Cilt Bakımı Ürünleri Aknederm Sivilce Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kargom elime ulaştı. çok teşekkürler. ürün üzerinde kısa bir türkçe açıklama var. keşke prospektüsü de türkçe olsaymış. bizdeki prospektüslere benzemiyor, herkesin anlayabileceği trden açıklamalar yapılmış gibi görünüyor ama almanca. ürünün orijinal alman sitesindeki yorumlara baktım. (google çeviri prgoramıyla çevirerek tabii ki) gayet olumlu görünüyor. inşallah biz de memnun kalırız.

dün aldım kargomu sabah ilk kullandım hemen inşallah kurtulucağım sivilce aknelerden deneyimlerimi paylaşacağım sizinle 32 yaşımda olmama rağmen halen daha kurtulamıyorum aknelerden onların geride bıraktıkları izlerden hani mantar ocakları derler ya işte öyle bir şeyler çene etrafımda bir bi tarafta bir bi tarafta sırayla sanki mantar gibi çıkıyolar sinir oluyorum olumlu olur inşallah sonuçlarımız

benim hala ulaşmadı bekliyorum
belki gelir bu gün belki de geldi
ama ben çalıştığım evde olmadığım için ulaşmadı
ama bu durumda kargonun haber bırakması not bırakması gerek
sanırım gelir bugün:26:

dün akşam kullanmaya başladım kremi kokusu pek hoşuma gitmedi ama etkisi iyiyse kokusunun pek umursanıcağını sanmıorum:KK1:

Evek Aknederm sivilce kreminin kokusu baslangicta garip geliyor, fakat bu koku kalici degil hemen ucuyor yani bir sey kalmiyor, ki sivilce kreminden kullanicilar cok memnun kaldigi icin etkisi kalici oluyor...

ben kullanmaya başladım. fondöten gibi ten rengi olduğu için sanki kullandığınız anda etkisi olmuş gibipsikolojik bir yönü de var.talk pudralı yağsız bir krem.kapatıcı bir etkisi var. kokusu acı fakat bende nedense kötü kokulu ve acı ilaçların işe yarayacağı duygusu vardır. merak ettiğim şey şu: kremi kullanmayı bıraktığımızda sivilceler oluşmaya devam edecek mi? bu kremin sivilce oluşumunu önleme gibi bir özelliği de var mı? yoksa sadece çıkan sivilcelerde mi etkili? sivilce izleri için bir etkisi var mı ? gerçi bu soruların cevabını kullandıkça görmek mümkün olabilir ama yine de bilgi verebilirseniz sevinirim. bir de yan etkileri nelerdir? sonuçta bu bir ilaç, kozmetik bir ürün değil. dışarı çıkarken yüksek faktörlü güneş koruyucu sürmek veya deniz kıyısına gittiğimizde kullanımına ara vermek gerekir mi?

bana ptt kargo dün gelmiş ama evde olmadığım için kağıt bırakmışlar
pazartesiye kaldı bekleyişim:KK59:

benimki de bugün elime ulaştı, evde olmadığımdan Allahtan komşuya bırakmışlar :) kullanmaya başlayacağım inşallah etkisini görürüz arkadaşlar...

ben kullanmaya başladım. fondöten gibi ten rengi olduğu için sanki kullandığınız anda etkisi olmuş gibipsikolojik bir yönü de var.talk pudralı yağsız bir krem.kapatıcı bir etkisi var. kokusu acı fakat bende nedense kötü kokulu ve acı ilaçların işe yarayacağı duygusu vardır. merak ettiğim şey şu: kremi kullanmayı bıraktığımızda sivilceler oluşmaya devam edecek mi? bu kremin sivilce oluşumunu önleme gibi bir özelliği de var mı? yoksa sadece çıkan sivilcelerde mi etkili? sivilce izleri için bir etkisi var mı ? gerçi bu soruların cevabını kullandıkça görmek mümkün olabilir ama yine de bilgi verebilirseniz sevinirim. bir de yan etkileri nelerdir? sonuçta bu bir ilaç, kozmetik bir ürün değil. dışarı çıkarken yüksek faktörlü güneş koruyucu sürmek veya deniz kıyısına gittiğimizde kullanımına ara vermek gerekir mi?

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Aknederm sivilce kremi ve Dermadewa ürünlerinin her ne kadar ilaç gibi gözükse de ürünlerimizin hepsi Sağlık Bakanlığından KOZMETİK ÜRÜN olarak kayıtlıdır, o şekilde görülmüştür!!!
Gelelim kremin araştırma sonuçlarına, çok çok nadirde olsa bazı ciltlerde kızarıklık, yanma, ciltte kuruluk gibi durumlar ortaya çıkabilir.
Aknederm aynı zamanda oluşan ve oluşacak sivilcelerde etkilidir!
Evet dışarı çıkarken iyi bir güneş kreminin kullanılmasını tavsiye ediyoruz...

kullanmaya devam ediorum çıkmış olan sivilcelerimi biraz kuruttu şimdilik ama yeni çıkıcak olan içten acıyan sivilcelerin çıkmasını engelledi önceden kalan bikaç sivilce izim vardı onlarda yavaş yavaş azalıo gibi kokusunada alıştım baya bana göre ağır gibiydi ama anneme babama koklattım onlara ağır gelmedi kullanmaya devam ediorum şimdilik etkiler bu inş. hepsinden kurtulucam:KK64::KK64:

resimleri görmek istiyoruz...yani resimler daha tatmin edici olucak bu seriyi almamda...
kullanmadan önceki ve kullandıktan sonraki diye açıklamalı resimler olursa sanıyorum çok daha iyi olucak...
özellikle sivilce lekelerinde ne kadar etkili çok merak ediyorum..

hediyemi bu sabah gittim ptt den aldım
araya giren hafta sonu ve dün fırsat bulamamamdan dolayı bu kadar uzun sürdü
fotoları çektim ama kart okuyucum evde burda da bulamadığım için ekleyemiyorum
akşam muhakkak eklicem
paketi ilk açtığımda ilaç kutusu gibi olması dikkatimi çekti
kozmetik üründen ziyade tıbbi bi ilaç izlenimi veriyo
kokusu kötü değil zaten kısa süre de uçuyo
fondetene benzeyen bi rengi ve dokusu var
sürüldüğü yerde matlık ve pürüzsüzlük oluşturuyo
ilk izlenimlerim bunlar
bu hediye için aknederm ve kk ya çok teşekkür ederim

$IMG_0504.jpg
$IMG_0503.jpg
$IMG_0502.jpg

işte fotolar bunlar

Fotograflar için teşekkürler, bundan sonra ki gelişmeler den de hem yazı hem de foto ile yorumlarınızı yazarsanız seviniriz...
Ayrıca Aknederm gönderilen bütğn kk üyelerinden ürün hakkında güzel yorum ve fotolarını bekliyoruz....

merhaba :KK71:
aknederm az önce itiberiyle elime ulaştı ..tam da yüzümde 1 büyük 4-5 tanede küçük sivilce çıkmışken:KK19:eve geldim yüzümü yıkadım ve şimdi de sürücem bakalım yüzümdeki sivilcenin de resmini çeker eklerim ürün kullanım sonrası...
ayrıcaaaaaa teşekkürlerimi sunuyorum:KK71:

benim de kremim geldi emilimi çok hızlı ;ama berbat bir kokusu var başarı oranını paylaşiacagım

geldıgı gunden bu yana kullanıyorum su an ıcın hafıf etkı ettı dıyebılırım gunduz calıstıgım ıcın ve guneste surulmemeı gerektıgı ıcın gece kullanıyorum ama sımdıye kadar mantar gıbı cıkmıs olması gereken sıvılceler halen cıkmadı eskılerı ıcın ıse sankı ızler hafıfledı artık 16 gunluk tatıle cıkıyorum o zaman da kullanıma devam bakalım sonuc ne olucak şimdillik gayet memnunum inşallah hepsi kökten biticek

geldıgı gunden bu yana kullanıyorum su an ıcın hafıf etkı ettı dıyebılırım gunduz calıstıgım ıcın ve guneste surulmemeı gerektıgı ıcın gece kullanıyorum ama sımdıye kadar mantar gıbı cıkmıs olması gereken sıvılceler halen cıkmadı eskılerı ıcın ıse sankı ızler hafıfledı artık 16 gunluk tatıle cıkıyorum o zaman da kullanıma devam bakalım sonuc ne olucak şimdillik gayet memnunum inşallah hepsi kökten biticek

izler için kullandığın diğer çil leke kremi etki etmiş olabilir mi
o deneme grubunda da bahsetmişsin izlere iyi geldiğinden
ben de izlerde bi fark göremedim henüz açıkçası
olan bi kaç sivilce söndü kurudu sadece

benim de kremim geldi emilimi çok hızlı ;ama berbat bir kokusu var başarı oranını paylaşiacagım

Evet kremin garip bir kokusunun olduğu doğru, fakat bu koku kalıcı bir koku değil anında hemne uçuyor..Zaten ürün çok iyi bir etkiye sahip olduğu için, çok iyi sonuçlar alındığı için kokusu bunların yanında tolere ediliyor

X