Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
İlk defa bu ilaç hakkında soru sorcam ama sacimi boyamak istyrm zarar verrmiki alerji falan gerçi yrn doktra gdcem ama yinede boyayan varmı merak ettim

Benm söylediklerimi soruyorsan doktorda yapıyo estetsynde dermapen çok tavsiye etti benm gittigm yer hatta ilk yapilisinda bile büyük fark olck dedi kendi hastalarının resmlerini gösterdi çok gzldi gerçekten sonuç hemde 3 4 seans suruyorms

banada doktor sivilce lekelerim için verdi. gunde 3 kez madecasol merhem sur dudagina dedi vs vs..
sivilce kusması nasıl oluyor ne kadar suruyor hangi haftada baslıyor??

Benim 1 aydr sivilcelerim çıkıyo yavaş yavaş kurumaya başladı yaklaşık 1 2 ay kusma dönemi oluyo sonra geçiyo bugün 2. Ayım acnegen aldım aknetrentle aynı zaten inşallah gecicek 5 ayin sonunda kurtlms olucm

Benim 1 aydr sivilcelerim çıkıyo yavaş yavaş kurumaya başladı yaklaşık 1 2 ay kusma dönemi oluyo sonra geçiyo bugün 2. Ayım acnegen aldım aknetrentle aynı zaten inşallah gecicek 5 ayin sonunda kurtlms olucm

o kadar uzun sürüyor mu kusma dönemi :KK43:
birde yüzünüze nemlendirici olarak ne kullandiniz

Bioderma sebium du sanrm bu ilacı kullananlar için özel üretilmiş bi krem bide bepantol ayrıca hindistan cevizi yagi

Ya doktor 10 gün ara verdi banaa kan değerim fırlamış şekerli çok yemiştim hamur işi felan bide kas gevşetici içtim agrı kesici içtim ondan olmuş yasakladı hamur işi şeker felan 10 gün snra tekrar gel dedi ben 1 ay boşuna mı kullanmış oluyorum şimdii kusma dönemindeydi bide of :KK43:

Kötü olmus ya bende korkydm keser die çünkü hiç kanım yoktu ama 1 ayda düzene grms ilaç kullanmstm bide bende deli gbi çikolata falan yedm ama sorun çıkmadı keşke dikkt etseydinya kötü olms

Kas gevşetici ve ağrı kesici yükseltmiş .s of boşa gitti 1 ay içtiğim .s okuldan da devamsızlık olacak rapor verir mi acaba okul için kan tahlili biraz geç çıkıyo

Aile hekimi vermez ona ne dicem ki . Evet ya 21 gün olmuştu okul açılmadan bugun gidiy dedim ara verdi işte :KK43: kusma zamanıydı tamda beyaz içi dolu aivilceler çıktı suratımda .s

Kırmızı lekelerde geçiyomu cnm sirke sürdüm faydasını görmemiştim.s buz denemedim günlük 1 tanemi buz sürüyorsun

Kırmızı lekelerde geçiyomu cnm sirke sürdüm faydasını görmemiştim.s buz denemedim günlük 1 tanemi buz sürüyorsun
Ben sirkeyi suyla aynı. Miktarlarda karstrp yüzüme puskurtp kurumasni bekliorm lekelerede iyi gelio düzenli kullanmda hergn de 1 tane buz suruyrm bide talk pudrasida iyi oluyo kurutyo

X