haydaa,bahçeli ile akp koalisyonu oluyormuş burdan duyum alanlar yazdıBu Bahçeli ile bi halt olmaz
Ufukta görünen Erken seçim
belki yarın belki Yarından da yakın
o seçim günü nasıl kükreyerek konuşmuştu,eşimle ben ayağa kalkıp alkışlamıştık:)alkışlarımı geri aldım,hepsi politikacı bunlarınKoalisyon lafını duyunca bahceliyi boğazından sıkıp öldüresim geliyor.yeminle sinirim tepeme çıkıyor.
bence konuyu uzatmayalım,ölenede saygı kalmamış bu ülkede lafım konuya sebebiyet veren kendini bilmezlereAtatürk üzerinden bile polemik mi yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım ama neden öyle yapıldığını, o işin mantığını bulmak zor değil. Ben yazardım da birileri kalkıp ters bişeyler söyler diye yazmıyorum. Konuyu Atatürk'ün inancına da getirmeye çalışıyorsanız da o konuya hiç girmeyelim zira girilecek bir konu değil.
anlamaz olurmuyuz anladıkBahceli demirelin cenaze töreninde chp ile birbirlerini takmiyor m ama Bahçeli , arinca gel yanımda safta dur die isaret yapio :))) anlayanlar. Saygılar
kız senin beben yokmu,benimki bana tv seyrettirmiyo işarete dek izlemişsin,4,5 yaşlarına gelsin allahın izni ile görücem ben seniBahceli demirelin cenaze töreninde chp ile birbirlerini takmiyor m ama Bahçeli , arinca gel yanımda safta dur die isaret yapio :))) anlayanlar. Saygılar
tam bir politikacı diğerleri gibiBahçeli'nin iktidar olmak gibi bir isteği yokmuş.
Ana muhalefet olmayı tercih ediyormuş.
Oh oh yat yat uyu topu at. Ala pek ala.
kız senin beben yokmu,benimki bana tv seyrettirmiyo işarete dek izlemişsin,4,5 yaşlarına gelsin allahın izni ile görücem ben seni
amin hepizinkileriBnm bebemin masallahi var allah naAzarlardan saklasin. Ee abla senindee siyasetten çıktığın yok her yorumu alintiliyorsun mas
güzel bakanlıklar alabilrmiki mhp nasıl anlaşıyorlar o konuda,eğtimi sağılığı,maliye bakanlığını,dış işlerini alsa keşkeşu akp mhp hükümetinin kurulmasını cok ıstıyorum ya kurulsunda ızleyelım bakalım neler olacak
Iyi de zaten adam politikacı ki şu anda milletin siniriyle oynuyor[/QUOTE][QUOTE ="cryptic, post: 41463226, member: 236598"]o seçim günü nasıl kükreyerek konuşmuştu,eşimle ben ayağa kalkıp alkışlamıştık:)alkışlarımı geri aldım,hepsi politikacı bunların
Iyi de zaten adam politikacı ki şu anda milletin siniriyle oynuyor[/QUOTE][QUOTE ="cryptic, post: 41463226, member: 236598"]o seçim günü nasıl kükreyerek konuşmuştu,eşimle ben ayağa kalkıp alkışlamıştık:)alkışlarımı geri aldım,hepsi politikacı bunların
Bari milli egitimi mhp alsa diyecem ama bu zekayla zor
maaliyeyi alsa belki asgari ve emekliye azıcık zam yapar,bunların yapacağı yokBari milli egitimi mhp alsa diyecem ama bu zekayla zor
nereyi alırsa alsın bu ortaklık fazla sürmez erken secımdede mhp barajı göremezgüzel bakanlıklar alabilrmiki mhp nasıl anlaşıyorlar o konuda,eğtimi sağılığı,maliye bakanlığını,dış işlerini alsa keşke