aklımla kalbim arasında kaldım...

ya adam olsaydı zaten 3 sene önce gurur yaptın pişman oldun diyorsun şimdi yazıyorsun tabi bende içimde kalan neyse sayıcam sonra yazmıyorsun kararlı olsa gercekten o zaman yaptığın hatayı yapmaz yazardın demek ki yine gurur yapıyorm sanırı tip anlayamıyorum ben bu adamı

yorumlarınız için teşekkür ederim hanımlar değmez o adama bir kere daha tastikledim..

yazıya başlayıp yazı bitene kadar kafanızı klavyeye gömmeyin ya bi zahmet arada bi bakın ne yazdım ne ettim diye. hiç olmazsa birkaç paragraf falan...

klavyeye kafamı gömdüğümü yazdıktan sonra farkettim bir daha ki sefere gömmem inşallah canım

Dinleme kimseyi boşver, söylenildiği gibi olsa kimse 3 yıl uzak kalamaz , hep boş laf. Ha gelir dayanır kapına ailesiyle efendi gibi çok pişmanjn tülay geri dön sıfırdan başlayalım der, o zaman 'belki'

Dinleme kimseyi boşver, söylenildiği gibi olsa kimse 3 yıl uzak kalamaz , hep boş laf. Ha gelir dayanır kapına ailesiyle efendi gibi çok pişmanjn tülay geri dön sıfırdan başlayalım der, o zaman 'belki'

bende öyle düşünüyorum evet duygusal düşünmemeliyim merhameti hak etmiyor ..

Bence hiç kafanı da kalbinide karıştırma zaten olan olmuş vakti zamanında koskoca 3 sene de geçmiş tekrar üzülme bu polislik okuyanlar genelde hep böyle dengesiz mi oluyor ne oluyor anlayamadım bende ..

Haksız olduğunda bile böyle çirkefleşen bir tiple hayat geçmez

neredeyse ben kendimi suçlayacak kıvama geldim bu ne pişkinlik anlamadım..adam gibi pişmanım bile demiyor bana ama face de baya acı cekiyo resmen;
"Ya al götür geri kalanımı. Ya da gel tamamla eksik yanımı." yok "Umudunu yitirme, belki de cebindeki son anahtar kapıyı açacaktır, sabret!"
mevlanadan döktürmüş ama yüzüme icraat yok..

Bence hiç kafanı da kalbinide karıştırma zaten olan olmuş vakti zamanında koskoca 3 sene de geçmiş tekrar üzülme bu polislik okuyanlar genelde hep böyle dengesiz mi oluyor ne oluyor anlayamadım bende ..

sanırım dengeyi kaybediyorlar bunu bana yine söyleyen olmuştu cok saglıklı bulmuyorum onları doğru...

3 sene boyunca anladığım bayanlarla gezip tozmuş,
iyice doymuş ve sanırım seninde onu beklediğini düşünüyor.
hiç düşünüpte üzülmeye değmez bence,
kafanı karıştırma,yol ver gitsin.

3 sene onsuz yaşayabildiysen bundan sonrada yaşayabilirsin bence. şüphe duyacak kafa karışacak bişey yok zaten adam yalvarmamış dön bana diye..

3 sene onsuz yaşayabildiysen bundan sonrada yaşayabilirsin bence. şüphe duyacak kafa karışacak bişey yok zaten adam yalvarmamış dön bana diye..

ben onsuz yaşayamam demedim zaten canım o olamadan da yaşıyordum zaten...sadece duyduklarımın tesirinde kaldım bana yazmasının tesirinde değilim dediğin gibi af dilemedi zaten ama öyle bir profil çiziliyor ki sanki ben haksızlık yapmışım gibi duyduklarım kafamı allak bullak yapıyor bunu söylüyorum ben...

adamın üç sene sonra mı aklına gelmiş senin haksızlık ettiğin. ozman deseydi ya dinle beni diye... bu kadar geç jetonu düşen adamdan hayır gelir mi bilemedim.... zaten özür de dilememiş... dilesede hoş cevabım değişmezdi...

kafan karışmasın. adamın sana ulaşabileceği yolları tıka... ne hali varsa görsün...

sanada onsuz mutluluklar dilerim.

öyle yaptım bende arkadaşa bu konu hakkında bir daha konuşmak istemiyorum dedim bitti gitti bu onun hakkında birşey duymak istemiyorum dedim...

Bir kere adam hata yapmış orası belli bilemedim seviyorsanız affedip döneceksiniz ama yok içimde ona karşı bir şey kalmadı diyorsanız boşa ne kendinizi ne de onu yorun.Sevmeyince yürümüyor

Bir kere adam hata yapmış orası belli bilemedim seviyorsanız affedip döneceksiniz ama yok içimde ona karşı bir şey kalmadı diyorsanız boşa ne kendinizi ne de onu yorun.Sevmeyince yürümüyor

sevip sevmemekse seviyorum hep onu sevdim zaten ama herşey sevgimi sadece sevmek yeter mi işte onu bilemiyorum...kendime haksızlık yapmak haketmediğim muameleyi görmek istemiyorum acıkcası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…