Tabi ki, ben boyle bir olaya ugramadigim icin konu sahibesinin psikolojisini bilemem. Ama benim icin en iyi terapi intikam genelde :)
Basimdan soyle bir olay gecti, anlatayim: Gecen hafta sabah 6.30 gibi trene yetismek icin istasyona kosturuyordum. Bilenler bilir, Almanya'da mesailer genelde 10.00da baslar, 9.00da baslayan yer yok denecek kadar az. Toplu tasima da fena degil, sehirler de buyuk degil, o yuzden ise gitmek icin 6da 7de kimseyi sokakta goremezsiniz:) O saatte in cin top oynar, hava karanlik oluyor zaten.
Neyse, elimde laptop tren istasyonuna dogru kosturmaktan canim cikmis haldeydim soluksuzdum diyeyim. O sirada sol tarafimdan Arap tipli bir herif zannimca multeciydi artik ne haltsa nerden geldi bile anlamadim artik arkamdan mi gelmis, eliyle bir hareket yapti ama cok cok yakinimda degildi. Yine de cigligi oyle bir kopardim ki, adam soka girdi. Eliyle dur, sus , sakin benzeri bir isaret yapti ama ben tinmayip adami kovalamaya basladim. Elimde laptop olmasaydi, tren biletim fix olmasaydi onun agzina orda s..caktim ama kacip metro duragina girdi. Sonuc olarak hirsimi alamadim ama kacan taraf o oldu. Tacizciler korkak tipler cunku. Normal hayatta silik, ezik , kadinlarin ciddiye almadigi tipler tacizci oluyor. Tepki gosteren olunca da kaciveriyorlar. Dedigim gibi hirsimi alamadim o adami oracikta parcalardim ama hic tepki gostermeseydim iyice icimde kalirdi.
Konu sahibesine de bu yuzden icinde kalmasin dedim. O zaman kucuk ve savunmasizmis, simdi yetiskin bir insan, gitsin intikamini alsin dedim. Karsisina dikilip hesap sorunca o adamin dizleri titreyecek bence.