- 10 Eylül 2014
- 9
- 0
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk basta fena sivilce cikmisti simdi saysan iki tanedir onlarda minik minik simdi :) kizarik suratim benim 11.gunum kizarik bi suratim var ama sakin korkmayin eger baslayacak olanlar okuyorsa bende sizin gibiydim okur okur vazgecerdim gunler nasil gecicek derdim ilk bi bes gun sayiyorsun boyle gun sonra hooop bi aciyosun takvimi aa 11.gun olmus bi yan etki yok bel agrisi bende zaten hep vardi ama oyle aman amana bi bel agrisi yok sivilce artisindan sakin korkmayin fondoten yerine imex kullanin ustune en azindan bisey surseniz bile imexx sivilce kremi bisey olmaz gozle gorulur bi etki var annem diyo yuzun aydinlandi yaa ben aynaya hc bakamazken simdi aynanin icine giriyorum dusunun keske daha once baslasaydim peki bisey sorucam bu kizariklk 6 ay boyunc devam edicekmi ? Belki benim 6 ay bile surmez o derece etkili kizlar ve gunde 30 mg kullaniyorum oyle 50 60 mgde degil korkmayin baslayin dudaklarimda sanki soguktan kurumus gibi :) simdi artik aspirinin bile yan etkisi var siz kontrollerinizi yaptirin sonra hic biseyiniz kalmaz ne iz ne bisey :) saclarimda misss gibi keske hep ilaci kullansam diyorum o derece memnun kaldim kullanin fondotenle pudraya veda edin :)15. Günün yüzüm ilk gübenne göre gözle görülür bir fark oldu tabi sivilce çıkıyor ama kuruyor kabuk bağlıyor sonra düşüyor bi de bel ağrısı oluştu ama tüm bunlara değecek gibi
Aslina herkes ole sanio ama dgl cunku doktor bana bende kusma olmicagini cildimin zaten temiz olsugunu sitres kaynakli ciktigini soyledi sivilcelerin .ciltte kusma olmasi deri altina yag tabakasinin olmasi orda henuz yuzeye cikmamais ama zamanla cikicak sivilcelerin erkenden cikmasi saglanio ilacla ve cilt icten temizlenio zaten bende sivilce yok denecek kadar az ben bu ilaci sivilcelerim iz biraktigi icin kullaaya karar verdiim cunku sadece cenemde cikiodu son bikac aydir da nişan sitresi sardi beni o yuzden yanaklaruma yayilmaya baslamisti ilaci kullandim kullanali sivilcw cikmio diyebilirim sadece bi tane kocaman goz gbi yanagimda cikti Gecio gibi insallah hep bole devam eederYa Bİr şey soracağım.Cİldin sivilce kusmasi daha iyi bir şey değil mi?Var olan tüm sivilceleri döküyor.Yanlış mi düşünüyorum acaba???
aynen bende de beyaz uçlu uçlu çıkıyor deri altında ne varsa atıyor demek inşallah kısa zamanda biter kusma puzursuz bir cilde kavusur :) :)ilaca 1 hafta ara vermek zorunda kaldım 17. günüm bitti şimdi ama maşallah hala kusmalara doyamadı yani yüzüm ben de derdim ki bende sivilce öyle çok yok ama gördüm yani deri altımda olaylar olaylar varmış da haberim yokmuşayrıcaaa önceleri de kullandığım toniği yazdırdım gittim lekelerim de geçsin bi yandan diye valla napim çenemde çok lekelenme olmuştu canımı sıktı hadi yanaklar neyse de ömrümde çenemde sivilce çıkmamıştı şmdi önünü alamıyorum yani bi de ergenliğe dönüş gibi alnımda sivilceler çıktı 4 - 5 tane ama olsun yılmicam böyle günlük ne bilim su içer gibi alıcam bu ilacı hiç de bakmicam devamlı aynalara temizlicem toniklicem takılcam öyle kendi kendime hiç de korkmuyorum çıkarsa çıksın elbet bi gün kuricak çıkanlar da..(fakirin ekmeği umut)
Oyle bi urun henuz bulamadim kullanmadigim kalmadi amaSivilce için niye daha etkili ve hızlı sonuç veren ürünler kullanmıyorsunuz ????????
Kisiye gore degisio benim 33. Gunum bi dgsklik yok ayni :)ya ben yenıyımde 3. gunum oldu gunde 20 mg alıyorum bu kızarmalar felan ne zaman baslar bılgı werebılırmısınız lütfn