))) anlayanlar. Saygılar

Bahçeli'nin iktidar olmak gibi bir isteği yokmuş.
Ana muhalefet olmayı tercih ediyormuş.
Oh oh yat yat uyu topu at. Ala pek ala. :KK14:

Bahceli demirelin cenaze töreninde chp ile birbirlerini takmiyor m ama Bahçeli , arinca gel yanımda safta dur die isaret yapio :))) anlayanlar. Saygılar
kız senin beben yokmu,benimki bana tv seyrettirmiyo işarete dek izlemişsin,4,5 yaşlarına gelsin allahın izni ile görücem ben seni:63:

şu akp mhp hükümetinin kurulmasını cok ıstıyorum ya kurulsunda ızleyelım bakalım neler olacak:KK53::KK53:
güzel bakanlıklar alabilrmiki mhp nasıl anlaşıyorlar o konuda,eğtimi sağılığı,maliye bakanlığını,dış işlerini alsa keşke

[QUOTE ="cryptic, post: 41463226, member: 236598"]o seçim günü nasıl kükreyerek konuşmuştu,eşimle ben ayağa kalkıp alkışlamıştık:)alkışlarımı geri aldım,hepsi politikacı bunların
Iyi de zaten adam politikacı ki şu anda milletin siniriyle oynuyor[/QUOTE]
çok politiksin derler ya:)onu demek istedim:)

[QUOTE ="cryptic, post: 41463226, member: 236598"]o seçim günü nasıl kükreyerek konuşmuştu,eşimle ben ayağa kalkıp alkışlamıştık:)alkışlarımı geri aldım,hepsi politikacı bunların
Iyi de zaten adam politikacı ki şu anda milletin siniriyle oynuyor[/QUOTE]
1. Devlet işlerini düzenleme ve yürütme sanatı, siyasa, siyaset.
2. Yöntem.
3. Bir ereğe varmak için karşısındakilerin duygularını okşamak, zayıf noktalarından ya da aralarındaki uyuşmazlıklardan yararlanmak gibi yollarla işini yürütme

Kaynak: http://politika.nedir.com/#ixzz3ddgCWsWH3. şık tam oturmuş bence:KK45::KK45:

X