KK kart aldığım için teşekkür ettim kendime
aksi halde yüksek ihtimal krem ile tanışamayacaktım.
beyaz ten, pcos, akne, çil, saç derisi problemi, akabinde sık sık nükseden kırmızı lekeli cilt problemleri.
güvendiğim cilt hekimim isoderm kremini kullanmamı önermişti, kullandığım süre zarfında çok memnun kaldım
ancak ilk kullanımdan itibaren max 6 ay kullanımlı isoderm li pürüzsüz günler geldi ve geçti.
ya bana gönderilen kremin rahatsız edici kokusu yok, yada hassas olan koku duyum bana tembellik yapıyor
iki defa kullandım. ve ikisinde de sabahında aknelerden eser yoktu.
ancak şunu söylemeliyim, sürekli akne sıkıntım yok. ara ara ayyuka çıkan iki üç milim çapında kırmızıya dönük lekeler görünüyor
periyod dönemlerinde de artıyor. kepekli, kuru ve kaşıntılı lekecikler.
kullanmadan evvel gül suyu ile cildimi pamukladım. sonrasında sabun, sonrasında da kremi kullandım.
iki seferinde de aynı temiz sonucu aldım. itiraf etmeliyim ki şaşırtıcıydı benim için.
ten renginde ve yoğun bir krem. kullanım talimatında kapak açıldıktan sonra 4 ay içerisinde kullanılmalıdır ibaresi bulunuyor,
gün gün düzenli kullanmayacağımdan bitiremem. belirtilen kullanım süresi esnek midir? yoksa aynı tüpe devam etmemeli miyim?
Kampanya için Dermadewa'ya, aracı olduğu için KK'ne, kart alımı için de kendime bir kez daha teşekkür ediyorum .