Aklımı mı ytiriyorum anlamadım saçmalık bu!!!!

Gpolat50

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
55
9
16
34
Merhaba açtığım konulardan çıkmaz bir sokakta dolaşıp durduğumu anlayabilirsiniz ama dün gece! Allahım saçmalık bu. Tam uyuyacakken birden ya ben şu anda herşeyi kendi kafamda yaşıosam eşimle sohbet ediyprduk ya ben şu anda kendi kafamda eşimle konuşuyosam ya gerçekte eşim uyuyorsa ben bunları kafamda yaşıyorsam die bir düşünce!ne olduğunu anlamadım sadece eşime ben deliriyormuyum die sarılıp ağladım. Acaba gerçekten deliriyor muyum kızlar bir fikir bir düşünce insanı anvak bu kadar dehşete düşürebilirdi. Yardım lütfen hafta sonu pskiyatrstmde yok kafayı yicem herşey çok iyiymiş gibi birde bu çıktı başıma

Yaşadığınız şey "derealizasyon" olarak geçiyor, belli bir bilinç kayması var, ama buna maalesef buradan yapılacak bir şey yok. Sakin olun, sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın.
Geçmiş olsun.

Yaşadığınız şey "derealizasyon" olarak geçiyor, belli bir bilinç kayması var, ama buna maalesef buradan yapılacak bir şey yok. Sakin olun, sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın.
Geçmiş olsun.
Bende ondan şüpheleniyordum fakat doktorum depresyon ve ansiyeteden böyle olduğunu eğer bu durumu atlatırsam gerçeklik duygumuda geri kazanacağımı söyledi ama dün akşam yaşadığım şey korkunçtu ya aslında ben butda değilsem ya şuan bu yaşadıklarım gerçek değilse ya aslında eşim şuan uyuyorsa ben kafamda konuşuyorsam onunla aslında biraz evhamlı bir insanım zaten 6 yıldır panik atak yaşıyorum bu durumumıda ona bağlıyorum

durumunuzun derealizasyon olduğundan şüphelenip de psikolojinizi o yönde de çeviriyor, kanalize ediyor olabilirsiniz. Biraz bu durumu düşünmeyi bırakmanızı tavsiye ederim

durumunuzun derealizasyon olduğundan şüphelenip de psikolojinizi o yönde de çeviriyor, kanalize ediyor olabilirsiniz. Biraz bu durumu düşünmeyi bırakmanızı tavsiye ederim
Haklısınız çünkü düşünmediğim zaman bişeyim yok ama şöyle düşünün sanki birileri ben istemesemde zorla o düşünceleri beynime sıkıştırmaya çalışıo benim durumum bundan ibaret velhasılkelam atlatmakta zorlaşıo böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…