merhaba kizlar ben araniza yeni katildim:) katilma nedenim bu aknetrent :) isterseniz size bu ilacl tanismami anlatiyim ben 5 senedir sivilce sorunu yasiyorum artik canima tak etmisti boyle bi ilac oldugunu duymustum ama bende cok tedirgin olmustum boyle hep sizin yazdiklarini okur ne kadar cesaretliler derdim :) ne peelingler kullanmadim ne ilaclar hepsi bi iki ay azaltti sonra hop tekrardan bu ilaci 3 hafta once doktordan temin ettim ama anca bugun nasip oldu baslamak
kan verdim sonuclarim 2 gun sonra cikicak bende hic vakit kaybetmeden basladim tabi :) benim en cok korktugum sivilce artisi ve bel agrisi
bundan once 3 hafta suresinde nadixa kullandim ama icindeki kimyasallar ve ilacin etkisiyle suratimda sivilce artisi oldu reglimide atlamayaim tabii
cok korkuyorum kizlar boyl e ciban ciban cikicak diye ve bu ilaclarla beraber ne kullandiniz siz ? Ve fiyatlari uygunmu ? Ve ben saclarima hint yagi uygulamak istiyorum sizce bu sure zarfinan sakincalimi ? Kizlar bide ignedden degil ama kan aldirmaktan cok korkuyorum bugun zor aldirdim vallahi