• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımdan atamadığım flörtüm

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.143
2.729
133
28
Kıştan 2 ay konuştuğum biri vardı sonra buluştuk o buluşamadan sonra bana 3 4 gün yazmadı sonra sildim ben iletişim kesilmişti taa ki 2 3 haftaya kadar tekrardan konuştuk buluşma ayarladk ama ben geç kaldım bi 30 40 dakika oda beklemedi gitti sonra bende iletişimi kestim ama hala aklımda msj atsam çok mu ezik olurum ?

Buluşmadan sonra 3-4 gün yazmayan erkek ciddi değildir! Beklememesi ayrıca saygısızlık! Kendini koru o ciddi bir ilişki adamı değil!

3-5 dakika olsa neyse, 30 - 40 dakika. Ben de beklemezdim.

Haber verdin mi bari geç kalacağını?

bazı insanlar için dakik olmak çok önemli. karakteri böyleyse ve ilk buluşmada 30-40 dakka geç kalınmışsa bu tepkisi normal. kimse kimseyi o kadar zaman beklemek zorunda değil.

Haber verdiysen sıkıntı yok. Ancak geç haber verilmiş durum galiba? Neyse.

Arayıp sormayan kişiden yeşil ışık bekleme.
Sen boşluğu dolduran değilsin.

bazı insanlar için dakik olmak çok önemli. karakteri böyleyse ve ilk buluşmada 30-40 dakka geç kalınmışsa bu tepkisi normal. kimse kimseyi o kadar zaman beklemek zorunda değil.
Evet ama işte misafirlerimiz vardı fln kb da dedim ona dinlemedi gitti

Verdim tabi ama sinirlendi oyalandn evden geç cktn diye
Olabilir bazen insan gecikemez mi oyalandın geciktin diyen basıp gideni değil karşı cins arkadaşınız bile yapsa kabullenmeyin. Bu psikolojik şiddettir! Anlamadan dinlemeden bırakıp gidilmez bakanlıkta toplantıya çağrılmadı bürokrat mı bu geciktin suçlusun diyor! Başka işlerini geciktirdin tabi adamın bi sürü işi gücü var Allah bilir senden sonra kime söZü vardı! Kanmayın kızlar bunlara kullanır üzerler duygularınızı!

Evet sordum ama o başka bir sey

Şöyle diyim yazdm 2 3 gün konuştuk buluşma dan hemen sonra ondan sonra yazmadu
Sen hep yazıp sen başlatma iletişimi erkek onun için çabalayan kadının kıymetini bilmiyor kolay elde ediyor iletişimi ve arkasına yaslanıp bekliyor senin yazmanı sen de yazıyorsun misal..aklından çıkmaması da onun sana karşı sert tutarsız davranışları sebep oluyor. Kızlar trauma bond ve narcissist personality disorder ingilizceniz varsa araştırın günümüzde kadınlar narsistik özellikte erkekler tarafından yönlendirilip eziyet görüyor psikolojik olarak. Donanımlanın bilgi güçtür. O çocuk seni yıpratır daha başında böyleyse ilgi yok, beklettin diyip gidiyor, bu iş baştan uygun olmamış bence o tatlı canını üzme o sana yazsın yazarsa! Ki yazmayacak bak gör adamlar alternatiflere dalmış gidiyor!!

Sen hep yazıp sen başlatma iletişimi erkek onun için çabalayan kadının kıymetini bilmiyor kolay elde ediyor iletişimi ve arkasına yaslanıp bekliyor senin yazmanı sen de yazıyorsun misal..aklından çıkmaması da onun sana karşı sert tutarsız davranışları sebep oluyor. Kızlar trauma bond ve narcissist personality disorder ingilizceniz varsa araştırın günümüzde kadınlar narsistik özellikte erkekler tarafından yönlendirilip eziyet görüyor psikolojik olarak. Donanımlanın bilgi güçtür. O çocuk seni yıpratır daha başında böyleyse ilgi yok, beklettin diyip gidiyor, bu iş baştan uygun olmamış bence o tatlı canını üzme o sana yazsın yazarsa! Ki yazmayacak bak gör adamlar alternatiflere dalmış gidiyor!!
Yazmadan peki nasl ilgisini çekerim dikkatini

Yazmadan peki nasl ilgisini çekerim dikkatini
İlgisini çekerim dedin ya şimdi daha da ilgisini çekmezsin niye? Erkeklerde bi hatamız var zamanla hoşlanır zamanla durulur zamanla ilgilenir derken hayatımız heba oldu. O erkek zaten ilgi alanında olsaydın dibinden ayrılmaz! He elde edene dek o da! Elde ettikten sonra hele ki evlilik sonrası umrunda olmuyor kadın cogu erkegin. Ya bu adamlara değmez tek yaoacağın şey şu süslen güçlen saçını savur neşeni topla moralini topla ve ona çalım at ez geç onun gblerin egosunu!! Kızlar türk kadını asildir siz bunu hak ediyorsunuz onun ilgisi batsın sen kendin hak ediyorsun bir kere güzellik sağlık süs parfüm herşey.. anlamayan cehennemin dibine ya güle güle havanı bozma omzunu düşürme arkasından da koşma! Zamanla ilgi olmuyor zorlamayla gelen adam zaten ansızın da gider daha çok üzülürsün gerek yok.

Back
X