aklımla kalbim arasında kaldım...

bu saatten sonra kim haklı kim haksız farkedermi sen biliyosun Allah biliyo. düşünmeye bile değmez

sevip sevmemekse seviyorum hep onu sevdim zaten ama herşey sevgimi sadece sevmek yeter mi işte onu bilemiyorum...kendime haksızlık yapmak haketmediğim muameleyi görmek istemiyorum acıkcası..

Bunu demeye çalışıyordum işte bir şeyleri kabullenemeyecekseniz hiç başlamayın.Hadi başladınız diyelim sürekli bu konuyu ısıtıp ısıtıp adama söylerseniz ilişki kalmaz ortada. Başlarsanız her şeyi kabul edip bir şey olmamış gibi devam edeceksiniz.

bence bu ilişkiden hayır gelmez
evlenseniz bu yaşadıklarınızı başınıza kakar, siz onun yaptıklarını unutmazsınız güvensizlik duyarsınız
olsaydı olurdu zamanında
bunca şey yaşanmış temeli sağlam olmaz bu ilişkinin
bence asla görüşmeyin, aklınızı karıştırmasına izin vermeyin
onu hayatınızdan silmedikçe yeni bir ilişkiye başlayamazsınız

silmeyi başariyordum kendimi hazırlıyordum ama işte kendisinin söylediklerinden çok etraftan bana ya ne kadar seviyor gurur yapmış bak hiç unutmamış seni unutmak seni kıskandırmak için yapmış diyorlar ben bunları duyunca kafam karıştı haliyle acaba haksızlık mı yapıyorum diye düşündüm ama şu an fikrim şu eğer seviyorsa mücadele eder beni kazanmaya bakar ha olmadı zaten sicili temiz değil tekrardan emin olucam ki bundan bana yar olmaz , ha seviyor veya gurur yapıyorsa umarım karşıma gercekten gönlüme göre biri cıkar oda beni kaybetmiş olacak yapacak birşey yok o zaman...sevmekse seviyorum ama mutsuz olmak istemiyorum kendimi harcatmak istemiyorum değmeyecek bir adam için....

çevreden duyduklarına bakma bence arkadaşım
biz kadınlar çok duygusalız
onu kendin gibi sanma

bencede dönme 3 sene ne yapti senin yasini tutmadigi kesin.az bi zamanda degil koskoca 3 yil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede dönme 3 sene ne yapti senin yasini tutmadigi kesin.az bi zamanda degil koskoca 3 yil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya hevesini aldı yaşayacaklarını yaşadı ama hesaba katmadı ahını aldığı kişiyi aklı sonradan başa geldi şimdide ukala ukala hareketleriyle beni suçlamaya çalışıyor af dileyeceğine...

salla..ondan adam olmaz..

Ver yolu gitsin. Yalan soylemis uc sene kiz arkadasi varmis o zaman aciklama yapmak aklina gelmemis simdi mi aklina gelmis ? Hic dusunme bile. Aileniz o zaman bile anlasmamis simdi bu olanlar uzerine daha tedirgin olacaklar. Ne kendini ne de aileni uzme canim dunyada 4 milyar erkek var bulursun baskasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…