• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımdan düşüncelerimden bir türlü atamiyorum :(

white_chocolate_mocha

Minik adamlarım benim...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.292
Puanlar
333
Merhaba ;
Yazmak rahatlatacak sanırım biraz. Nasıl deyim belki çok uzun yıllar olmadı ama yaklaşık 1 buçuk yıllık evliyim ve 5. aydan sonra bebek istemeye başladık. Hep deli gibi güvenim vardı biz hemen çocuk sahibi oluruz diye. Gününü saatini ayarlarız diye düşünmüştüm hep . Ne büyük bi aptallıkmış meğer. Rabbime inancım sonsuz ve ben bu hataya nasıl düştüm !!! Olmadı 1 yıl oldu sorun yok ikimizdede ama olmuyor. Burdan bütün gördüklerimizi uyguladım Meryem otundan tutunda başka şeylere kadar hepsini denedim. Çok okumakta iyi değilmiş :KK43: Klomene başladım güya 5 tane yumurtam vardı doktor çatlatma bile yapmadı :KK43: dedim ki bu ay olcak sanırım ama olmadı . Kistlerim oluştu üstüne :KK43: Sürekli dua ediyorumm bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eyle rabbim diye :cry: Zamanı var ama zaman nie bukadar yıpratır :KK43: Kafanızdan bebek düşüncesini nasıl attınız :KK43: Biliyorum Stres te çok önemli ama bilmiorum yenemiyorum. Nasıl yenilir ki ?? :KK43:(( Her ay Hüsrannnn :KK43: Psikiolojik olarak adetimi geciktirdiğim zamanları bile biliyorum o_Ooooff yapmamam lazım ama :KK43: Ne kadar güçlüydüm ben herşeyi Gözü kapalı aşan yenen ben bunda tıkandım :KK43:

Hüsrana uğramak için çok erken.bozmayın moralinizi.yıllarca uğraşıp bir dünya soruna rağmen bebek sahibi olanlar var.daha yolun başındasınız biraz dirayetli olun.bir dünya sorun bir dünya cerrahi işlem sonucu tüp bebekle anne olmuş biriyim.tek farkım hep çok olumlu düşünürdüm.

evet biliyorum . Okuyorum da burda ne zorluklarla hamile kalan insanlar var ama kendime engel olamıyorum . Yanlış anlaşılmasın bencillik yapmak istemiyorum ama atamıyorum aklımdan .....

bazen hersey umudugunuzu kestiginiz anda gercekleşir. bu kadar üstüne düştügünüz için de olmuyo olabilir. herseyın vaktı zamanı var ..ALLAH istediginde olacak.. en kısa zamanda yavrunuza kavusmanız duasıyla.

bazen hersey umudugunuzu kestiginiz anda gercekleşir. bu kadar üstüne düştügünüz için de olmuyo olabilir. herseyın vaktı zamanı var ..ALLAH istediginde olacak.. en kısa zamanda yavrunuza kavusmanız duasıyla.

Amin .. Bütün isteyenler inşşalahhh :( Evet Üstüne düşüyorum işte nasıl atılır ki kafadan onuda bilmiorum :(

allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
eger duam kabul olcaksa bu kabul olsun hayırlısıyla ısteyen herkese evlat nasıp et saglıklı sıhhatlı ınsallah...
konu sahıbı sızde bunu cok dusunup uzulmeyın stres engelleyıcı faktor cunku
dogru zamanda olucak oyle dusunun...

Moral çok önemli stres yapıp geri tepebilirsiniz akışına bırakmak en güzeli bende yeni evliyim pko hastasıyım ama hala korunuyorum borçlardan dolayı şuan için düşünmüyoruz ama korkmuyor değilim zor olabilir diye ama Rabbime bıraktım hayırlı zamanı vardır elbetHoppaİnşallah çok bekletmeden gelir bebeğiniz:KK36:

1 yıl yapamadığım çocuğu ben nasıl yaptım anlatiiim..

Birgun ruyamda sarımtrak bir su içtiğimi gördüm..o suyu içince dilediğim her ne ise gerçek olacakmış veren teyze öyle dedi..

Neyse uyandım..akşama doğru nette gezinirken soğan kürü yapıp hamıle kalan varmı diye bir topik gördüm..

Kadınlar kulubunden bi haberken ozamanlar daldım orayı okumaya..hemen gıttım soğanlarımı aldım..sonra buraya uye oldum..kendı topiğimiz oldu..burda birbirimize yasinler,kenzul arşlar okuduk hergun..

Ve sadece buraya uye olup soğan kuru uygulamamın ertesi ayı hamıle kaldım..

-yumurtlama gununu takıp edeceksin..ve o günler sırf bebek için değil bebek yapmayı unutarak ozgurce sevişceksin:)))

Bu iş aklından çıkıp zevkine vara vara birliktelik yasadığın gün bilki 1-0 öndesin!

Son düzenleme:
Umudunuzu yitirmeyin ki zaten daha erken umutsuzluğa kapılmak için
Bu zorlukları yaşamış annelerin blogları var orada bir sürü hikayeler paylaşılıyor onları okuyabilirsiniz
Ayrıca yoga pilates meditasyon gibi aktiviteler de deneyebilirsiniz kafanızın rahatlaması çok önemli çünkü

allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
eger duam kabul olcaksa bu kabul olsun hayırlısıyla ısteyen herkese evlat nasıp et saglıklı sıhhatlı ınsallah...
konu sahıbı sızde bunu cok dusunup uzulmeyın stres engelleyıcı faktor cunku
dogru zamanda olucak oyle dusunun...

Aminnn çok teşekkür ederim :)

Moral çok önemli stres yapıp geri tepebilirsiniz akışına bırakmak en güzeli bende yeni evliyim pko hastasıyım ama hala korunuyorum borçlardan dolayı şuan için düşünmüyoruz ama korkmuyor değilim zor olabilir diye ama Rabbime bıraktım hayırlı zamanı vardır elbetHoppaİnşallah çok bekletmeden gelir bebeğiniz:KK36:

İnşallahh artık korkuorum herkese diorum ki düşünün bebek .Bi bakıosunuz sizin istediğiniz ayarladınığınız zamanda olmuyor. Ama umarım sizin olur düşündüğünüz zaman tabiki herkes farklı sonuçta...

Allaha dua etmenin ötesinde ona güven duyduğun bir his olmalı dua ederken. Buna ister kalp yakınlığı de, ister inanç güçlülüğü de. İşte bu duygu girdimi içine asla stres etmezsin. O zaman da kısmetse olur. Unutma her zaman her şer de bir hayr vardır.

1 yıl yapamadığım çocuğu ben nasıl yaptım anlatiiim..

Birgun ruyamda sarımtrak bir su içtiğimi gördüm..o suyu içince dilediğim her ne ise gerçek olacakmış veren teyze öyle dedi..

Neyse uyandım..akşama doğru nette gezinirken soğan kürü yapıp hamıle kalan varmı diye bir topik gördüm..

Kadınlar kulubunden bi haberken ozamanlar daldım orayı okumaya..hemen gıttım soğanlarımı aldım..sonra buraya uye oldum..kendı topiğimiz oldu..burda birbirimize yasinler,kenzul arşlar okuduk hergun..

Ve sadece buraya uye olup soğan kuru uygulamamın ertesi ayı hamıle kaldım..

-yumurtlama gununu takıp edeceksin..ve o günler sırf bebek için değil bebek yapmayı unutarak ozgurce sevişceksin:)))

Bu iş aklından çıkıp zevkine vara vara birliktelik yasadığın gün bilki 1-0 öndesin!

Bende bütün burda okuduklarımı yaptım belki sebep olur die. Rabbim bunları karşıma çıkartıo die ama olmadı yinede:) Zaten o anda bebek düşünmüosunuz ki :) Sonrasındaaaa :((( olcakmı olmuşmudur gibi gibi :)

İnşallahh artık korkuorum herkese diorum ki düşünün bebek .Bi bakıosunuz sizin istediğiniz ayarladınığınız zamanda olmuyor. Ama umarım sizin olur düşündüğünüz zaman tabiki herkes farklı sonuçta...
Doktora gideceğim bende nasipse regl hafta içine gelirse randevumu aldım ilaç takibine göre ama bakalım denk gelir inşallah:KK51:Hormonlara baktıracağım doktora soracağım açık açık Rabbim bilir ama hormonlar ne durumda bekleyelim mi deneyelim mi diye bu da ilginç bir şey pko hastalarının başında bıraktığın an hamile de kalabilirsin uğraştırabilir de deneyelim diye bakıcaz pat diye kalıcam:eek:İnşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz Rabbim kimseye aratmasın:KK68:

Allaha dua etmenin ötesinde ona güven duyduğun bir his olmalı dua ederken. Buna ister kalp yakınlığı de, ister inanç güçlülüğü de. İşte bu duygu girdimi içine asla stres etmezsin. O zaman da kısmetse olur. Unutma her zaman her şer de bir hayr vardır.

Kesinlikle öyle ... Ama nefsimiz çogu zaman umutsuzluğa düşürebiliyor malesef . Bende suan o andayım :(

Doktora gideceğim bende nasipse regl hafta içine gelirse randevumu aldım ilaç takibine göre ama bakalım denk gelir inşallah:KK51:Hormonlara baktıracağım doktora soracağım açık açık Rabbim bilir ama hormonlar ne durumda bekleyelim mi deneyelim mi diye bu da ilginç bir şey pko hastalarının başında bıraktığın an hamile de kalabilirsin uğraştırabilir de deneyelim diye bakıcaz pat diye kalıcam:eek:İnşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz Rabbim kimseye aratmasın:KK68:

Amin . İhmal etmeyin lütfen . İnşallahhhh uğraştırmasın sizide :)))

Rabbim hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum etmesin..
Sürekli dilimdedir bu dua... Allah herkese nasip etsin minik eller minik ayaklar..

Bende bütün burda okuduklarımı yaptım belki sebep olur die. Rabbim bunları karşıma çıkartıo die ama olmadı yinede:) Zaten o anda bebek düşünmüosunuz ki :) Sonrasındaaaa :((( olcakmı olmuşmudur gibi gibi :)
Sonrasında dırek wc veya banyoya kosmuyorsun dımı..normal yat bayağ bi sure..olmadı ayaklarını havaya dikip yat..gerçı bunları hep yapmışsındır..

Back