AKP ile koalisyonu tarih asla affetmez..

Bu Bahçeli ile bi halt olmaz
Ufukta görünen Erken seçim
belki yarın belki Yarından da yakın

Koalisyon lafını duyunca bahceliyi boğazından sıkıp öldüresim geliyor.yeminle sinirim tepeme çıkıyor.
o seçim günü nasıl kükreyerek konuşmuştu,eşimle ben ayağa kalkıp alkışlamıştık:)alkışlarımı geri aldım,hepsi politikacı bunların

bence konuyu uzatmayalım,ölenede saygı kalmamış bu ülkede lafım konuya sebebiyet veren kendini bilmezlere

[QUOTE ="cryptic, post: 41463226, member: 236598"]o seçim günü nasıl kükreyerek konuşmuştu,eşimle ben ayağa kalkıp alkışlamıştık:)alkışlarımı geri aldım,hepsi politikacı bunların[/QUOTE]
Iyi de zaten adam politikacı ki şu anda milletin siniriyle oynuyor

Bahceli demirelin cenaze töreninde chp ile birbirlerini takmiyor m ama Bahçeli , arinca gel yanımda safta dur die isaret yapio :))) anlayanlar. Saygılar

Bahçeli'nin iktidar olmak gibi bir isteği yokmuş.
Ana muhalefet olmayı tercih ediyormuş.
Oh oh yat yat uyu topu at. Ala pek ala.

Bahceli demirelin cenaze töreninde chp ile birbirlerini takmiyor m ama Bahçeli , arinca gel yanımda safta dur die isaret yapio :))) anlayanlar. Saygılar
kız senin beben yokmu,benimki bana tv seyrettirmiyo işarete dek izlemişsin,4,5 yaşlarına gelsin allahın izni ile görücem ben seni

şu akp mhp hükümetinin kurulmasını cok ıstıyorum ya kurulsunda ızleyelım bakalım neler olacak
güzel bakanlıklar alabilrmiki mhp nasıl anlaşıyorlar o konuda,eğtimi sağılığı,maliye bakanlığını,dış işlerini alsa keşke

[QUOTE ="cryptic, post: 41463226, member: 236598"]o seçim günü nasıl kükreyerek konuşmuştu,eşimle ben ayağa kalkıp alkışlamıştık:)alkışlarımı geri aldım,hepsi politikacı bunların
Iyi de zaten adam politikacı ki şu anda milletin siniriyle oynuyor[/QUOTE]
çok politiksin derler ya:)onu demek istedim:)

[QUOTE ="cryptic, post: 41463226, member: 236598"]o seçim günü nasıl kükreyerek konuşmuştu,eşimle ben ayağa kalkıp alkışlamıştık:)alkışlarımı geri aldım,hepsi politikacı bunların
Iyi de zaten adam politikacı ki şu anda milletin siniriyle oynuyor[/QUOTE]
1. Devlet işlerini düzenleme ve yürütme sanatı, siyasa, siyaset.
2. Yöntem.
3. Bir ereğe varmak için karşısındakilerin duygularını okşamak, zayıf noktalarından ya da aralarındaki uyuşmazlıklardan yararlanmak gibi yollarla işini yürütme

Kaynak: http://politika.nedir.com/#ixzz3ddgCWsWH3. şık tam oturmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…