Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki yardımcı olur diye bir ekleme yapmak istiyorum. Tedavi süreciniz boyunca fondoten kullanamıyorsunuz cildiniz kuruduğu için çok kötü görünüyor.. Ama BB krem benim imdadıma yetişti. Hem kapatıyor lekelerimi hem de nemlendirdiği için o pul pul görüntü yok oluyor.
Geçmiş olsun şimdiden :) Bende 40 mg kullanıyorum. İlk başta yapılan testim normal çıktı. 45 günlük bir dönem atlattım, tekrar kan aldırdım yine Allaha şükür testlerim normal çıktı. 1 ay sonra yine kontrole gideceğim.
İlk içtiğim zamanlarda bende de baş ağrısı ve bel ağrısı oldu ama ara ara ağrılar oluyor. Ellerimin üstü çok kötü kurumuştu iki krem verdi onun için. Birini önce diğerini ise 15 dk sonra sürüyorum sabah akşam. Normal kremler (küçük kızımın hassas cilt kremine kadar denedim) yakıyordu. Bu iki krem pek yakmıyor bir kaç güne etki eder gibime geliyor.
Yüzüm kötü derken bu sefer elimi hiçbir şeye uzatamıyorum :)
Antalyadaki dr 4 ay kullan dedi. Ispartadaki dr ise 6 ay kullanacaksın dedi. İki dr birbirini tanıyor tavsiye üzerine gittim zaten anlamadım. Bir kaç ay geçsin belli olur galiba ne kadar kullanacağım. Şimdilik benden bu kadar....
Kızarıklık olması çok normal vücudun ve yüzün için güneş kremi kullanmayı ihmal etme, cildin çok hassas ve savunmasız oluyor. Ben güneş kremi kullanmadığım zaman güneş gören yerlerim kabuk kabuk oldu ve 2 haftadan önce geçmedi. İnsanlar egzaman mı var demeye başlamışlardı..
merhaba ben hapı 6 gündür kullanıyorum dudaklarımda kuruma başladı normal mi etkilerini hemen göstermesi?
çok normal buse benimde ilk hafta başlamıştı şuan 16.günümdeyim hametan krem çok iyi geliyor tavsiye ederim birde sebamed dudak stick aldım dışardaykende onu kullanıyorum..ğeçmiş olsun
saol . hametan kullanıyorum doktor yazmıştı . sebamed dudak stick iyi mi peki?
teşekkür ederim benm bugün daha 10. günün zaman çok yavaş geçiyo peki sivilcelerin gözle görülür azalması ne kadar zamanda oluyor?
teşekkürler peki hap etkisini kaç günde göstermeye başladı bide kaç ay kullandın ??