- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslnda bn rooctain kullanmistm cok ii gelmisti aknetrent kullaniyorum simdi 10. Gunum gerci biseyler icin erken ama rooctaindan aldigim sonucu alamazsam cok uzulurm;((( dudaklrim simdiden catir cutur(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde 2 ay oluyo kullanalı yeni başladım yani fakat öyle müthiş bir değişim söz konusu değil sabırla bekliyorum..
Bu ilaçlar kökten çözmüyormu ki ya ( yani roactn kullandıysan birdaha sivilce problemi yaşamaman gerekiyordu dimi? Oyüzden bukadar cefa çekmiyormuyuz kökten kurtulalım bari diye, eğer bu ilaçlar geçici bi çözüm sunuyosa niye bukadar uğraşıyoruz (
Ya soyle benim siwilcelerm cikmadi sadece lekelerim war o yuzden tekrardan kullanmak istedim.. Bnm cildim inanilmaz siwilceliydi ama aknetrent de rooctain gibi ayni etkiyi yapmasa die korkuyorm ;(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım nasıl gidiyor süreç ? ben de seni merak ettim ama bir değişiklik yokmuş benimde aynı şimdi 3.kutuya başladım hiç mi bir şey olmaz anlamadım of içim dışım ilaç oldu
Kızlar ilaç tedavim bitti ama 20 gün aksama var die bi kutu daha alayım dedim. Bugün doktora gitsem kan tahlili yapmadan bi kutu yazar mı sizce ??
iPhone 'dan gönderildi
aknetrent ve roactn birbirinin muadili ilaçlar canım. Yani içeriği birebir aynı sadece firma etiketi farklı.
Aynen canım ya henüz doktora gitmedim malum 29 mayısta bitiyo 20mg diyemi acaba bizde işe yaramıyo anlamadımki ablamda geçen gün baktı aslında kullanmadan öncede böyleydi dedi boşuna kullandığımı hissettim biran
Bence de düşük doz olduğu için tedavi yavaş gidiyor.Eczacı kadın da iki kere alman lazım dedi de hiç kiloya bakmadan söylüyorlar gerçi doktor alabilirsin dedi de dokunmasın diye işte bizimkiler de içme fazla diyorlar.Valla canım arkadaşımın yüzü bile geçtiyse benim ki hemen geçmesi lazımdı anlamadım ben de.Diğer ilaç daha mı iyi diyeceğim ama birbirlerinin eş değeri yani farklı olamaz.Of napıcaz bilmiyorum ben de senin gibi hissediyorum hani bir taraf temizlenmeye başlasa tamam dicem değişiklik göstermeye başladı ama o da yok.
Canım senin ne kadar oldu ki?
Mart ayında başladım cnm tedaviye yani 2 ay oldu işte.Senin durumun nasıl ?
Bende 3.ayıma giricem 5 gün sonra hemen hemen yakınız :) Benim sivilcelerim söndü, önceleri çıkmıştı ara ara ama bir iki haftadır çıkmıyor hiç. olanların izleri sönmeye başladı. tabi izler duruyor ama eskisi kadar kırmızı değil bence buda bi ilerleme. oyüzden sabret sende değişimi yakında görürsün. zaten en çok 3.aydan sonra farkediyor diye biliyorum
Senin adına sevindim cnm gelişme göstermeye başlamış :) Ben başka bir sitede doktora sormuştum o da ikinci ayın sonundan itibaren sivilceleriniz temizlenmeye azalmaya başlayacak demişti.Valla benim sol tarafımda ilacın etkisinden dolayı ilk birinci ayda çoğalanlar hala duruyor zaten kırmızılıklar da rengini bozmadı inş dediğin gibi olur bende de artık umudum diğer aylarda
dediğim gibi sen 3.ayı bekle :) 3.aydan sonra kesinlikle azalma olucaktır inanıyorum ben bak doktorda öyle demişse artık çok eminim hatta. bir iki hafta daha geçsin azalmayı görürsün
Biraz umutlandım gibi seninle konuşunca :) zaten haziran ayında kontrole gitmem lazım kan tahlili yaptırıcam yine.Acaba diyorum dozumu arttırsam sabahta mı alsam diye ? doktor kullanabilirsin demişti de ya da birtane ile mi devam etsem napsam ? sen kaç mg alıyordun günde ? fazla ise dozu daha çok etkili olmuştur.
Ben 40 alıyorum. 30 kullandım ilk ay, ikinci ay 40, şimdi üçüncü ayıma giricem kontrolüm var 4 gün sonra yükseltirmi bilmiyorum ama bence 40da kalır gibi geliyor. 50mg kiloma göre fazla olabilir çünkü 48 kiloyum.
Ben senden de zayıfım o yüzden 20 mg alıyorum.Sana 50 mg fazla gelir o yüzden aldığın mg ile yola devam edebilirsin.Bakalım kaç ay daha kullanacağız bu ilacı ? ben daha güneş kremini alıcam,dudak kremini zaten kullanıyorum.Gelişme göstermeye başlasa da içim rahatlasa.
mg az olduğu için geç gösteriyo olabilir etkisini o zaman. ben güneş kremi en başından beri kullanıyorum ilacı içtiğim ilk gün bile sürdüm korkup :) bence sende al bi an önce. üstelik ben çok iyi bakmıyorum cildime yıkamadan yattığım çok oluyo, snra düz sabunla yıkıyorum yıkasamda. yani ona rağmen gelişme var bayağı eski haline göre. doktor en başında 6 ay demişti bana. ama ben belki 4-5ayda bırakırım diyorum