arkadaslar benim bugün tam 2 ay oldu burun kısmımda 1 ay içinde siyah noktalarım bitmişti ancak şimdi dikkat ediyorum 3 5 tane burnumda siyah nokta var sizde böyle birşey oldu mu?normal mi sizce?birde sabah uyandiğimda gözlerimi açamıyorum sanırım göz kuruluğu oldu böyle sorun yaşayan arkadaş var mı?yardımcı olursanız sevinirim...
Bende de aynı göz kuruluğu oldu. son 1,5 aydır gözlerim kan çanağı gibi kıpkırmızı, sabahları da gözlerimi zor açıyorum. Önce yakındaki sağlık ocağına gittim "sunni gözyaşı damlası" kullananlar olmuş ilaç göz kuruluğu yaptığı için. Bana iyi dr denk gelmez sağlık ocağındaki dr nin değil daha fazla ilgilendiği için eczacının verdiği damlayı kullandım. Dönem dönem yine oluyor kızarıklık. Damla geçiriyor baya batma falan azalıyor.
Cildiye doktoruma gittim 3 ay bitti benim artık. kısmetse ağustos 20de bitecek tedavim. Gözlerimde ki kızarıklığı görünce "göz doktoruna görün bazen göz kuruluğu nedeni ile ilacı bıraktırıyoruz" dedi.
3 aydır dudaklarım kötü, yüzüm, alnım, burnum, yanaklarım soyuluyor. Dudaklarım yeri geliyor çok derin yarılıyor yemek yiyip su içemiyorum bile. Bu da yetmiyor gibi eklem ağrısı dayanılmaz derecede. Cildiye uzmanı eklem ağrısı yaptığı için ilacı günde 20mg düşürmek istedi fakat ben düşürmek istemiyorum yoksa tedavi süresi ağustos değil eylül olacak artık tahammül edemiyorum çıkan sorunlara.
Ben kendimi baya güçlü bünyeli zannederdim ama ilacın yaptığı etkilerden sonra bir daha kullanmak istemiyorum kesinlikle.
Dediğim gibi göz kuruluğu için eczaneye yada dr den sorup bi göz damlası alın, 2. yada 3. gün çok rahatlarsınız.
cnm durumuna çok üzüldüm ama bence yarıda bırakma başladık bir kere bitirelim.GÖZ kuruluğuna gelince çok şükür kendiliğinden geçti benim öyle eklem agrım flnda yok tek derdim dudak kuruluğu ama ben sürekli hametan pomad sürüyorum yumuşacık yapıyor sen normalde kaç mg kullanıyordun?
arkadaşlar bende aknetrent kullanıyorum 5. ayımdayım cilt kuruması bende de oldu ama gözle görünür bi değişme var ondan sıkıntım yok ama ramazan da oruc tutmanın bi zararı olur mu acaba ? bi fikriniz var mı?
doktorum bana bu ilacı ramazanda verdi bi sakıncası olmayacağını fakat olabildiğince çok su tüketmye çalışmam gerektiğini söyledi cnm :)
arkadaslar bu ilaç dilde kırmızı leke yaparmı bugün fark ettim kırmızı nohut buyuklügünde bir leke var.birde ayak tabanlarım feci soyuluyor yani herseyı bu ilaca yüklememek lazım ama merak ettim aynı seyleri yasayan varmı?
Zakkum ilacın yan etkileri herkeste farklı oluyor sen ihmal etmeyip bi doktora sor. Soyulmalar bana normal geliyor. Bence nerde değişmesi gereken deri varsa incelip soyuluyor.
ilaca ne yazıkkı ara vermek zorunda kaldım çünkü ellerimde egzama başladı ve bahsetmiştim ayak tabanlarım yara oldu soyulmaktan 15 gün kadar ara vereceğim inş düzelirde devam ederim.
Kızlar ilacım sonunda bitti çok memnun kaldım ve yararını gördüm , darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?