Aklımdan Gitmeyen Soru

Nişanlıma olanları anlatmalı mıyım

• Evet

OY: 6 19,4%
  • Hayır

OY: 25 80,6%

• Ankete Katılan
    31
Bence adami ya sikayet edin ya karsisina guvendiginiz biriyle , nisanli/baba/arkadas olabilir beraber cikip hesap sorun.

Boylece icinizde kalirsa hasta olursunuz. Nisanliniza ya da guvendiginiz bir erkek arkadasiniza soyleyin, adamin agzini burnunu kirsin.

İçimde kuruntu oldu bir an ama anlatmayacağım belki de çoktan ölüp gitmiştir.

Belki ondan bir şey saklıyormuşsun gibi hissetmişsindir bir an ama bu saklamak değil bence. Umarım Allah'ından bulmuştur. Yardım almaya çalış, paran yoksa devşet hastanelerindeki psikologlara gidebilirsin. İlla özele gitmen şart değil yani.

Bence adami ya sikayet edin ya karsisina guvendiginiz biriyle , nisanli/baba/arkadas olabilir beraber cikip hesap sorun.

Boylece icinizde kalirsa hasta olursunuz. Nisanliniza ya da guvendiginiz bir erkek arkadasiniza soyleyin, adamin agzini burnunu kirsin.
Aslında böyle bir şey yapsam belki rahatlarım ama tekrar karşısına çıkmak istemiyorum belki de ölmüşte olabilir.
Belki ondan bir şey saklıyormuşsun gibi hissetmişsindir bir an ama bu saklamak değil bence. Umarım Allah'ından bulmuştur. Yardım almaya çalış, paran yoksa devşet hastanelerindeki psikologlara gidebilirsin. İlla özele gitmen şart değil yani.
Sanırsam tam olarakta böyle bir şey düşündüğüm ama bu yardım konusunda gideceğim bakalım. Psikologa anlatmaya çekiniyorum buraya yazınca birazda olsa rahatladım ama

Benimde başıma böyle bir olay geldi bende konu açıcam İnşallah.
Ben sevgilime anlattım yani ağlayarak anlattım kendimi tutamadım hiç üzerime gelmedi sonrasında bi daha konuyu dahi açmadı.
Ama kendini zor tutuyo biliyorum o pedofilinin bana hala yakın olduğunu bildikçe... :( eğer nişanlınızın anlayışla karşılayacağını düşünüyorsanız ilerde problem yaratacağını düşünmüyorsanız yani belki size destek olur anlatın derim

Ben sevgilime anlattım yani ağlayarak anlattım kendimi tutamadım hiç üzerime gelmedi sonrasında bi daha konuyu dahi açmadı.
Ama kendini zor tutuyo biliyorum o pedofilinin bana hala yakın olduğunu bildikçe... :KK43: eğer nişanlınızın anlayışla karşılayacağını düşünüyorsanız ilerde problem yaratacağını düşünmüyorsanız yani belki size destek olur anlatın derim
bunca yıl niye söylemedin demesinden korkuyorum onu kaybetmekten biliyorum bırakıp gitmez ama bilmiyorum da gerçekten kafam çok karışık.

Ama kendini zor tutuyo biliyorum o pedofilinin bana hala yakın olduğunu bildikçe... :KK43: eğer nişanlınızın anlayışla karşılayacağını düşünüyorsanız ilerde problem yaratacağını düşünmüyorsanız yani belki size destek olur anlatın derim

Erkek adamsa zaten senin uzuldugunu gorunce uzulur, o adami da bulur agzini burnunu kirar.

Burda basina kakar demisler, yahu kiz cocukken tacize ugramis, bu bir suc ayrica bu kiz da magdur, yani insanin magdur oldugu bir durum nasil basina kakilir ki? Basiniza gelen kotu olaylarda basiniza kakacak degil, destek olacak adamlarla olun gozunuzu seveyim.

bunca yıl niye söylemedin demesinden korkuyorum onu kaybetmekten biliyorum bırakıp gitmez ama bilmiyorum da gerçekten kafam çok karışık.
Demez İnşallah yani halden anlıyorsa kolay bir şey değil gerçekten söyleyemeğini anlar, bırakıp gidecek biriyse zaten onunla evlilik düşünülemez.. Ya sana kalmış bir şey gerçekten içinden geliyorsa söyle ama kendini zorlama...

Erkek adamsa zaten senin uzuldugunu gorunce uzulur, o adami da bulur agzini burnunu kirar.

Burda basina kakar demisler, yahu kiz cocukken tacize ugramis, bu bir suc ayrica bu kiz da magdur, yani insanin magdur oldugu bir durum nasil basina kakilir ki? Basiniza gelen kotu olaylarda basiniza kakacak degil, destek olacak adamlarla olun gozunuzu seveyim.
Evet haklısınız benim kimseye söyleyemediğimi bildiği için zaten o pedofiliye bir şey yapamıyor bide o çok uzakta buraları bilmiyor, sadece aileme söylemem konusunda uyardı, üzülmeme dayanamıyor hissediyorum.
ailemde onunla evlenmeme karşı çıkıyor, Allah razı olsun yanımda duruyor zaten
Senin suçun değil asla değil diyo hatta onu hadım edecem diyip durdu bir ara :(

Demez İnşallah yani halden anlıyorsa kolay bir şey değil gerçekten söyleyemeğini anlar, bırakıp gidecek biriyse zaten onunla evlilik düşünülemez.. Ya sana kalmış bir şey gerçekten içinden geliyorsa söyle ama kendini zorlama...
Aslında demez anlayışlıdır sarar buna eminim ama canı da sıkılır adamı kafaya takar nasıl yapmış kolay kolay unutamaz da bilmiyorum biraz daha düşünüm bakalım.

Aslında demez anlayışlıdır sarar buna eminim ama canı da sıkılır adamı kafaya takar nasıl yapmış kolay kolay unutamaz da bilmiyorum biraz daha düşünüm bakalım.
Evet bu konuda haklısınız takar kafaya ama seni üzeceğinden de bi o kadar korkar. Eğer adam ölmüşse zaten bir şey yapılamaz. Eğer ölmemişse de özgür ve cesaretli biriyseniz şuan cezasını çektirin derim psikolojik olarak çok rahatır, bende okulum bitince cezasını çektirmeyi düşünüyorum
Nişanlınız yanınızda olup size güven verir diye düşünüyorum..

Evet bu konuda haklısınız takar kafaya ama seni üzeceğinden de bi o kadar korkar. Eğer adam ölmüşse zaten bir şey yapılamaz. Eğer ölmemişse de özgür ve cesaretli biriyseniz şuan cezasını çektirin derim psikolojik olarak çok rahatır, bende okulum bitince cezasını çektirmeyi düşünüyorum
Nişanlınız yanınızda olup size güven verir diye düşünüyorum..
Etrafımda 9 yıl olmuştur görmeyeli en son hastalığa yakalanmıştı diyorum ya belki de ölmüştür. Keşke onu cezasız bırakmasaydım diyorum bazen. O zamanlar kendimi öldürmeyi düşündüm ama ona zarar vermeyi bir türlü beceremedim.

Nasıl ya? Ve bu adam şu an dışarıda mı? Başka sübyanlara da aynısını yapsın diye mi? Ah yapma, şikayet et. Ve mutlaka mutlaka psikoloğa git. Hatta yardım istersen psikoloğun da sana yardım eder bu şikayet sürecinde.
9 yıldır görmüyorum ya şehir değiştirdi yada öldü inşallah başkalarına zarar vermeden geberip gitmiştir. en son hastaydı sonra ne oldu bilmiyorum işte

Anlatma heleki suan askerde nisanlin suuan hic anlatma zaten
Allah in belasi aptal herif kucuk kiza taciz...

Erkekler yani hepsimi oyle bilmiyorum fakat bunu bile kaldiramaya bilir belki de evlenince degisecek bunu basina kalkcak her an sana hatirlatacak belkide oyle biri degil deme ilerde degismeyeklerinin garantisi yok... Ne o dusunsun ne sen...
Umarim sende unutursun adi pislik adami...
:stop:

Etrafımda 9 yıl olmuştur görmeyeli en son hastalığa yakalanmıştı diyorum ya belki de ölmüştür. Keşke onu cezasız bırakmasaydım diyorum bazen. O zamanlar kendimi öldürmeyi düşündüm ama ona zarar vermeyi bir türlü beceremedim.
Peki öğrenebilmenizin bi yolu yok mu hasta yada yaşlı farketmez cezasını çekmeli, sizi çok iyi anlıyorum bende kimseye söyleyemedim söyleyemenin ne kadar kötü olduğunu da biliyorum, inan bizlerin hiçbir suçu tm mı o pisliklerin ruhu hasta sadece işkenceyle ölmeyi hak ediyorlar..

Eşin olacak kişinin hayatında bu kadar önemli yer tutan ve yıllarca süren bu olayı bilmemesi doğru gelmedi bana.

Anlatma heleki suan askerde nisanlin suuan hic anlatma zaten
Allah in belasi aptal herif kucuk kiza taciz...

Erkekler yani hepsimi oyle bilmiyorum fakat bunu bile kaldiramaya bilir belki de evlenince degisecek bunu basina kalkcak her an sana hatirlatacak belkide oyle biri degil deme ilerde degismeyeklerinin garantisi yok... Ne o dusunsun ne sen...
Umarim sende unutursun adi pislik adami...
:stop:
zaten askerdeyken anlatamam orda ne düşünür ne yapar bilemem. Aslında bu yönden de ilerde ne olacağını bilemem iyi derim bir sorun çıkarır o yüzden anlatmayacağım ama kendim yardım almam gerekli bir doktora gideceğim.

benim nişanlım tecavüze uğramış olsa ben bilmek isterdim. bne yaşamış olsam ben de söylerdim. ya kötü düşünürse gibi bi düşümcem olmazdı zira öyle düşünecek biri ile zaten nişanlanmazdım. ama herkesin düşüncesi farklı. bizim yönlendirmemiz saçma olur.

Back