- 17 Ocak 2016
- 52
- 0
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hım 5. Aya iyi gelmişsin canım bnde 7 senedir sivilcelerin nasıl oldu kırmızı lekeleri geçirdimi yazar mısın bnm 12. Günüm dudagm çok kurudu normal mi
Benim 15.günüm hergün burnum kanıyo peçeteye hınsırırken hrp kan geliyo dudaklarmda çok çatlıyo yoluyorum nemlendiricide paklamıyo of napcaksam
Hım 5. Aya iyi gelmişsin canım bnde 7 senedir sivilcelerin nasıl oldu kırmızı lekeleri geçirdimi yazar mısın bnm 12. Günüm dudagm çok kurudu normal mi
Benim 15.günüm hergün burnum kanıyo peçeteye hınsırırken hrp kan geliyo dudaklarmda çok çatlıyo yoluyorum nemlendiricide paklamıyo of napcaksam
Tamam tsk ederim canım kusma dönemi ne kadr sürüyo ya
Yok canım bnmki o kdr değil cok şükürde rahatsız ediyo genede şimdiki halimi atar mıaın bide
Bu ay kontrolumde doktorum henüz yeni kurumaya başladığını söyledi yani asıl bundan sonra gelisme gostericek yüzüm
Hım benim yüzüm 20 günde kurudu ve baya sivilce çıkmıştı ama kan değerlerim fırladı die 10 gün ara verdi 1 ay boşa kullanmış oluym ara verince heralde tamda kusma zamanındaydı .s.s
Diyet verdi aynen . Kas gevşetici üstüne agtı kesici içtim ondan oldu kesin.s