Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Suyu bol içmediğin için mi acaba bnm dudak kenarlarm kuruyo gibi oldu . Ben besyo kursuna gidiyorum çok yoruluyorum bu hap fazla akiviteyle kullanılırsa ölümle felan sonuçlanıyomuş bişey olur mu acaba :KK43:

Suyu bol içmediğin için mi acaba bnm dudak kenarlarm kuruyo gibi oldu . Ben besyo kursuna gidiyorum çok yoruluyorum bu hap fazla akiviteyle kullanılırsa ölümle felan sonuçlanıyomuş bişey olur mu acaba :KK43:
Bu ilacın öldürdüğünü duymadim hic. ama halsizlik ve uykusuzluk yapıyor evet suyu bol içmek lazim

Merhaba arkadaşlar bu sivilcelerden bende gerçekten çok çektim bu yüzden sizinle paylasmayı çok istedim. Sivilce sorunu yasayan herkesin kullanmasını kesinlikle tvsiye ediyorum. Henüz tedavi bitmedi ama 5. Aydayim ben. Zaten 3 gün önce gittim doktora 5. Ay ki hap için doktorum yeni kurutmaya basldigini ve 2 3 ay daha kullanicagimi söyledi. Bu konuyla ilgili tüm sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim. Hatta isterseniz her y yüzümü de fotoğraf olrak çektim, merak eden olursa seve seve yrdimci olurum

Hım 5. Aya iyi gelmişsin canım bnde 7 senedir sivilcelerin nasıl oldu kırmızı lekeleri geçirdimi yazar mısın bnm 12. Günüm dudagm çok kurudu normal mi

Mrb arkadaşlar 1 senedir sivilcelerimde çok çektim sonun doktorum bu ilaç verdi . 8 gün dür kullanıyorum cildim yağlı bi cilt dudaklarım kurumaya başladı. şuana kadar bi etki görmedim daha çok çıkmaya başladı yüzümün her yeri oldu sanki.bi de çalışıyorum herkes bana bakıyor gb geliyor. nasıl sabredeceğim bilmiyorum artk gerçekten takmaya başladım. İnşlh sonu iyi biter.

Erkek kardeşimde 3 haftadır kullanıyo değişik şişlikler oldu yüzünde inşallah geçer hepinizinki. Benim sorum bu ilacın kuruttuğu yüze nemlendirici uygulanabiliyor mu?? Cevaplayan olursa sevinirim.

Bende başladım 3 hafta oldu yanaklarimda 1 tane sivilce cikmamsti şimdiye kadar ama suan iki taraftada 5er 6 sar sivilce var çenem ztn dolu 23 yasndaym ve bu 3. Kullanisim olcak. Umarım bu sefer kesin çözüm olur

Benim 15.günüm hergün burnum kanıyo peçeteye hınsırırken hrp kan geliyo dudaklarmda çok çatlıyo yoluyorum nemlendiricide paklamıyo of napcaksam

Burnum hiç kanamadi ama içinde yara olduğunu hissediyorum dudklrm bnmde çok kötü ama sivilceler çok canımı sıkıyor çünkü ilk defa yanagimda çıktı tedavim bitince kimyasal peeling yaptırcam izler için yada dermapen

Benim kırmızı lekelerim var iz çok yok ama kimyasal peeling iyi değil diye duydum. Senin yüzünde çukurlar mı var

Alnımda 3 5 kucuk Gözenek var bu kadar sivilceye rağmen çukur hiç olmadı şükür kimyasal peeling tam aksine tavsiye ediliyor kırmızı lekeler için ama bnm gittiğim estetsyn bayanda dermapeni tavsiye etmsti tedavim bitince doktrmla karar vericem

Böyle :KK43: sen ne iş yapıyosun kaç yasındasın

Eklentiler

• 20160129_182833.jpg
    20160129_182833.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 225
23 yasndaym galeride sekreterim evet sende çukurlar var bence sende peeling yaptirmalisin yada dermapen bi arastr doktoruna sor

Ben tuyleri mi sirle aldiriyordum artık iple aldiriyorum aciyo ama yapcak bişey yok bu ilaç tuyleri dahada artirio malesef benim sivilcelerde seninkinden dha fazla gibi eve gdym aticm resm

Güvendiğim biyer yok her hangi biyere de yaptırmak istemiyorum :KK43: bu hapı kullanırken makyaj yapma fondoten sürme bence sabunda vurma yüzüne sabun daha cok leke yapıyor ya

Biodermann renkli nemlendricisini sürüyorum canm nerde yaşıyorsun ankaradaysan tavsiye edicegm yerler var

Ya bende sir ağda yaptırdım bir ara yüzüm pancar gibi oldu yara oldu bida aldırmadım ipte daha cok cıkartmaz mı .s baska vi çözümü yok mu acaba tüylerin:KK43: tamam ne zaman eve geçersin merak ettim yüzünü beni gören herkes yüzün azmış gene diyo sinirlerim bozuluyor makyaj bilr yapasım gelmiuo yakıştıramıyorum kendime

X