nasil anlatsam bilemiyorum ve bir de size sorayim dedim.bunun sebebini bilemiyorum ama bazan aklim cok karisiyor.bir hafta mesela hersey iyi gidiyor,kendimi cok iyi hissediyorum cok sakin ve iyi aklim cok temiz oluyor.ve bir hafta sonra icten ice bir endise hissetmeye basliyorum.nedenini de bilmiyorum ya da kendimi iyi hissettigim icin bunu kaybetmek istemiyorum ve bu endise hissi ortaya cikiyor ?? bunun ne oldugunu ben de bilmiyorum veya bir ismi varsa.zihnim allak bullak oluyor ve bu bir iki hafta boyle gidiyor .sonra yine iyi hissetmeye basliyorum sonra yine kotu ve bu boyle donup duruyor. icten ice kendimi sakinlestiremiyorum.icimde cok hafif bir heyecan var ve ben bunu yatistiramiyorum.acaba buna yoga iyi gelir mi?dokdora gidip hap da almak istemiyorum.cunku basarip gecirdigim de oluyor ama bunu surekli kilamiyorum.sizce nedir bu panik atak belirtilerine baktim degil .yani ordaki belirtiler bana gore cok asiri ama yine de beni cok rahatsiz ediyor.beni iyi hissettirecek birseyler yazin ne olur belki degisik bir sekilde dusunup hissedersem gecer ya da gecmesi icin bir oneriniz varsa lutfen yazinsenağlama eskiden kan tahlili yapmistim dokdor bana tiroidlerimden birinin cok cok az fazla calistigini ama hapa ihtiyacim olmadigini soylemisti.bununla mi ilgili sizce?boyle birsey yasayan var mi?acaba yedigim herhangi birsey bazan onu ataga mi geciriyor?hic bilemiyorum.yediklerime de dikkat etmiyorum zaman zaman cok sagliksiz besleniyorum.:1ninca:uffff ama niye bu tek bana oluyor bu kadar insandan?senağlama
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aklimin karismasini durduramiyorum
- Konu Sahibi Hifsiye
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım hifsiye bende aynıs senin sorunlarını yaşıoyorum ,hatta biraz önce bu konuyla ilgili bir bölüm açtım ,takıntılarım diye , benimde kafam hep sürekli saçma sapan şeylerle gereksiz olaylarl adolu ,zihnimi hiç boş bırakamıyorum , hep bir huzurszuluk var içimde , demişsinya 2 hafta sürüyormu diye bendede o kadar sürüyor sonra o aklımdaki karmaşa geçiyor yerini başka bir karmaşalık alıyor , hatta son zamanda birde temzilik takıntısı başladı biri koltuğuma otursa ben oturamıyorum ,biri benden önce wcye girse ben giremiyorum , zannediyorumki mikrop bulaşacak , ben dr gitmeye karar vermiştim ama sonra ilaçlardan teditgin olduğum için daha doğal bir yöntem arıyorum , gel bence biz ortak bir tedavi bulalımmmmmmm
,
,
- 19 Şubat 2007
- 219
- 1
- 96
berfin diğer başlığına da yazmıştım bir kaç cümle, buraya da yazayım, dr.a gitmekten korkmayın, ilaçsız çözümler de sağlayabilir doktorlar...ayrıca ilaç kullanmayı (hiçbir hastalık için) ben de sevmem ama hepimiz hasta olduğumuzda bir takım ilaçlar kullanırız, psikolojik rahatsızlıklara yönelik ilaçların diğer ilaçlardan farkı yoktur, vücudunun bir takviyeye ihtiyacı varsa, bir dış destek alman gerekiyorsa bunu alman gayet doğal, ama illa ki -diğer tüm ilaçlar gibi- dr. kontrolünde kullanmalısın, zaten öyle sanıyorum ki, çok da ilaç kullanmanızı gerektirecek durumlar yok, psikolojinizi kuvvetli tutmak için B vitamini almanızı öneririm. Sinir sisteminin en büyük dostu B vitaminidir. Doktorumuz yazarsa biz de konuyla ilgili bilgi edinmiş oluruz... Bu süre içinde kendinizi gerçekten sevdiğiniz bir şeyi yaparak meşgul etmeye bakın...
hıfsiye aynı durum bi bayan olarak bendede var canım bence bu adet günleriylede alakalı biraz çünkü ilk bir hafta bende çok sakinim vede dingin ama 2. haftadan itibaren barut gibi oluyorum her şey anlamsız her günüm karamsar oluyor yaşamaktan zevk almıyorum bazen bu ruh hali biz bayanların hormon değişikleriyle alakalı bence
Dostlar, hepimiz harikasınız. Ne kadar doğru ve güzel önerilerde bulunmuşsunuz. Sevgili Hifsiye, öncelikle dostların söylediklerini uygulayın, kendinizi dinleyecek zamanı vermeyin kendinize. Hoşunuza giden aktivitelerle meşgul olun. Bol bol oksijen ve gün ışığı ile temas edin. Kafein, tein, alkol ve sigaradan uzak durun, sağlıklı ve dengeli beslenin, bedensel aktivitenizi yükseltin. Hiç kimsenin duygudurumu tamamen aynı çizgide gitmez, elbette ki inişler ve çıkışlar olacaktır. Adet dönemi öncesi gerginliği için ılık banyo alın akşamları, banyonuza aktarlardan edinebileceğiniz gevşetici aromatik banyo yağlarından damlatın, sonrasında uyuyun. Akşamları bir melissa çayı bu dönemde iyi gelir.
Tüm bunlara rağmen şikayetleriniz geçmiyorsa, yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurursunuz.
Ancak bunları yaparsanız, şikayetlerinizin ciddi ölçüde azalacağını düşünüyorum.
Sağlıkla kalın,
Tüm bunlara rağmen şikayetleriniz geçmiyorsa, yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurursunuz.
Ancak bunları yaparsanız, şikayetlerinizin ciddi ölçüde azalacağını düşünüyorum.
Sağlıkla kalın,
Dostlar, hepimiz harikasınız. Ne kadar doğru ve güzel önerilerde bulunmuşsunuz. Sevgili Hifsiye, öncelikle dostların söylediklerini uygulayın, kendinizi dinleyecek zamanı vermeyin kendinize. Hoşunuza giden aktivitelerle meşgul olun. Bol bol oksijen ve gün ışığı ile temas edin. Kafein, tein, alkol ve sigaradan uzak durun, sağlıklı ve dengeli beslenin, bedensel aktivitenizi yükseltin. Hiç kimsenin duygudurumu tamamen aynı çizgide gitmez, elbette ki inişler ve çıkışlar olacaktır. Adet dönemi öncesi gerginliği için ılık banyo alın akşamları, banyonuza aktarlardan edinebileceğiniz gevşetici aromatik banyo yağlarından damlatın, sonrasında uyuyun. Akşamları bir melissa çayı bu dönemde iyi gelir.
Sağlıkla kalın,
dokdor hanim yazdiklariniz icin tesekkur ederim.beni rahatlattiniz.dun aerobiye basladim.haftada uc defa ona gitmeyi dusunuyorum.daha ilk gunden iyi geldi.ayrica uc gundur daha dikkatli besleniyorum.meyve salatayi baligi vs...artirdim.ayrica yogaya da basladim.her gun yarim saat yoga yapiyorum.aklimi temizliyorum.hicbirsey dusunmuyorum.cok cooook ise yaradi.bugun daha iyiyim.kendimi daha kuvvetli hissediyorum.hergun bunlari yapmaya devam etmeyi dusunuyorum.bana yazan herkese cok ama cok tesekkur ederim.Bir tanesiniza.s.