Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb kizlar aknetrentte uc ayim bitti dorduncu ayimdan besinci gunum bugun ilk ay yirmi kullanmistim iki ay otuz dordunvu ay baska doktora gtmstim senin kilona az deyip kirk mg yazdi ama alerjivyapti bende doz fazla geldi bu kez baska doktora daha gttim oda kis mevsiminde kirk cok fazla doktorunu sevmedim dedi birde sen nie aknetrent kullaniosun en danfik ilac o cinden ve yunanistandan gelio onlar dedi bu kutuyu bitir gel bana sana roacutan yazcam dedi sok oldum
Evetalesef ole dedi hatta ben ustune basa basa eminmisiniz dedim oda ben roacutan yaziyorum saglik senin sen iceceksin istefgini al dedi roacutane aldim birde aknetrentin yan etkileri fazlaymiscidden dandik mi dedi ben de roacutana geçmeyi düşünüyrum bu ay eczaneler fln farketmez dio da farkeder bence ya geçcem ben de paraya kıyıp
Evetalesef ole dedi hatta ben ustune basa basa eminmisiniz dedim oda ben roacutan yaziyorum saglik senin sen iceceksin istefgini al dedi roacutane aldim birde aknetrentin yan etkileri fazlaymis
evet bana da aç gel öyle yapalım tahlili demişti ilk gittiğimde tok karnına gitmiştim ilacı kullanmaya bşlayalı 5 gün oldu ve adetim gecikti bunun ilaçla bi alakası var mı ya ?aç gitmen daha iyi, ben de bugün 3. kez kanımı verdim. Pazartesi de kontrolüm var. Bana her seferinde aç olup olmadığımı soruyorlar. O yüzden her ihtimale karşı aç gitmen daha iyi
Dayanamadim basladim kizlar hakkinizi helal edin ilk gun cok heyecanli :ss dudaklarima simdiden kremi surdum kurumasin diye su anlik boyleArkadaslar merhaba bende yeniyim.Dun doktora ciktim.Aslinda yuzumde cok sivilce yok.Hatta sanirim hepinizden farkli olarak yuzumde egzama var.Bunun icin yaklasik 4 senedir doktora cikiyorum.Bir donem sivilcelerim cok daha fenaydi.Ama sanirim artik ergenligimi de yavas yavas dolduruyorum Onun icin sivilcelerim cok sukur ki azaldi.Ama iste az cikiyo ama cikan da izini birakiyo.Ve aslinda bu ilaca baslicak olmamin sebebi siyah noktalarim coookk fazla siyah noktam var.Yuzumdeki egzama da bi donem cok daha kotuydu ama bu ara ara cikiyo alerji gibi bir sey.Daha cok kisin oluyo.Ve su ara o da beni cok rahatsiz etmiyo.Yani kotu bi yuzum yok cok sukur ki masallah.O yuzden bu ilaca baslayip baslamama konusunda cok kararsisizim.Dertsiz basima dert alir miyim sizce? Bir de yuzunde egzama olan ve bu ilaci kullanan birileri varsa yardimci olabilir mi?? Acaba egzamalar da artar mi en korktugum konu bu cunku egzama sivilceyi dover bence :ss Sadece sivilcelerim ve siyah noktalarim olsa direk baslicam ama iste egzama gozumu gercekten cok korkutuyo.Bir de cok kuru bi yuzum var normal de bile pul pul dokuluyo.Bu ilaci kullaninca kuruyup gitmekten de korkuyorum :ss Yardimci olursaniz cokk minnettar olurum ilacta gozumun onunde bi o bana bakiyo bi ben ona Ve ayrica benim ilacimin dozu 10 mg cokta etki etmez belki ilk ay cok kotu olmaz ha ne dersiniz kendimi avutmaya calisiyorum bi yandan da simdiden tesekkurler
ilaca başlamadan önceki halimi görüyorum sende bende böyle çok stres yapmıştım ama boşuna kasmışım kendimi bu kadar üstelik 10 mg çok az ben 30 mg kullanıyorum ama egzamaların ne olur bilemiyorum keske doktoruna sorsaydın benim 1 ay 9 gün oldu dudaklarım ve yüzüm öyle aman aman bir kuruma olmadı sürekli önlemini alıyorum nemlendirici kremlerle onun dışında bol su içmeye özen göster :) umarım biraz rahatlamışsındır :)Dayanamadim basladim kizlar hakkinizi helal edin ilk gun cok heyecanli :ss dudaklarima simdiden kremi surdum kurumasin diye su anlik boyle
ben ocak ayında başladım 19 yaşındayım canım. doktorum aşırı iyi ve ilk bir bucuk iki ay bana sıvılcelerımın artıcagını söyledi. deri üste atıcakmıs ıcındekılerıde öylede oldu. ilk zaman coğaldı baya. normalde ilaç kuruluk falan yapıyo vücuduna da bissürü krem losyon yazdı bana ama sabah ve aksam dove la yüzümü yıkıyorum. kuruluk olarak bana etkı etmıyo zaten vücudumdan dolayı. sace ağız cevrem ve dudaklarım kuruyo. bende yan etkı olarak kemık agrısı yapıyodu oda doktorumun verdıgı broşürde yazıyodu. bünyem kuvvetlı oldugundan ılac yenı etkı etmeye basladı bana . yenı yenı kurutuyo ve kemık agrılarım da geçti. inanarak kullanıyorum ama yüzümü cok yoluyorum bunun ıcın iz kalmasın dıye ve eskı ızler ıcın doktorumda krem ıstedım pahalı bıraz ama aldım kullanıcam yakında onuda. memnunum suan. bi aydan sonra kontrole gittim gayet iyi dedı hafıf kan degerlerımde yükselme var testleri karsılastırırsam bende anlıyabılıyorum zaten milim milim önemli değil. 47 kıloyum 40 mg kullanıyodum başta 20mg sabah 20 mg akşam, doktor kıloma göre uygun dozun ama yükseltmemi istersen yükseltim dedi bende yükselttim suan 60 mg kullanıyorum. sabah 20 akşam 40 mg. ama ilaç bünyeden bünye ye değişiklik gösteriyodur tabı. gayet memnunum şuan yaza hiç bişey kalmıycak dıye umuyorum. :))kızlar hep roaccutane dan bahsedilmiş kimse bu aknetrendi kullanmadımı bizde bu topikte buluşalım ve ay ay yaşadıklarımızı,bitirenlerde sonuçlarını yazsın.
ne durumdasınız???
Ahahhaha cok tesekkur ederim ya rahatladim rahatladim zaten 6 gun oldu hala ayni yuzum dozu cok dusuk ya etki etmiyo bosuna kasmisim cidden egzamalari doktora sormustum onlar da geccek ilac bittiginde demisti de yine de emin olamamistim ama su an rahatim biraz daha :))ilaca başlamadan önceki halimi görüyorum sende bende böyle çok stres yapmıştım ama boşuna kasmışım kendimi bu kadar üstelik 10 mg çok az ben 30 mg kullanıyorum ama egzamaların ne olur bilemiyorum keske doktoruna sorsaydın benim 1 ay 9 gün oldu dudaklarım ve yüzüm öyle aman aman bir kuruma olmadı sürekli önlemini alıyorum nemlendirici kremlerle onun dışında bol su içmeye özen göster :) umarım biraz rahatlamışsındır :)
Himm iyi bakalim sevindimm :)))Ahahhaha cok tesekkur ederim ya rahatladim rahatladim zaten 6 gun oldu hala ayni yuzum dozu cok dusuk ya etki etmiyo bosuna kasmisim cidden egzamalari doktora sormustum onlar da geccek ilac bittiginde demisti de yine de emin olamamistim ama su an rahatim biraz daha :))