- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende kullanıyorum 20 mg dedi dr bana siz kaç mg kullanıyosunuz dudak kuruluğu için hametan kullanıyorum genede çok kötü görüntübaşka önerecğnz bişe varmı bide sivilceler kocaman kocaman çıkıo bnim bi kutu bitmek üzere ne zamn bitecek bu kusma olayı
sorayım bi onu bende duymştmBende sabah 10 akşam 20 mg içiyorum yeni başladım ama netten araştırdığım kadarıyla blistex medplus mavi kavanoz çok iyi geliyormuş
muhakkak ediyodur bana da doktor hiç bilgi vermemişti ilk yazdığında ilacı ama sen yine de aynı saatlerde almaya çalış aradaki süreyi dengele sabah akşam süresini benim de ilacım bitti vize haftası diye gidip yazdıramadım ama gidince sorarım doktora sana da söylerim canım:*Çok teşekkür ederim açıklama için uzun uzun yazmışsın çok mutlu oldum kendimi yalnız hissediyodum ev arkadaşımın başının etini yiyodum :/ inşallah kusma dönemini hemen atlatırım. İlacı akşam ve sabah kullandığım saatlere dikkat etmem gerekiyo mu doktor beni hiç bilgilendirmedi bi an önce git der gibiydi
muhakkak ediyodur bana da doktor hiç bilgi vermemişti ilk yazdığında ilacı ama sen yine de aynı saatlerde almaya çalış aradaki süreyi dengele sabah akşam süresini benim de ilacım bitti vize haftası diye gidip yazdıramadım ama gidince sorarım doktora sana da söylerim canım:*