Cilt Bakımı Ürünleri Aknederm Sivilce Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Dermadewa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
183
0
Merhaba

10 adet KK Pro kart sahibi, üyemiz ile bu ürünü test edeceğiz.

Üyelerimiz Aknederm Sivilce Kremi sayfasında yer alan kullanım şekline göre ürünü kullanıp sonuçlarını olumlu veya olumsuz olarak bu sayfada paylaşacaktır.

başvurdum denemek için sabırsızlanıyorum
26 yaşında ergen gibi sivilcelerle baş etmeye çalışmak gerçekten sıkıcı:63:

Prokart sahibi değilim ben de denemek istiyorum. Yaz sonunda düğünüm var ama sivilcelerim geçmiyor, cildim sağlıklı değil. Üstelik tüm testlerim yapıldı, bir problem yok çok şükür.

Prokart sahibi değilim ben de denemek istiyorum. Yaz sonunda düğünüm var ama sivilcelerim geçmiyor, cildim sağlıklı değil. Üstelik tüm testlerim yapıldı, bir problem yok çok şükür.

o zaman bi taşla 2 kuş hem pro sahibi hem de ürün alabilirsin çekilişe de katılırsın

3 yöntemi var

1. http://www.kadinlarkulubu.com/misc.php?do=form&fid=1 adresinden başvuru yapabilirsiniz.

2. http://www.kadinlarkulubu.com/dermadewa/447163-dermadewa-kampanyalari.html buradan ilgili kampanyadan yararlanabilirsiniz.

3. olarak ise http://www.kadinlarkulubu.com/camasir-sepeti-f1120/ buradan bir ürün alarak hem deneme grubuna katılabilir hemde kartı ücretsiz edinebilirsiniz.

Şu an listeler tamamlanıyor, tamamlanır tamamlanmaz kargo ile ürünler adreslere gönderilecek

gelip gelmeyecegı hakkında bılgı verılecekmı pekı bazen kargolarda sorun oluyor haberımız olsa ona gore beklesek :26:

Merhaba,

Dün ürünler kargoya verildi...Bundan sonra yorumlarınızı bekliyoruz...

Aknederm Sivilce Kremi gönderilen kişiler:

A m o n r a
AskBocugu
cadikazani23
cardelenss
frikadelle
Lyre
Nihil
serseri
TIRMIK

Aknederm Sivilce Kremi gönderilen kişiler:

A m o n r a
AskBocugu
cadikazani23
cardelenss
frikadelle
Lyre
Nihil
serseri
TIRMIK

:KK62::KK62: çok sevindim çok teşekkür ederim
altımın çatında duran sevimsiz kankam sivilcelerin feriştahı
bakalım napıcak bu ürünle karşılaşınca.
resmen orada yerleşik bi hayat sürüyo kendisi:KK1:

Çok iyi sonuç alacağınızı ümit ediyoruz, çünkü Aknederm sivilce kremi Avrupa'da sivilceye karşı en çok kullanılan ürünlerin başında geliyor....Ve şu ana kadarda Türkiye'de de kullanıcılardan çok iyi sonuçlar alınıyor...

Çok iyi sonuç alacağınızı ümit ediyoruz, çünkü Aknederm sivilce kremi Avrupa'da sivilceye karşı en çok kullanılan ürünlerin başında geliyor....Ve şu ana kadarda Türkiye'de de kullanıcılardan çok iyi sonuçlar alınıyor...

umarım fayda sağlar bana
çok fazla sivilcem yok ama çok inatçı ve geç iyileşen sivilcelerim
var sonrasında geçse bile kalan izler can sıkıcı
ürün ulaşır ulaşmaz paylaşımlarıma başlıcam

inşallah güzel sonuçlar alırız :KK66:

29 yaşındayım hala bu dertten kurtulamadım...

Ürün deneme sirasinda, sürec hakkinda fotograf cekersek ve kk ya koyarsak daha iyi olur....Ne dersiniz?

Ürün deneme sirasinda, sürec hakkinda fotograf cekersek ve kk ya koyarsak daha iyi olur....Ne dersiniz?

ürün geldiğinde aynı şeyi yapmayı ben de düşündüm
öncesi sonrası ve kullanım süresince oluşan farkları
yakından takip etmek için
umarım hali hazırda olan sivilce ve izlerine de etki eder

ürünüm geldi bugün teşk ederim hemen kullanmaya başlayıp etkilerini paylaşıcam resimde yüklemeye çalışıcam

X