Aklımdan düşüncelerimden bir türlü atamiyorum :(

Rabbim hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum etmesin..
Sürekli dilimdedir bu dua... Allah herkese nasip etsin minik eller minik ayaklar..

Ne güzel dedinizz.. İnşallahhh İnşallahh oakaadar hazırım ki minik ellere ayaklara(

Sonrasında dırek wc veya banyoya kosmuyorsun dımı..normal yat bayağ bi sure..olmadı ayaklarını havaya dikip yat..gerçı bunları hep yapmışsındır..

HEmde Çılgıncaa :) genelde hep sabahları abdest aldım ( Zaten eşim geç geldiği içinn geç oluodu :)

Kesinlikle öyle ... Ama nefsimiz çogu zaman umutsuzluğa düşürebiliyor malesef . Bende suan o andayım

Gerçekten ne olduğunu Allah bilir. Ama bu konuda şunu söyleyebilirim, içini bir nebze ferahlatması için. Bugüne kadar kesin olacak dediğim birçok şey gözümün önünde yok oldu. Olmaz asla dediklerim oldu. Üç buçuk sene evli kaldım, korunmadığım zamanlar da oldu hamile kalmadım. Boşandım. Bu kararı rahat verebilmemin en büyük nedeni anne olmadığım için sorumluluklarımın az olmasıydı.
Şimdi tekrar evlendim ve Allah'a şükür mutluyum, bebek bekliyoruz heyecanla. Hatta bebek biraz süpriz oldu diyebilirim. Yarın başıma ne gelir bilemem ama Allah'ın sevdiği bir kulu olduğuma inanıyorum. Ve olmuyorsa bir sebebi olduğuna.
Henüz bu kadar stres yapmak için çok erken. Güzel günlerinin tadını çıkarttt

Çok sevindim sizin adınıza inşallah çok mutlu olursunuz bebeğinizle birlikte :) Rabbimin bir bildiği var Biliorummm inşallahh hayırsız ise bile hayırlıya çevirsin rabbim ((

Ben de senelerce ne zaman mağazaya gitsem ilk uğradığım yer bebek mağazası olurdu

bende gidiyorum ama yiğenlerim var bebek onlara bişey almak için ama bi bakıyorum ki eşimle dalmışız herşeye yok bu güzel bizimki olsun ona alalım die :) Oda benden hevesliiii zaten belkide o bukadar istediği için ben düşünüyorum bu denli. Allah var hiç birşey demedi ama :)

Canım hakkınızda her zaman her şeyin hayırlısı olsun. böyle düşün daha hayırlı zamanı bekliyor bebişin. buna inanırsan bu düşünce seni fazla üzmez.

Benim de konum var bununla ilgili. Ben 2 sene hamile kalamadım. Gerçi burada onlarca senedir çocuk için çırpınan insanlar varken bu söylediğim biraz komik gibi.

Eşimle ikimizde de ufak tefek sorunlar vardı ama tedavi olduğumuz halde çocuk olmadı.

Yumurtlama günlerini takip ettik, 2 gün arayla, çocuk yapalım diye değil isteyerek ilişki oldu. Hatta son bir iki aydır eşim yarım saatten fazla masaj yaptı, bunun da etkisi büyük bana göre. İlişkiden sonra hemen kalkıp duş almadım, en az yarım saat bekledim. Son ay tamamen de kafamdan attım ve hiç ummadığım bir anda hamile kaldım.

Peşinden ne kadar kovalarsan o kadar kaçıyor bu bebişler maalesef.

Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ayrıca doktorların klomeni bu kadar rahat vermesine de şaşırıyorum, sonrasında kistlerle uğraşan bu kadar çok kişi varken. Hani 3 - 4 sene olmaz anladım da 1 senede ne klomeni?

inanmıcaksınız ama örgü battaniyeye başladım dün Ama bebek battaniyesine

Ben de hobi olarak kıyafet dikiyorum kendime. Artan kumaşlardan da küçük kız kıyafeti yapayım anne kız giyeriz derdim. Ama psikolojimi daha çok bozacağı için yapmadım. Kumaşlar hala duruyor, kız olursa zaten dikicem :) Allah o battaniyeyle hayırlısıyla bebişinizi sarmalamak nasip etsin.

Yumurtlama günlerini bende takip ettim . Her aten gün aşırı yapmaya dikkat ediyoruz. Diorum ya neler denedim . Çogu ay rahat oluyorum ama yine olmuo . Aylar geçtikçe bu sefer stres yapmaya başlıyorum . Tek derdim bu İnfertilite bölümüne gidiyorum ondan verdiler . Bİlmiorum inşallah gider kistler

ne güzel dediniz :) İnaşallahhh :)) Bilmiorum belki kırlent örütüsü olarak değiştirebilirim . Ama elim oyalanıo şuan işteyim . Bian önce eve gidip devam ediyim istiyorum :)

al bendende o kadar arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…