Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Merhaba benim de sivilce sıkıntım vardı bir hafta önce doktora gittik bende fazla sivilce yoktu ama izler çoktu doktor sivilcelerin fazla büyük değil dedi 10 mg günde 1 kere aknetrent yazdı ilaç icin eczacı ilk hafta sivilcelerin artar içindekilerin hepsini atar bitince hiçbişey kalmaz dedi yorumlara bakıyorum 6 ay kulananlar var ve dozu fazla acaba 1 ay sonra birdaha mı gitmeliyim doktora bana hiçbir bilgi verilmedi birde ben 52 kiloyum 15 yaşındayım sebebi bu olabilir mi ???

Merhaba ben de bu ilaca dün başladım inşallah sonucu güzel olucak. Merak ettiğim bu ilacı kullanırken ağda yasak ya bıyıklarınızı ve vücuttaki diğer kılları nasıl temizliyordunuz

kızlar sivilcelerimdem kurtuldum çok mutluyum ve hemen sizle paylaşmak istedim :) 4 ay kullandım bıraktım yaz geldiği için doktor bırakmamı söyledi ayrıca hiç bir yan etkisini yaşamdım biraz dudak kuruluğu o kadar :) ama bn kışın gene başlamak istiyorum :) fotograf paylaşıyorum şimdi,

Eki Görüntüle 1141138 Eki Görüntüle 1141100 Eki Görüntüle 1141105

kızlar yüzüm nasıl hiç biriniz de yorum yapmamışsınız üzüldümm tekrar başlmayı düşünüyorum ilaca. bir de kırmızı lekeler için ne uyguluyosunuz? :2:

Son düzenleme:
Okula gidiyorum adımın bıyıklı fatmaya çıkmasını istemem eğer hiç bi yolu yoksa söleyn de çok geç olmadan bırakayım

Kızlar meraba. Bende bu ilacı kullanıyorum 3. ayimdayim. Bugüne kadar sivilcelerim gun geçtikçe azaldı ve yüzüme bi parlaklık geldi. Dudaklarım icinde sebametin nemlendiricisini kullandım hic sorun olmadı. Neyse 3. ayim ve çenemde sivilcelerim çıkmaya basladi. Doktor cok bisey yok 4 ayda geçer demişti ama ilaç birden ters tepti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen 5.aya girdim çok şükür ..ilk zamanlar çok yan etkisi oldu ama şimdi alıştım.inşallah işe yarar yani tekrar dönmez sivilceler :2:

Merhaba benim de sivilce sıkıntım vardı bir hafta önce doktora gittik bende fazla sivilce yoktu ama izler çoktu doktor sivilcelerin fazla büyük değil dedi 10 mg günde 1 kere aknetrent yazdı ilaç icin eczacı ilk hafta sivilcelerin artar içindekilerin hepsini atar bitince hiçbişey kalmaz dedi yorumlara bakıyorum 6 ay kulananlar var ve dozu fazla acaba 1 ay sonra birdaha mı gitmeliyim doktora bana hiçbir bilgi verilmedi birde ben 52 kiloyum 15 yaşındayım sebebi bu olabilir mi ???

54 kıloyum gunde 30 mg alıyorum ama sana kılona gore degıl sıvılcelerının agırlıgına gore vermıs 1 ay kullan sonucuna gore doktorun yardımcı olur zaten sana. bol sans

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar benim tedavim bitti 6 ay boyunca kullandım ilacı. ne yapmalıyım ne yapmamalıyım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi :)

Ben 6 ay zoretanın kullandım tedavım bıtelı 20 gunu gectı fakat halen cok kotuyum dısarı cıkasım bıssey yapasım kımseyle konusasım yok bu ılac benım sınırlerımı alt ust ettı ne yapmam gerek benımle aynı seylerı yasayan oldumu arkadaslar

6. ayımdayım cildim çok güzel oldu hatta saçlarım çok yağlıydı o bile düzene girdi
fakar tek kötü şey
saçlarım aşırı dökülüyor:KK43:
umarım bu da geçecek ilaç bitince sadece 3 tanecik lekem var o da belli belirsiz önümüzdeki ay leke tedavisine baslıcam kremlerle bakalım ne önerecek doktorum

sizlere de tavsiye ediyorum
iyi ki kullanmışımm

aknetrent kullanmaya baslayali 1.5 ay oldu. Yuzum sisti sanki. ve sivilce cikmiyor. yuzumun altindaydi sivilceler. kis gibi duruyodu.elimi yuzume dokundurdugumda top top elime geliyorlardi. Ki oralarin oldugu yerlerde kirmiziydi. cok kotu gorunuyordum. hickimsenin yanagimi sıkmasina izin vermiyordum.cunku onlarda hissedceklerdi o sisligi... 5 yil once baslayan bu kis gibi olan,arada bir disari cikip sonra sonup altta duran sivilceler artik yoktur. disarida atmadi. icerden temizledi galiba.Yanaklarim paamuk gibi yumusak ve dumduz.aslinda baslamayacaktim aknetrente.zorla basladim.ama simdi diyorum ki iyiki aknetrent e basladim. yuzum icin arada bir nemlendirici suruyorum.surekli kullanmiyorum cunku cildim cok hassas. bir litre su iciyorum. Buda yeter galiba :) ellerim cok hassaslasti.saclarim cok kurudu ve cok dokuluyordu.bakim yapiyorum fazla dokulmuyor.gorme sorunu yasiyorum. sizdede var mi bu? İlactan sonra zamanla oldu bu.ve depresif bi haldeyim.

5 ay aknetrent kullandım bundan 5 sene önce falan. cildimi pırıl pırıl tertemiz yaptı. ama yan etkisi çok çok fazla bir ilaç. dikkatli kullanılması gerek. dudaklarım soyuldu cildim soyuldu saçlarım kuruldu döküldü depresyona meyilli bir psikolojiye soktu gözü bile kuruttuğu için yapay gözyaşı damlası kullanıyordum yanında. cildim çok güzel olmuştu. ta ki bu seneye kadar. bu sene tekrar dudak üstümde sivilce problemleri yaşıyorum ve lekeler kalıyor. tekrar cildiyeye gideceğim.

aknetrent kullanmaya baslayali 1.5 ay oldu. Yuzum sisti sanki. ve sivilce cikmiyor. yuzumun altindaydi sivilceler. kis gibi duruyodu.elimi yuzume dokundurdugumda top top elime geliyorlardi. Ki oralarin oldugu yerlerde kirmiziydi. cok kotu gorunuyordum. hickimsenin yanagimi sıkmasina izin vermiyordum.cunku onlarda hissedceklerdi o sisligi... 5 yil once baslayan bu kis gibi olan,arada bir disari cikip sonra sonup altta duran sivilceler artik yoktur. disarida atmadi. icerden temizledi galiba.Yanaklarim paamuk gibi yumusak ve dumduz.aslinda baslamayacaktim aknetrente.zorla basladim.ama simdi diyorum ki iyiki aknetrent e basladim. yuzum icin arada bir nemlendirici suruyorum.surekli kullanmiyorum cunku cildim cok hassas. bir litre su iciyorum. Buda yeter galiba :) ellerim cok hassaslasti.saclarim cok kurudu ve cok dokuluyordu.bakim yapiyorum fazla dokulmuyor.gorme sorunu yasiyorum. sizdede var mi bu? İlactan sonra zamanla oldu bu.ve depresif bi haldeyim.
yapay gözyaşı damlası kullanın göz için mutlaka. saçlar ilacı bıraktıktan sonra düzene giriyor. benim de çok kuruyup dökülmüştü kel kel olmuştu tepeleri kafamın : ) ama kısa bir sürede toparladı. depresif halde ilaç kullanımından sonra geçiyor.

X