Aklımdan çıkmaz oldu? :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten inanamıyorum bu hikayeye ya hiç mi acaba demiyorsun
Konu sahibinin konusunu baltalamayalım :) Çok dedim tabi ki dediğim için de o dönem eklemiştim ama korktum aradan geçen onca yıldan , onca yaşanmışlıktan sonra bilmiyorum ki... Onu hep güzel hatırlamak istedim , belki güzel şeyler olurdu belki de hayal kırıklığı... Cesaret edemedim , kısmet değilmiş ya da ben çok aptalmışım :) Konuya yazdıktan sonra sosyal medyadan arattım yine şimdi evet 26 yıl geçti ama o hiç evlenmemiş hala... çok kilo almış , hafif kelleşme başlamış ama gözleri ve gülüşü hiç değişmemiş :) Tabi ki bir daha asla ekleyecek değilim.

Tus çok zor bir sınav, kuzenim uyku yemek hariç sürekli ders çalışırdı, kafasını kitaplardan kaldırmazdı. Yani demem o ki, sınava kadar tutun kendinizi biraz kafasını karıştırmayın. Sınavdan önce şans dileyin ve hala istiyorsanız sınavdan sonra ya önce belli edin ya da direk açılın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Okurken yüzümü kocaman bir gülümseme aldı. Umarım hic hayal kırıklığı yaşamadan istediğiniz gibi sonuç alırsınız:)
Sınava çok az kaldı,bekleyin geçmesini o zaman taşlar oturacak:)

Konu sahibinin konusunu baltalamayalım :) Çok dedim tabi ki dediğim için de o dönem eklemiştim ama korktum aradan geçen onca yıldan , onca yaşanmışlıktan sonra bilmiyorum ki... Onu hep güzel hatırlamak istedim , belki güzel şeyler olurdu belki de hayal kırıklığı... Cesaret edemedim , kısmet değilmiş ya da ben çok aptalmışım :) Konuya yazdıktan sonra sosyal medyadan arattım yine şimdi evet 26 yıl geçti ama o hiç evlenmemiş hala... çok kilo almış , hafif kelleşme başlamış ama gözleri ve gülüşü hiç değişmemiş :) Tabi ki bir daha asla ekleyecek değilim.
haklısın konu dağılmasın ama lütfen bekarsan ekle arkadaş olarak konuşursun ya :)

haklısın konu dağılmasın ama lütfen bekarsan ekle arkadaş olarak konuşursun ya :)
Kim bilir belki bir gün karşılaşırız yeniden... Oğlumun adını duyarsa çok utanırım sanırım :) Belki de haklısın tam da 14 Şubat günü arkadaşın açtığı konu beni benden aldı götürdü :) Teşekkürler.

Ah ah aklıma gençlik yıllarım geldi :)

Ben de iş yerinden bir arkadaşımın doğum gününe zoraki gitmiştim... Ev çok kalabalıktı ve benim tarzım değildi. İyice sıkılmaya başladığım sırada kapıdan biri girdi içeri.... Bir saniye göz göze geldik selamlaşırken... Hayal gördüğümü düşündüm öyle yakışıklı , karizmatik , hele bir gülüşü var insanı cennete davet eden... O bir saniyede adama sırılsıklam aşık oldum. İlk görüşte Aşk :) Neyse o da hemen ev sahibinden kurtulup yanıma oturdu. İnsanlar kendi çaplarında eğleniyorlar , danslar , gülüşmeler vs... Biz dünyada değiliz , gece geç saatlere kadar bahçede sohbet ettik :)) Sonra o sarhoş oldu sabaha kadar ilgilendim :)) Sabah ben erken ayrıldım arkadaşın evinden , o dönem cep telefonu denilen lanet alet herkes de yok daha yeni yeni Türkiye de kullanıma başlamış :)) O ayılıp uyandığında doğum günü sahibine senin arkadaşa ayıp oldu , sabaha kadar benimle uğraştı , arayıp teşekkür etmek istiyorum diye söylemiş ve iş yerinin telefonunu almış :) Pazartesi işteyim saat 5 civarı seni arıyor dedi arkadaş , sesim titriyor ama o kadar mutluyum :) Neyse Bostancı da bir kahve ısmarlayayım sana çok utanıyorum teşekkür etmem lazım diye. Neyse biz buluştuk kahvelerimizi içtik gene sohbet sohbet sohbet ... Çok ama çok iyi dost olduk. Deli gibi aşığım neredeyse her gün buluşuyoruz ama kimseden farklı bir hareket yok , sadece karşıdan karşıya geçerken elimden tutup çekiştiriyor tek temas bu :) O burada teğmen okulundaydı sadece 4 ayı kalmıştı yaşadığı şehre dönmesine... Ne ben itiraf ettim ne de o bir adım attı. Gitmeden bir gün önce buluştuğumuzda çok dolaylı yoldan ima ettim ama beklediğim tepkiyi alamadım. Vedalaştık gitti. Aradan 5 ay geçtikten sonra iş yerinden aradı beni , nasılsın falan filan... Gittikten sonra aramadı sormadı diye bir hayli üzülmüştüm ve o üzüntü ile direkt ben nişanlandım , nişanlımda çok kıskanç , bir daha aramazsan sevinirim deyiverdim. Peki tamam mutluluklar dilerim , ben de aylardır dağdayım iner inmez seni aramıştım ama dedi kapattı :)

Neyse aradan uzun yıllar geçti... Ben boşandım sonra sosyal medyadan bunu bulup ekledim. Kabul etti fotoğrafımda var hesabımda ama tanımadı... Kendimi hatırlatmak için sene 1994 de İstanbul da bulundun mu dedim :)) Littleeee sen misin inanamıyorum , ne kadar güzelleşmişsin gerçi o zaman da güzeldin ama olgunluk başka bir hava vermiş sana tanıyamadım kızım ya dedi.... Yaklaşık abatısız 8 saat yazıştık.... Hiç evlenmemiş , ben boşandığımı söyledim vs.... Karşılıklı itiraflar geldi , o zaman geleceğinin belli olmadığını , belirsiz bir geleceğe beni de sürüklememek için kendini hep tuttuğunu , benden de bir adım gelmeyince sustuğunu sonra dağa çıktığında uzun uzun düşündüğünü ve iner inmez beni aradığını ama çok geç kaldığını söyledi. Ben de aslında yalan söylediğimi ona o cümleyi kurduktan tam 6 sene sonra evlendiğimi anlattım... İstanbul a geldiğinde beni mutlaka görmek istediğini ve en kısa zamanda geleceğini söyledi , telefonunu verdi ara beni dedi ama ben aramadım , her yerden de engelledim , bir daha hiç temas kurmadım. Neden böyle davrandığımı bilmiyorum ama sanırım kirletmek istemedim ya da korktum :))

Diyeceğim o ki Tus dan sonra ne olacaksa olsun , umarım her şey gönlünce olur. İçinde kalmasın :)

Vay canına film gibi ya

Tus çok zor bir sınav, kuzenim uyku yemek hariç sürekli ders çalışırdı, kafasını kitaplardan kaldırmazdı. Yani demem o ki, sınava kadar tutun kendinizi biraz kafasını karıştırmayın. Sınavdan önce şans dileyin ve hala istiyorsanız sınavdan sonra ya önce belli edin ya da direk açılın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ayy inşallah kazanır da morali düzgün olur. Kazanamazsam yıkılırım modunda çünkü. Herşey sınav değil hayat güzel dedim cevabı evet herşey sınav oldu :D Tustan sonra inşallah belli edebilir ya da açılabilirim zira mesaj attığında bile ellerim ayaklarım titriyor açılmayı hayal bile edemiyorum

Kızlar yaklaşık 6 ay önce bir doğa kampına gitmiştim. Orada biriyle tanıştım. Araçta dikkatimi çekti. Sonra kampta yanıma oturdu. O açtı sohbeti. Ama çok kısa bir sohbet. Gitar çalıp şarkı söylüyorduk sesin çok güzel müzikle ilgili misin falan dedi. Kampın başında tanışma kısmında herkes adını soyadını işini memleketini falan söylemişti. Ben de öğretmenim demiştim. Müzik öğretmeni misin diye sordu. Sesin çok güzel de falan diyerek ordan sohbete girdi. Biraz muhabbet ettik kısa ama çok değil. Kamp bir gün sürdü zaten bütün gece yan yanaydık neredeyse ama çok da konuşmadık. Ben onu ilk gördüğüm anda bana bir şeyler oldu. Gözümü alamadım adamdan resmen. Ama konuşma çabasına da girmedim. Kamp sonrası onu internetten buldum ama mesaj atmadım eklemedim gizlice takip ettim stalkladım anlayacağınız 1 hafta sonra o beni buldu sosyal medyadan mesaj attı. Sonra ara ara mesaj atmaya başladı. Konuşmaya başladık. Sonra cep numaramı istedi ve sosyal medyadan whatsappa geçtik falan derken yaklaşık 6 aydır konuşuyoruz. Samimi erkek arkadaşlarımdan kıskanmalar her paylaştığıma bakmalar vs. Ama kesinlikle bir açılma yok. Bu ara da sınava çok az kaldı tusa hazırlanıyor (doktor kendisi) o yüzden şu sıra hepten kayıplar da. Ben adamı aklımdan atamıyorum. Bir insan 7 24 aklında olur mu insanın. Uyurken bile rüyalarımda çıldıracağım. Ben çok fena aşık oldum sanırım. Aşk mı bu sizce? Napmalı açılmalı mıyım? Sınavı mı beklesem kafasını karıştırmasam? Ya da ondan mı beklesem bir akıl verin kızlar nolur
Ayy benim oda arkadaşımın erkek arkadaşı tıp okuyor. Gerçekten zor sınav zamanları yanına yaklaşılmıyor çocuğun. Bu hele birde tus. Bir geçsin bakalım her şey belli olur

Okurken yüzümü kocaman bir gülümseme aldı. Umarım hic hayal kırıklığı yaşamadan istediğiniz gibi sonuç alırsınız:)
Sınava çok az kaldı,bekleyin geçmesini o zaman taşlar oturacak:)

İnşallah inşallah :) bu 14 şubata yalnız girdim bidahakine onla girerim inşallah

Ayy benim oda arkadaşımın erkek arkadaşı tıp okuyor. Gerçekten zor sınav zamanları yanına yaklaşılmıyor çocuğun. Bu hele birde tus. Bir geçsin bakalım her şey belli olur

İnşallah geçerse tabii geçemezse psikolojikmen çökecek hepten :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X