Cilt Bakımı Ürünleri Aknederm Sivilce Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben sabununu deo kremini söylicem
yalnız şu var leke kremi de istiyorum
benim cildimde tahrişe benzer ama tahriş kaynalı olmayan
kırmızı pembe arası silik lekeler var
sitenizde bi leke ve çil kremi
bi de yaşlılık lekeleri kızarıklık için olan var
hangisini tercih etmem konusunda kararsız kaldım açıkçası
sizin öneriniz nedir

Son düzenleme:
bi kaç fotograf ekledim değişik açı ve ışıklardan her ne kadar istediğim gibi yansıtamasamda
minik minik o kızarıklıklar hep sivilce ve iyileşmiyolar o şekilde kalıyolar pütür pütür
mayajla falan hiç belirgin değiller ama 7/24 makyaj da mümkün değil
bu öncesi hali sonrası için biraz daha zamana ihtiyaç var sanıyorum

Eklentiler

• $IMG_0562.jpg
    $IMG_0562.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 159
  • $IMG_0563.jpg
    $IMG_0563.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 159
  • $IMG_0565.jpg
    $IMG_0565.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 166
  • $IMG_0566.jpg
    $IMG_0566.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 122
  • $IMG_0567.jpg
    $IMG_0567.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 138
  • $IMG_0569.jpg
    $IMG_0569.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 142
  • $IMG_0570.jpg
    $IMG_0570.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 129
  • $IMG_0571.jpg
    $IMG_0571.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 154
  • $IMG_0572.jpg
    $IMG_0572.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 135
  • $IMG_0574.jpg
    $IMG_0574.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 131
  • $IMG_0575.jpg
    $IMG_0575.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 156
  • $IMG_0576.jpg
    $IMG_0576.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 117
  • $IMG_0577.jpg
    $IMG_0577.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 150
  • $IMG_0578.jpg
    $IMG_0578.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:
bi kaç fotograf ekledim değişik açı ve ışıklardan her ne kadar istediğim gibi yansıtamasamda
minik minik o kızarıklıklar hep sivilce ve iyileşmiyolar o şekilde kalıyolar pütür pütür
mayajla falan hiç belirgin değiller ama 7/24 makyaj da mümkün değil
bu öncesi hali sonrası için biraz daha zamana ihtiyaç var sanıyorum

benim yüzümde aynı :63:
yanaklarımda da hafif kızarıklık var her daim bi de gözenekler kocaman kocaman üf onlara iyi gelme olasılığı var mıdır ki acaba...:44:

o kadar çok krem kullandımki artık hiç birine güvenmiyorum.Sivilce içten gelen bişey hem kremle çözmek geçici diye düşünüyorum

o kadar çok krem kullandımki artık hiç birine güvenmiyorum.Sivilce içten gelen bişey hem kremle çözmek geçici diye düşünüyorum

Bence Aknederm sivilce kremini kullanmadan kesin bir şey söylememenizi tavsiye ederim, çünkü son 15 gün içerisinde sizin gibi söyleyip daha sonra fikrini değiştiren çok kişi memnuniyet görüşlerini bildirdi...

amacım kötülemek değil tabiki keşke işe yarasada kullansam fakat her hevesle başladığım kremin sonu hüsran.Hem tam sonuçlanmadanda karar veremeyiz çünkü belli bi süre sonra tekrarlamamasıda gerekiyo sivilcelerin bi sivilce kremine iyi diyeblmek için.Ben takpteyim özellklede cildinde ciddi problem olan birinin fotoğraflarını yayınlamasını rica ediyorum.

herkeze selamlar çektiğim bikaç foto vardı ama telefonmudan sildim yanlışkla şuan suratımda kremi kullandıktan sonrada sivilce kalmadı gerçekten etki süper oldu bana diğer arkadaşlarda etkileri paylaşırmı acaba

benim yüzümde aynı :63:
yanaklarımda da hafif kızarıklık var her daim bi de gözenekler kocaman kocaman üf onlara iyi gelme olasılığı var mıdır ki acaba...:44:

ya benimde gözenkler kocaman böyle
makyajsız çok belli
cildiyeye gidicem bu hafta belki çaresi vardır

herkeze selamlar çektiğim bikaç foto vardı ama telefonmudan sildim yanlışkla şuan suratımda kremi kullandıktan sonrada sivilce kalmadı gerçekten etki süper oldu bana diğer arkadaşlarda etkileri paylaşırmı acaba

gözeneklerinde bi değişiklik oldu mu
ben de pek olmadı keşke olsaydı

Bu Aknederm kremini ben de ısmarladım, umarım iyi sonuçlar alırım, ben de yazıcam kızlar sonuçları inşallah işe yarar

ben de de var bu aslında banyodan çıktığımda da balık pulu gibi dökülür her yerim kuruyunca sırtım sızlar hatta gerilmekten

ama azaldı gibi de neden bilemedim şimdi:44:

2 gündür sabah-öğle aksam yüzümü temizleyici ile yıkadıktan sonra gülsuyu sürüyorum,arkasından da krem...
biraz düzeldi pulları ama o pullar kalkınca kırmızılık kalıyo ya deli oluyorum onlar duruyo hala...

bende takip ediyorum kızlar. Deneyin bakalım nasıl olucak herşey size bağlı sizden onay geçti mi bende hemen sipariş veriyorum herkes sizi bekliyorr :KK1: :KK1:

KK kart aldığım için teşekkür ettim kendime
aksi halde yüksek ihtimal krem ile tanışamayacaktım.
beyaz ten, pcos, akne, çil, saç derisi problemi, akabinde sık sık nükseden kırmızı lekeli cilt problemleri.
güvendiğim cilt hekimim isoderm kremini kullanmamı önermişti, kullandığım süre zarfında çok memnun kaldım
ancak ilk kullanımdan itibaren max 6 ay kullanımlı isoderm li pürüzsüz günler geldi ve geçti.

ya bana gönderilen kremin rahatsız edici kokusu yok, yada hassas olan koku duyum bana tembellik yapıyor
iki defa kullandım. ve ikisinde de sabahında aknelerden eser yoktu.
ancak şunu söylemeliyim, sürekli akne sıkıntım yok. ara ara ayyuka çıkan iki üç milim çapında kırmızıya dönük lekeler görünüyor
periyod dönemlerinde de artıyor. kepekli, kuru ve kaşıntılı lekecikler.
kullanmadan evvel gül suyu ile cildimi pamukladım. sonrasında sabun, sonrasında da kremi kullandım.
iki seferinde de aynı temiz sonucu aldım. itiraf etmeliyim ki şaşırtıcıydı benim için.

ten renginde ve yoğun bir krem. kullanım talimatında kapak açıldıktan sonra 4 ay içerisinde kullanılmalıdır ibaresi bulunuyor,
gün gün düzenli kullanmayacağımdan bitiremem. belirtilen kullanım süresi esnek midir? yoksa aynı tüpe devam etmemeli miyim?

Kampanya için Dermadewa'ya, aracı olduğu için KK'ne, kart alımı için de kendime bir kez daha teşekkür ediyorum .

kremi düzenli olarak kullandım artık bitti sivilcelerimden kurtuldum çıkmıyor artık ayrıca izleride yok inşallah bir dahada çokmazlar teşekkürler kazen teşekkürler aknederm

kremi düzenli olarak kullandım artık bitti sivilcelerimden kurtuldum çıkmıyor artık ayrıca izleride yok inşallah bir dahada çokmazlar teşekkürler kazen teşekkürler aknederm

Ben de hiç kimse bir şey yazmıyor işe yaramadı mı diyordum. Neden başka kullanıcılardan ses çıkmadı ki :44:

merhaba,

bu sivilce kremi son zamanlarda kullandığım kremler arasında en çok beğendiğim, yan etkisi olmayan, cildi tahriş etmeyen, soymayan, güneş hassasiyeti yaratmayan, dolayısıyla yaz kış kullanılabilen bir krem. ayrıca kapatıcı niyetine de kullanılabilir. fondöten kıvamında. cildin genel görünümünde bir iyileşme gözleniyor. sivilce çıkmadan, çıkmaya başlarken kullanılırsa daha iyi sonuç alınacaktır. çıkan sivilceleri tedavi etmede biraz yavaş ama etkili, yani derhal söndürmüyor. bu bakımdan gerçekçi olmak mucizevi etki beklememek lazım.

ayrıca yeni sivilce çıkmasını da engellemiyor. bu yönde bir beklentiye de girilmemeli. ancak diğer sivilce kremleri gibi cildin yıkanması maske yapılması, keselenmesi gibi bakımlara bu kremin kullanımı engel teşkil etmiyor. krem kullanımı yanısıra diğer bakımlar da yapılırsa daha iyi sonuç alınabilecektir.

sonuç olarak kremden çok memnun kaldım. bitince mutlaka yenisini almayı düşünüyorum. kesinlikle tavsiye ederim. teşekkürler kk. iyi ki pro kart sahibi olmuşum.:KK9:

X