AKP artık bunları yapamayacak!

Suçlusun Erdoğan asgari ücret 184 iken 760 tl yaptın,
suçlusun hızlı tren projesini başlattın,
suçlusun köyümüze kadar asfalt yok yaptın,
suçlusun yüzbinlerce konut(Toki) ev yaptın herkes ev sahibi oldu,
suçlusun Türkiye geneli 150.000 derslik yaptın,üniversitesi olmayan şehir bırakmadın,
Suçlusun senden önce üniversite öğrencisine 45 tl veriliyordu sen 320 tl verdin,
Çiftçiye krediyi senden önce %59 faizle veriliyordu sen %5,2 faizle verdin suçlusun,
Suçlusun halk bankası senden önce esnafa %47 faizle kredi veriyordu sen%13,%10 en son olarak %5 yaptın,
Suçlusun senden öncekiler camiiyi medreseyi ahır olarak kullandılar sen restore ettirdin,
Suçlusun 18 yaşına kadar sağlık hizmetleri verdirdin,
Suçlusun artık kimse hastanelerde ücret ödeyemediği için rehin kalmıyor,
Suçlusun Erdoğan sosyal dayanışma fonu 892 milyon tl iken 2 milyar 365 tl ye yükselttin,
Suçlusun enflasyon canavarını boğdun attın,
Suçlusun çiftçi eksede ekmesede tarım desteği alıyor,
Suçlusun borçlar ötelenip faiz alınmıyor,
Suçlusun sen gelmeden önce gece yatardık ZAM sabah kalkardık ZAM,şimdi yok
Suçlusun Türkiye Ortadoğunun lideri oldu,
Suçlusun Türkiye dünyanın en büyük 15. Ekonomisi oldu,
Suçlusun Erdoğan ders kitaplarını ücretsiz verdin,
Suçlusun Erdoğan marmaray projesinin temellerini bitirdin,
Suçlusun Erdoğan bu ülkenin milli gelirini 800 milyar dolara çıkarttın,
Suçlusun Erdoğan Karadeniz sahilini bitirdin,
Suçlusun Erdoğan Türkiye yi dünyaya duyurdun,
Suçlusun Erdoğan Cumhuriyet döneminde en fazla duble yol yaptın,
Suçlusun başbakanım 13.000 hastaneyi 35.000 e çıkardın,
Suçlusun artık aile doktorlarımız var,
Suçlusun Tayyip çiftçiye mazot desteği verdin,
Suçlusun bankaları batırmadın rantçıları doyurmadın kepenkleri kapattırmadın enflasyonu patlatmadın,
Suçlusun Erdoğan kişi başına milli geliri 1.300 dolardan 10.000 çıkardın,
Suçlusun Erdoğan Türkiye de enflasyonu tek haneli rakamlara indirdin,
Suçlusun imf den alıp kodomanlara peş keş çekmedin,
Suçlusun Erdoğan piyade tüfeği yapamayan ülkeye uçak fabrikası kurdun,
Suçlusun Erdoğan çünkü kan emici vampirlerin tekerleklerine çomak soktun,

suçlusun Erdoğan kardeşlik projesi başlattın.

ya bu 10.000lik milli gelir nerdeyse bana da söyler misiniz ben de istiyorum :KK70:

ek çiftçi kalmadı ki toprak ekecek :KK43:(

Suçlusun Erdoğan asgari ücret 184 iken 760 tl yaptın,
suçlusun hızlı tren projesini başlattın,
suçlusun köyümüze kadar asfalt yok yaptın,
suçlusun yüzbinlerce konut(Toki) ev yaptın herkes ev sahibi oldu,
suçlusun Türkiye geneli 150.000 derslik yaptın,üniversitesi olmayan şehir bırakmadın,
Suçlusun senden önce üniversite öğrencisine 45 tl veriliyordu sen 320 tl verdin,
Çiftçiye krediyi senden önce %59 faizle veriliyordu sen %5,2 faizle verdin suçlusun,
Suçlusun halk bankası senden önce esnafa %47 faizle kredi veriyordu sen%13,%10 en son olarak %5 yaptın,
Suçlusun senden öncekiler camiiyi medreseyi ahır olarak kullandılar sen restore ettirdin,
Suçlusun 18 yaşına kadar sağlık hizmetleri verdirdin,
Suçlusun artık kimse hastanelerde ücret ödeyemediği için rehin kalmıyor,
Suçlusun Erdoğan sosyal dayanışma fonu 892 milyon tl iken 2 milyar 365 tl ye yükselttin,
Suçlusun enflasyon canavarını boğdun attın,
Suçlusun çiftçi eksede ekmesede tarım desteği alıyor,
Suçlusun borçlar ötelenip faiz alınmıyor,
Suçlusun sen gelmeden önce gece yatardık ZAM sabah kalkardık ZAM,şimdi yok
Suçlusun Türkiye Ortadoğunun lideri oldu,
Suçlusun Türkiye dünyanın en büyük 15. Ekonomisi oldu,
Suçlusun Erdoğan ders kitaplarını ücretsiz verdin,
Suçlusun Erdoğan marmaray projesinin temellerini bitirdin,
Suçlusun Erdoğan bu ülkenin milli gelirini 800 milyar dolara çıkarttın,
Suçlusun Erdoğan Karadeniz sahilini bitirdin,
Suçlusun Erdoğan Türkiye yi dünyaya duyurdun,
Suçlusun Erdoğan Cumhuriyet döneminde en fazla duble yol yaptın,
Suçlusun başbakanım 13.000 hastaneyi 35.000 e çıkardın,
Suçlusun artık aile doktorlarımız var,
Suçlusun Tayyip çiftçiye mazot desteği verdin,
Suçlusun bankaları batırmadın rantçıları doyurmadın kepenkleri kapattırmadın enflasyonu patlatmadın,
Suçlusun Erdoğan kişi başına milli geliri 1.300 dolardan 10.000 çıkardın,
Suçlusun Erdoğan Türkiye de enflasyonu tek haneli rakamlara indirdin,
Suçlusun imf den alıp kodomanlara peş keş çekmedin,
Suçlusun Erdoğan piyade tüfeği yapamayan ülkeye uçak fabrikası kurdun,
Suçlusun Erdoğan çünkü kan emici vampirlerin tekerleklerine çomak soktun,
suçlusun Erdoğan kardeşlik projesi başlattın.
Suçlusun erdoğan kadınları kızları adam yerine koymadığın ölüme terkettiğin için suçlusun erdoğan senden olmayanları ötekileştirdiğin için suçlusun erdoğan ananıda al git dediğin için suçlusun erdoğan çocuğa kürtaja karıştığın için suçlusun erdoğan binlerce okulu imam hatipe çevirdiğin için suçlusun erdoğan yüzbinlerce suriyeliyi kendi çıkarın için ülkeye sokup öz milletinin ağzına sıç... için suçlusun erdoğan şehitlere kelle dediğin için suçlusun erdoğan tüm devlet dairelerinde önemli işlerde senin ayak takımın yan gelip yatarken diğerleri işsiz olduğu için suçlusun erdoğan çapulcu dediğin 3- 5 genci idare edemediğin için daha çok uzar gider ama yormayalım okuyanları bilen zaten biliyor Ve suçlusun erdoğan tüm dünyaya kafa tutup(güya) elebaşının önünde eğildiğin için

Ve bide hanımefendi siz Türk Milletini ne sanıyorsunuz ekonomi yol köprü vs. anlatmış durmuşsunuz hepsinden ödün verir gerekirse elli yıl geri gideriz ama ne vermeyiz biliyor musunuz bir özgürlüğümüzden taviz iki sizler gibilere pabuç geldiğiniz gibi gidersiniz isterse 20 yıl iktidar olun

Suçlusun erdoğan kadınları kızları adam yerine koymadığın ölüme terkettiğin için suçlusun erdoğan senden olmayanları ötekileştirdiğin için suçlusun erdoğan ananıda al git dediğin için suçlusun erdoğan çocuğa kürtaja karıştığın için suçlusun erdoğan binlerce okulu imam hatipe çevirdiğin için suçlusun erdoğan yüzbinlerce suriyeliyi kendi çıkarın için ülkeye sokup öz milletinin ağzına sıç... için suçlusun erdoğan şehitlere kelle dediğin için suçlusun erdoğan tüm devlet dairelerinde önemli işlerde senin ayak takımın yan gelip yatarken diğerleri işsiz olduğu için suçlusun erdoğan çapulcu dediğin 3- 5 genci idare edemediğin için daha çok uzar gider ama yormayalım okuyanları bilen zaten biliyor Ve suçlusun erdoğan tüm dünyaya kafa tutup(güya) elebaşının önünde eğildiğin için
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ve bide hanımefendi siz Türk Milletini ne sanıyorsunuz ekonomi yol köprü vs. anlatmış durmuşsunuz hepsinden ödün verir gerekirse elli yıl geri gideriz ama ne vermeyiz biliyor musunuz bir özgürlüğümüzden taviz iki sizler gibilere pabuç geldiğiniz gibi gidersiniz isterse 20 yıl iktidar olun
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ya bu 10.000lik milli gelir nerdeyse bana da söyler misiniz ben de istiyorum :KK70:

ek çiftçi kalmadı ki toprak ekecek :KK43:(
doğudan inanılmaz göç var,inan heryerde,inşaattı vs işleri yapıyorlar ya ben ondan suriyelilere sıcak bakmadım,ee bizim yoksul kesimin sorunları çözülmediki

doğudan inanılmaz göç var,inan heryerde,inşaattı vs işleri yapıyorlar ya ben ondan suriyelilere sıcak bakmadım,ee bizim yoksul kesimin sorunları çözülmediki

bazı şeyler de yılların getirdiği şeyler
ben her uygulamaları, hizmetleri kötü demiyorum
olmaları gereken güzel hizmetler var tamam
ama bu borç nasıl kapatıldı, neyle kapatıldı
yav bi açıp sitesinden bakın bakalım
:KK12:

çiftçi ekemiyor ki tarlaları hep boş
arkadaşımın babası 3 yıldır ekemiyor hatta köylerindeki herkes

maalesef,vergilerde inanılmaz yüksek

neden ekemiyorlarki

kazancımız yok diyorlar
dış piyasayla baş edemiyorlarmış :/
doğrudur,hep magdur olan köylü zaten,doğudakilerde artık yıllar önce karadenizdekilerin yaptığı gibi göç ediyor,bu kadar göçü kaldıracakmı büyük şehirler acaba,

:) 20 yıl iktidardan sonra zaten giden gider.. Yüzde bir parça oy ile kaybedilmiş saydığınıza şaşırıyorum.
Siyasette bu kadar öfke niye ? Herkes kalbini konuşturuyor işte, haklısınız.

:) 20 yıl iktidardan sonra zaten giden gider.. Yüzde bir parça oy ile kaybedilmiş saydığınıza şaşırıyorum.
Siyasette bu kadar öfke niye ? Herkes kalbini konuşturuyor işte, haklısınız.
Yazdıklarımı oy ile bağdaştırmanız ilginç çünkü tekrar tekrar okudum oyla bir alakasını bulamadım kimseyi kaybetmişte saymıyorum bu zihniyetteki herkes yanılmıştır ve sonunda kaybedecektir diyorum çünkü dönün tarihe bakın 20 yıl iktidardan sonra giden gider ne demek ne gider mesela

Yazdıklarımı oy ile bağdaştırmanız ilginç çünkü tekrar tekrar okudum oyla bir alakasını bulamadım kimseyi kaybetmişte saymıyorum bu zihniyetteki herkes yanılmıştır ve sonunda kaybedecektir diyorum çünkü dönün tarihe bakın 20 yıl iktidardan sonra giden gider ne demek ne gider mesela

Size bırakmayız , 20 yılda kalsanız böyle göndeririz demediniz mi, yanlış mı anladım ?
Siz , biz fanatik takım kelimeleri bunlar.

Evet bu arada haklı olduğuma sonuna kadar inanıyorum da sizin bana hak vermeniz tuhaf geldi

Size bırakmayız , 20 yılda kalsanız böyle göndeririz demediniz mi, yanlış mı anladım ?
Siz , biz fanatik takım kelimeleri bunlar.
Yooo çok doğru anladınız çapulculara pabuç bırakmayız yüzde elliyi zor tutuyoruz derken bizlerde böyle anlamıştık fanatik takım kelimeleriydi bizim içinde bunlar zamanında siz bizi siz yarattınız tarih sizin gibileri çok gördü görecekte(şahsınızı kastetmiyorum) evet gideceksiniz yavaşta olsa gideceksiniz çanlar sizler için çalıyor malesef

Yooo çok doğru anladınız çapulculara pabuç bırakmayız yüzde elliyi zor tutuyoruz derken bizlerde böyle anlamıştık fanatik takım kelimeleriydi bizim içinde bunlar zamanında siz bizi siz yarattınız tarih sizin gibileri çok gördü görecekte(şahsınızı kastetmiyorum) evet gideceksiniz yavaşta olsa gideceksiniz çanlar sizler için çalıyor malesef

Hadi hayırlısı..

Gelecek olanlar da at kpşturacak. Katiller ve onlarla işbirliği yapanlar ya daha çok zarar verirlerse ...verecekler de.

X