AKP artık bunları yapamayacak!

günümüz teknolojisiyle fuat avninin bulunamamasının imkanı yok bence, ben burda şahsa küfür etsem, oda beni şikayet etse, elleriyle koymuş gibi bulurlar beni değilmi? ya bulmak istemiyolar, sebebi herneyse işlerine geliyo yazması, yada bunları onun kulağına kim üflüyo, en tepedeki adamı bulmaya çalışıyolar. yoksa bulunamama diye bişeye inanamıyorum ben. elbet bişi çıkıcak altından. elbet bizim bilemediğimiz hesapları vardır.

Siz birine küfretseniz normal şartlar altında sizi elleriyle koymuş gibi bulurlar. Ama ağ trafiğinizi yeterince karıştırırsanız bir süre sonra takip edilemez hale dönüşürsünüz ki o zaman sizin nereden bağlandığınızı tespit edemezler. Dünyada bir sürü hacker var bu mantıkla hepsinin yakalanması gerekirdi. Teknoloji sadece güvenlik için değil gizlenmek için de ilerliyor, unutmayın.

ama bütün operasyonları falan söylerken, herşeyi deşifre ederken bulunamaması enteresan değilmi? bence bulmak istemiyorlar gibime geliyo

ama bütün operasyonları falan söylerken, herşeyi deşifre ederken bulunamaması enteresan değilmi? bence bulmak istemiyorlar gibime geliyo

Valla bence bulsalar çoktan hapisteydi. Zaten ben tek bir kişi olduğunu da düşünmüyorum, bir ekip bence. Belki istihbaratçı kim bilir.

Ol demesin tabiki ama alsin kamplarda duzgunce yasatsin. Bir sefaletten alip baska bir sefalete atmasin.
Bizleri de dusunsun. Herkesin en degerlisi evladi degil mi? Fatih'te oturuyorum her ay salgin hastaliklarla mucadele ediyoruz. Bir kere parka gittin mi yandin gece muhakkak hastanedesin.

Valla hallerine de cok üzülüyorum ama ac sefil parasiz her türlü suca basvuruyorlar. Geri gönderilmezlerse (kki gonderileceklerini dusunmuyorum) cok buyuk guvenlik tehlikesiyle karsi karşıyayız

gönderemezler artık karanfilcim ok yaydan çıktı,sadece almasını bildiler,hiç bir şey yapmadılar başka,kayıt altında olmamak için çocuğunu okula göndermeyenler var,kayıtsız olanları nereden bulacaklarki

vallahi allah hakkı için yazıyorum burada,nasıl sizlerin hiç bir konuda fikirleri sorulmadıysa,başkanlık sistemini bize sormadı kimse,rte miz başkanımızda olacak dendi,ben asla istemiyorum başkanlık sistemini

asgari ücret 1000 lirayken tokinin evini 1200 den veriyorlarsa bunu devletten bilin,

gençlere çapulcu demek oldumu,
tc nin bunca meselesi varken,alevilik bir dinse ben yokum demek oldumu
başkanlık istemiyoruz derken başkan olucam demek oldumu

Bundan herkes şikayetçi ki kimse aman aman memmuniyet içinde değil hallerine üzülüyorum böyle olmamalıydi lakin 3 milyon Suriyeli var deniliyor ve sayı kat be kat artiyor artık bir önlem almalilar

Bundan herkes şikayetçi ki kimse aman aman memmuniyet içinde değil hallerine üzülüyorum böyle olmamalıydi lakin 3 milyon Suriyeli var deniliyor ve sayı kat be kat artiyor artık bir önlem almalilar
10 seneye 20 milyon olurlar bence,akpnin umrunda bile değil

kendin için iyi yapıyor olabilirsin fakat senin gibi düşünenler yalnız kalıyor senin için rahatsa yorum yok.
Tamamen de kayıtsız kalmıyorum tabiiki sadece polemiğe girip kırmak yada kırılmak istemiyorum.
Ayrıca koskoca bir aile ortamı üstelik te güven ve buram buram kalite kokan bu nadide sitede ne diye yalnız kalayım ki :)
Size öyle gelmiş ben rahatım okuyup gereken yerde yorum yapıyorum böylesi daha keyif verici :)
Sevgilerimle...

E akpnin de başı açık milletvekilleri var diye akpye modern çizgide mi diyelim, akpde de kürt var eşitlikçi mi diyelim.
Hdpnin amacı belli ,çizgisi belli, silahlı kuvvetleri belli. sadece batıdan o yüzde 2-3 oyu alabilmek için çok sevimlilik yaptılar ve aldılar.
Hdp kürt milliyetçisi ve hatta ırkçı bir partidir. zaman gösterecek de diyemiyorum herşey ortada zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…