- 18 Ocak 2013
- 481
- 95
Yanlış hatırlamıyorsam 26 tl olması lazım canım.Hatta bitti bile benim kremim yine alıcam iyi geldi bana çünkü tavsiye ederim.
tamam canım dudağım ilk zamanlar böyle değildi çok kötü oldu teşekkür ederim önerin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış hatırlamıyorsam 26 tl olması lazım canım.Hatta bitti bile benim kremim yine alıcam iyi geldi bana çünkü tavsiye ederim.
tamam canım dudağım ilk zamanlar böyle değildi çok kötü oldu teşekkür ederim önerin için
Rica ederim canım almayı düşünürsen iyi gelecektir ama mutlaka nemlendir dudaklarını daha da kötüleşmesin hatta ben ilk zamanlarda yemek yerken zorlanıyordum.
Kızlar lütfen yardım 1 ay 20 gün oldu günde 60 mg kullanıyorum.Burnum sürekli kanayıp kabuk bağlıyo gerçekten bıktım sadece bundan çok rahatsızım başka hiç bi sorunum yok böyle devam edersen bırakmayı düşünüyorum bu ilacı.Yardımcı olcak var çok sevinirim ((((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar 3. Ayimin icindeyim ama mayasirdan cok kotuyum basura donuyo artik doktorum ilac werdi ama hicbir faydasi yok herseyi birak artik oturamiyorum bile benim gibi olupta ilac kullanip faydasini goren warmi lutfen yardimci olun bana cok kotuyum
Zeytinyağı sürsen canım yumuşatır ve sen de sıvı yiyecekler tüketmeye çalış kabız olma mümkünse
iPhone 'dan gönderildi
Tuğçecim canım aknelis diye bi krem var bilgin varmı tatlım ?
Merhaba arkadaşlar.
Bende tam 3 ay bitti kullanıyorum. Memnunumda. Gerçi benim çok yoktu ,sadece diğer ilaçlara cevap vermediği için başladık . Hatta kendi tercihim ben istedim kullanmayı. Ben sağlık sektöründeyim eczacı teknisyeniyim . Çünkü bize gelen : kullannan hastaları görünce benim o bir iki tanede çkmayıversin dedim :) . Olumsuz pek yanı olmadı sadece dudaklarımı bayağı bir çatlattı biraz da cilt kuruluğu . Ne kullandııysam fayda etmedi. vücut için excipial lipo ve bebk yağı Dudaklarım için suan HAmetan pişik kremi kullanıyoum o rahatlatıyor. Soyulmada çok olmadı sabahları çok iyi nemlendiriyorum Vichy aqua thermal aldım ve inanırmısınız makyajımı bile yapabiliyorum :) Doktorumda buna hiçbirşey demedi suan harika ilerliyor.Evet ldl değerim biraz arttı ama bırakınca geçecek sonuçta .
En olumlu yönü ise ben her sabah akşam saç yıkardım yağlanırdı çok suan gün aşırı yıkayabiliyorum hatta çok kuruttu diyebilirim.
Ben akşamları birde benzamıycine jel kullanıyorum.
Bnmde 1,5 aym bitti yillar once rooctain kullandm cok fazla yan etki gordm ama aknetrente gordugum iki tan etki war kuruluk we saclarm yaglanmio:) az yan etki oldugu icin urktum acaba rooctain gibi etkili deil mi yada gunde 30 mg kullaniom ondan olsbilir mi bi eczaci olrsk cewap werr misiniz ;-(
Hayır etkisi aynı herhangi bir farklılık olmaz ilaçta ilacın etken maddesi önemli olan sonuçta. Aknetrentin de yan etkileri aynı mesela benim karaciğer enzimnlerimi yükselltti ldl kolesterolüm yüksek ama yediklerime de dikkat edince problem olmuyor dengeliyorum . Kuruluk yapıyor evet ama rahatsız etmiyor güzelce nemlendirirsen bende 30 mg kullanıyorum hatta bu ay kendi kafama göre sabah 20 akşam 20 yaptım
:) ama siz yapmayın sakın ara verme .Devam et kullanmaya
Pozitif düşün inan olacaktr ve kesinlikle elleme cildini .
birde ekstra bir krem kullanmıyor musun ?_