Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bnm doktorum hiç bilgi vermedi direk yazdı of saol canım. Kırmızı lekelere iyi gelen bitkisel yöntem biliyo musunuz

Ben perşembe günü gidicem doktora bi sorarim bende de var çünkü kizarikliklar simdiden baslamak lazim iyi gelicekse

YA ALLAH AŞKINA O LUR MU BU OLUR MU.DOKTORA SORMANIZ EN NET OLANI. ARKADAŞ KAN HAPI İÇMİŞ BEN İÇTİM MAJEZIK KADAR AGIR ILAC KULLANMIS, BEN GUNLERCE NOVALGIN GYNO FERRO AFERIN KULLANDIM BIR ŞEY OLDUĞU YOK.
TEK DIKKAT ETMENIZ A VITAMINI ALMAMAK.ALIRSINIZ PATLARSINIZ ARTIK NE DIYEYIM.
ILACLA BIRLIKTE YADA KISA SUREDE ANTIBIYOTIK ALMAMANIZ BIRDE.

A vitamini hangi besinler . Ben tavuk hamur işi cok yedim ondan oldu bide hapı içtim üstüne las gevşetici biraz snra üstüne agrı kesici içtim ağrılarm vardı dayanamadım besyo kursuna gidiyorum ağrım oluyo

Kızlar acil cevap verin yaa ben A vitamini çook tüketiyorum bu ilaçla kullanılmıuomuş doktor bana öle bişey demedi diyet yap dedi seker hamur işi yok dedii 10 gün ara verdi bnde yumurta ve salata yesim hep kan değerimi yükseltir mi bu yaa ilacı keser off

Kan
aknetrendin üstüne ben kan hapı kullanıyorum b12+demir+folik asit içeriyor.+aferin yutuyorum ve doktor bir şey olmaz dedi..

Kan hapı zaten kan değerlerini normal düzeyde tutmak içindir yani ya düşüktür yada başka bişey vardır ki kan hapı normale getiriyor onu ki bu hapı kullanırken kan degerlerinin normal olmasi gerekiyor o yüzden o yasak değildir bence aferin hapı hakkında bilgim yok fakat eczaneye adet ağrım için verebilicegi bişey sorduğumda sivilce tedavisi görürken kullanabilicegim tek şeyin Şerbetli ılık su olduğunu söylemişti. Bence sen zor da kalmadikcaa içme ne olur ne olmaz

A vitamini hangi besinler . Ben tavuk hamur işi cok yedim ondan oldu bide hapı içtim üstüne las gevşetici biraz snra üstüne agrı kesici içtim ağrılarm vardı dayanamadım besyo kursuna gidiyorum ağrım oluyo

Spor yaoanlarda agrilar çok fazla oluyormuş öyle duymuştum bende hiç öyle olmadı ağrı falan çünkü spor yapmıyorum herhalde ondan Şu ağrı kesicileri de nolur içme bak ya, ne bileyim kursa bir süre ara ber eğer imkanın varsa yada azalt. A vitamini de avuç ispanak kabak marul lahana maydanoz brokoli biber domates fesleğen havuç tumurta da var daha çok var tabi de aklima gelenler

YA ALLAH AŞKINA O LUR MU BU OLUR MU.DOKTORA SORMANIZ EN NET OLANI. ARKADAŞ KAN HAPI İÇMİŞ BEN İÇTİM MAJEZIK KADAR AGIR ILAC KULLANMIS, BEN GUNLERCE NOVALGIN GYNO FERRO AFERIN KULLANDIM BIR ŞEY OLDUĞU YOK.
TEK DIKKAT ETMENIZ A VITAMINI ALMAMAK.ALIRSINIZ PATLARSINIZ ARTIK NE DIYEYIM.
ILACLA BIRLIKTE YADA KISA SUREDE ANTIBIYOTIK ALMAMANIZ BIRDE.

Ya soruyor kız ne var bunda. Rahatsız oluyorsan girme siteye

bu aknetrent denen ilacı bende kullandım lise zamanlarımda..
yuttuktan 1 hafta sonra etkisini göstermeye başladı suratımdaki nerdeyse bütün sivilceler yok oldu pürüzsüz bi hale geldi..
dudaklarımı burnumu falan çok kuruttu tabi ama o pürüzlüğü gördükten sonra hiç biri umrumda olmadı :)
annemin teyzesi sağlık ocağı doktoru ve bi gün onunla konuşurken bana ne kullandığımı sordu sivilcelerim için böle böle durumu anlatınca birdaha asla dedi iç hastalıklarına yol açıyomuş öyle şeyler.. doğal yollarla geçirmeyi denedim ne kullandığımı hatırlamıyorum ama baya etkili oldu o zamanlar yavaş yavaş azalmaya başlamıştı şimdi ise 21 yaşındayım sadece adet olacağım zaman 2-3 tane sivilcem çıkar o kadar.. o ergenkenki sivilce içindeki suratım aklıma geldikçe 2-3 taneye şükrediyorum tabiki gözüme batmıyor hiç :)

20.gunumdeyim sadece biraz dudak kurulugu var ve sadece siyah nokta artisi..sivilce de cogalma ciltte kuruma yok:KK17:

X