Allah pişman etsinn dönüp dolaşıp benim kapıma gelsin diye
bende çok ahh ettim ama gelen olmadıı :84:
yazıya başlayıp yazı bitene kadar kafanızı klavyeye gömmeyin ya bi zahmet arada bi bakın ne yazdım ne ettim diye. hiç olmazsa birkaç paragraf falan...
paragrafsız yazılara,cevap yazmama yetkımı kullanıyorum..
Dinleme kimseyi boşver, söylenildiği gibi olsa kimse 3 yıl uzak kalamaz , hep boş laf. Ha gelir dayanır kapına ailesiyle efendi gibi çok pişmanjn tülay geri dön sıfırdan başlayalım der, o zaman 'belki'
Haksız olduğunda bile böyle çirkefleşen bir tiple hayat geçmez
Bence hiç kafanı da kalbinide karıştırma zaten olan olmuş vakti zamanında koskoca 3 sene de geçmiş tekrar üzülme bu polislik okuyanlar genelde hep böyle dengesiz mi oluyor ne oluyor anlayamadım bende ..
sanırım dengeyi kaybediyorlar bunu bana yine söyleyen olmuştu cok saglıklı bulmuyorum onları doğru...
3 sene onsuz yaşayabildiysen bundan sonrada yaşayabilirsin bence. şüphe duyacak kafa karışacak bişey yok zaten adam yalvarmamış dön bana diye..
kesinlikle canım dengesiz oluyorlar bir arkadaşım şiddet görüyodu hatta erkek arkadaşından
adamın üç sene sonra mı aklına gelmiş senin haksızlık ettiğin. ozman deseydi ya dinle beni diye... bu kadar geç jetonu düşen adamdan hayır gelir mi bilemedim.... zaten özür de dilememiş... dilesede hoş cevabım değişmezdi...
kafan karışmasın. adamın sana ulaşabileceği yolları tıka... ne hali varsa görsün...
sanada onsuz mutluluklar dilerim.
Bir kere adam hata yapmış orası belli bilemedim seviyorsanız affedip döneceksiniz ama yok içimde ona karşı bir şey kalmadı diyorsanız boşa ne kendinizi ne de onu yorun.Sevmeyince yürümüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?