• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Akne nedir, tedavi yntemleri nelerdir?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar ŞıDDETLE dermody salyongoz kremıni TAVSıYE EDERıM markası öenmli diil çogu aynı etkıyı verıyor ecz var ben kullandım halada kullanıorum yalnız inanılmaz tam 1 haftada etkisini gösterdi bikere svilce çıkmıo artık izlerde azaldı ve yüzüm rengim mukemmel oldu tabe çok dern izler zamanla geçıyor daha 2 aydr kullanıorum fondöten pudra gbi şeler kullanmama gerek kalmadı cildim çok gusel oldu çook tsk edıorum salyongozlara :):)

Bende sivilceye savaş yöntemimi sizle paylaşmak istiyorum bu dertten çekmiş biri olarak çok iyi anlıyorum insana ne kadar sıkıntı verdiğini, o yüzden herkesle paylaşmak istiyorum belki yardımım olur diye... Ben 1 haftadır Normaderm'in gece kremini kullanıyorum önce korka korka testerını denedim çok memnun kaldım üstüne gittim satın aldım... 22 yaşındayım ergenlik dönemimde hiç sivilce problemim olmamıştı ama şu son 2 senedir her sabah yeni bi sivilceyle uyanır oldum, sivilceler geçse kızarıklıkları uzun süre geçmiyo, kızarıklıklar geçene kadar yeni sivilceler çıkmış oluyordu... Çıldırıcak gibiydim artık... Ama son 1 haftadır sivilcem hiç yok, kızarıklıklarımda çok azaldı... Normaderm gece kremine bağlıyorum bunu ama diğer yaptıklarımı da anlatmadan geçemem çünkü belki onlarında etkisi vardır... Öncelikle sabahları 1 diş sarımsak yutuyorum suyla, sarımsak her derde devaymış ve çok sağlıklıymış o yüzden başlamıştım ama belki sivilcelerimi de o etkilemiştir... Suyla çiğnemeden yuttuğum için ağız kokusu fln yapmıyor merak etmeyin... Mutlaka bol bol su için gün içinde, ben bu yaşıma kadar hiç su içmezdim doğru dürüst... Şimdi günde en az bir buçuk litre içiyorum... Gece yatarkende yüzümü Garnier'in çıkardığı 3'ü birarada olan (Peeling, yüz temizleme jeli, maske) saf ve temiz ile yıkıyorum, sonra gece yatmadan Normaderm gece kremimi sürüp mışıl mışıl uyuyorum... Haftada 1-2 kere de bir kaba kaynar su ve 1-2 kaşık elma sirkesi koyup yüzüme buhar banyosu yapıyorum... Bütün bunlar bana çok iyi geldi umarım sizde denerseniz faydasını görürsünüz, sivilceden çok çekmiş biri olarak hepinize sivilcesiz günler diliyorum... =)

arkadaslar ben de sıvılcelerım ıcın kullandıgım ılacı paylasmak ıstıyorum.ACNELYSE, bır ayı gectı bırakalı, sıvılcelerım 10 taneden daha az hıc olmamıstı ,,toplam ıkı ay boyunca her gun 2 kez kullandım ve butun sıvılcelerım kayboldu, ılk baslarda cok artıyor sıvılceler , daha kotu oluyor ama sonra acayıp gecıyor,, sımdı sıvılcem yok allahtan ruya gıbı ama:))sımdı de lekelerım ıcın tca kullanıyorum.memnunum
SIVILCELER ICIN RETIONIK ASITI tek gecerım :))

merabalar.. benimde 1.5 sendir sivilce sorunum var.bi ara geçiyo gibi oluyo sonra durup dururken artıveriyo kızarıklar oluşuyo cildimde..1 hafta önce profa gittim aknilox differin bide tetradox verdi.cildim iyice hassalaştı kızrmalar oldu ve kaşınıyo..aranızda tetradox kullanan varmı napsam bilmiyorum:S

ben kullandım tetradox da dıfferın de cıldının hassaslasması normal gunes kremı kullan mutlaka, dıfferınden de kaynaklanma olasılıgı cok, dıfferın cıldı soyuyor aynı zamanda gunes cıldını hassaslastırıyordur muhakkak

arkadaslar ben de sıvılcelerım ıcın kullandıgım ılacı paylasmak ıstıyorum.ACNELYSE, bır ayı gectı bırakalı, sıvılcelerım 10 taneden daha az hıc olmamıstı ,,toplam ıkı ay boyunca her gun 2 kez kullandım ve butun sıvılcelerım kayboldu, ılk baslarda cok artıyor sıvılceler , daha kotu oluyor ama sonra acayıp gecıyor,, sımdı sıvılcem yok allahtan ruya gıbı ama:))sımdı de lekelerım ıcın tca kullanıyorum.memnunum
SIVILCELER ICIN RETIONIK ASITI tek gecerım :))
6 ay veya 1 sene duzenlı kullananlarda %80 ıyuılesmee varmıss canmm benm.. bencee donmelısın acnelyse ye =)) ben kararlıyımm dewam edecem vee gectıgındee leke vee ızlerm bu mutluluguu herkesee haykıracam =)) :roflol:

arkadaşlar cilt sivilcelenmelerinin en büyük sebeblerinden biri vücudumuzdaki ÇıNKO eksikliği... silvilce kremlerini kullanın fakat bi kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim, çünkü; ÇıNKO eksikliğinden kaynaklanan sivilcelenmeler dışarıdan kremlerle ne kadar tedevi edilmeye çalışılsada kendini yeniler...

Son düzenleme:
arkadaşlar acnelyse kremi sivilce içinmi yoksa akne içindemi kullanılıo bna doktor verdi ama bnm sivilcem yok sadece siyah nokta var bnde bu kremi 2 3gün anca kullanabildim çnkü feci şekilde yüzümü yaktı sanki güneş yakmış gibi sızlamasına katlanamadım ya bna yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler vereliniortak

Ya kızlar ben clean and clear siyah nokta temizleyici kalıbını kullanıyorum kullanmaya başladığım günden beri kullandığım yerdeki sivilceler inanılmaz derecede arttı acaba kullanmaya devam etmeli miyim ? Yoksa bırakmalı mıyım ? Bu geçicidir diye düşünüyorum ama siz neler söyleyeceksiniz yardımlarınızı bekliyorum

bu dediğin temizleyiciyi bnde kullandım hiçbi faydasını görmedim çevremde de kullaan oldu etkisi olmadı sana tavsiyem bırak derim cildinni temizlemek istiosanda gzl ve gözenekleri sıkılaştıran tonikler var bende kullandım faydassını tabiki görüorum gözenekleri tertemz ediio gözle görünr şeklde ve bnde gözenekler çoktu gittikçe kapattı sıkılaştrdı tavsiye edrim sanada opuyorumnanaktan

çalışmayan sindirim sistemi,düzensiz menturasyon oldugu sürece akneden kurtulamayacagımızdan haberiniz olsun toksin birikmiş kirli kolon ilk cilde kusuyor onun için bitki çayları,kuru kayısı vs düzene konulan metabolızmada sebum salgısı aza iniyor dolayısıyla akne oluşmuyor sivilce izleriyle mücadele daha kolay oluyor bir de ne yapıyorsak düzenli yapmak takip etmek çok önemli enazından ben öyle yaptım günlük 1,5litre demlenmiş ot çaylarını içiyorum üzerine dogal tonik hesabına pamukla çayı yüzüme de uyguluyorum artık tek bir aknem yok

öncelikle mrb
ne zmndan beri uyguluosun bu deneyimi ?unu öğrenmk istemiştim bnde akneden yana çok dertliyim öle büyükte deil küçük küçükler ama ynede can sıkıolar
yardımın için şimdiden şimdiden tşkler alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yaa arkadaşlar ben 2 gündür benzamiycn kullanıyorum ama bu sabah sanki yüzüm kızarmış gibi sürmediğim yerler normal renginde sürdüğüm yerler kızarmış acaba doktorumla paylaşsammı yoksa her benzamiycnm kullananda bu şekilde kızarıklıklar oluyomuuu :sinifsinif::1shok:

arkadaşlar ben de bu adları bilinen ilaçların ve kremlerin çoğunu denedikten sonra çözümü sadece kükürtlü sabun ve gül suyunda buldum. Cildimi gece yatarken kükürtlü sabunla yıkıyor daha sonrada tonik olarak pamukla gül suyu uyguluyorum.ikisinin kokusunuda sevmeme rağmen alıştım. Tam 2 yıldır hiçbir şekilde temizleme jeli, toniği vs almıyorum hayatım boyuncada birdaha alacağımı sanmıyorum. hatta sırtımdaki sivileceler kışın azdığında yine kükürtlü sabunla sabunlanıyorum.
makyaj içinde doktor tavsiyesiyle id bare mineralsin toz fontotenini kullanıyorm. Sıvı olanlar anında sivilce yapıyor.
Herkese tavsiye ederimm...

Arkadaşım bende vichy nin fondatenini kullanıyorum ama dediğin gibi sıvı fondeten yağlı cildi daha da yağlandırıyor. Kullandığın fondaten den bahsedermisin. Eczanede mi satılıyor?

Evet canım eczanelerde satılıyor. Toz halinde kendi özel fırçasıyla uygulanıyor. Mineral içerdiği için yıkamadan yatabilirsiniz die reklam yapıyorlar hatta. Ben de çok araştırdım başlamadan önce kapatıcı değil diye eleştiriyorlar ancak eleştirenler onun özel kapatıcı fırçasıyla kapatıcılık özelliğini aldığını bilmiyorlar. Ben yüzde tabaka halinde görünen makyajdan hiç hoşlanmyorum günlük kullanım için gayet doğal duruyor, özel bi geceye gideceğim zamanda daha yoğun uyguluyorum. Aldığım bi kutu en az 3 buçuk ay gidiyor. Bu ürünü bulmadan önce makyaj benim için bir kabustu ne marka denediysem anında sivilce yapıyordu. Hatta doktor benim sivilcelerim için kullandığın kozmetik ürünlerinin sonucu demişti. Şimdi çok memnunum hem kükürtlü sabun hem bu fondoten sayesinde sivilce sorunum yok artık.
Aklıma gelenler bukadar başka sormak istediklerin varsa aklına takılanlar yardımcı olurumm...

Teşekkür ederim canım cevabın için. Benim için en önemli şey cildime zarar vermesin sivilce yapmassın. Toz halinde demişsin ya ozaman fondaten diye geçmiyo sanırım pudra gibi heralde. Ben genelde bütün yüzüme değilde sivilce veya lekeyi kapatmak için sürerim. Toz halinde olunca bu durum biraz zor olur mu sence..

Back
X