- 2 Ekim 2014
- 18
- 0
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde hic bi degisme yokaynen bende de beyaz uçlu uçlu çıkıyor deri altında ne varsa atıyor demek inşallah kısa zamanda biter kusma puzursuz bir cilde kavusur :) :)
Bnde hic bi degisme yok
Benimde 15.gün dudak göz burun kurumasi yok şu içtigim için galiba sadece kafam kasiniyor bir de böyle yanaklarim pitir pitir minik minik beyazlar var birde elimi burnuma sürünce beyaz beyaz şeyler geliyor siyah noktalar mi acaba?bir de ben sivex kullanıyorum akşamları sende birşey kullanıyor musun.doktor cosmasin biraz dinsin diye verdi.ama zor oluyor sivilceleri koparmadan yıkamak :)Bugun 10. Gn ama ne xatlama ne soyulma yok sadece eklm agrisi cok az bide kafa derisi pullanma
belki herkeste farkli olabilirBnm sivilcelerde artma olmadi aksine kuruyo dokuluo devamli
Bnce bnm kullndgm sabunun buyuk fydasi var tvsiye edilir siddetlebelki herkeste farkli olabilir
Insalllah bebek gibi olur cildinizBnce bnm kullndgm sabunun buyuk fydasi var tvsiye edilir siddetle
Slm ben 2 yil once kullandim bes ay o zaman dan beri adetm duzelmediben pisman oldum kullandigimamerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardan bırıyım.. 1 aydır kullanıyorum ancak ne sıvılce artışı ne de başka bı kuruluk çatlama sorunuyla karşılaştım tek buyuk sorunum var adetım gecıktı sızde oldu mu bilgi verirsenız sevinirim :)
gercktnmi ya bende yolun basindayken biraksammi kiSlm ben 2 yil once kullandim bes ay o zaman dan beri adetm duzelmediben pisman oldum kullandigima
Valla guzelm sen bilirsin ama ben hala gidiyrm doktora adet duzeltmek icin adet duzensiz oldu mu bebis te olmuyo neyse sen istersen guzel bi arastrgercktnmi ya bende yolun basindayken biraksammi ki