straplez gelinlik giymeyeceğim onun için yavaştan farklı gelinlik araştırmarına girdim.Belki benim gibi düşünen gelin adayları vardır fikir olur.
2 ila 4 arasındayım 2 çok güzel gerçekten daha fazla güpürle istediğim hale gelebilir.
etek kısmını ayrıca düşünücem.Piyasada kendi istediğim gibi bişey bulabileceğimi sanmıyorum malesef:/
Merhaba bende straplez giymeyeceğim farklı modeller bakınıyorum şimidye kadar işte bu dediğim olmadı ama yine farklı şeyler katılıp güzel birşeyler çıkarılabilir 2 de hoş
Merhaba bende straplez giymeyeceğim farklı modeller bakınıyorum şimidye kadar işte bu dediğim olmadı ama yine farklı şeyler katılıp güzel birşeyler çıkarılabilir 2 de hoş
bende alt ,üst beğendiğim modelleri dosyalıyorum,çizim kabiliyetimde vardır,eğer hazır istediğim gibi bulamazsam aklıma yatan detayları kombinleyip diktiricem.Malum piyasada straplez ve bolerolu olmayan model yok ikisinide istemiyorum.
yaaa öyle demek ben aslında 2 askılı istiyorum 4 ün asimetrik şekilli olanı mesela bi tarafı resimde olduğu gibi çiçekli olur diğer tarafı güpür ağırlıklı olur veya sadece tül olur...
bildiğim tek şey varsa straplez giyemeyecek kadar cesaretsiz oluşum ve bolerolu gelinlikten hoşlanmayışım onun için beğendiğim farklı detayları değerlendirip kendim çizicem kendim giyicem.
teşekkürler yorumun için...deneyimlerinize ihtiyacım var
Birincinin üst kısmını ücüncünün etek kısmını begendim ayy tam benlik ama o gün geldigin de istedigim gelinligi giyemeyecekmisim gibi geliyo simdiden gelinlikleri gördükce kafam karısıyo cünkü.
Birincinin üst kısmını ücüncünün etek kısmını begendim ayy tam benlik ama o gün geldigin de istedigim gelinligi giyemeyecekmisim gibi geliyo simdiden gelinlikleri gördükce kafam karısıyo cünkü.
Sana bir şey diyeyim mi canım alt üst farklı bakma bence yani gelinliğin orjinali neyse o şekilde diktir benim arkadaşım alt başka üst başka yaptırdı çok hoş durmadı bende 4 ay önce evlendim straplez istemiyordum istediğim modeli buldum ve çok hoş oldu benim nacizane fikrim bu sen bilirsin
tabi öyle alakasız ve göze hoş durmayacak şekilde olmayacak...model tasarlama konusunda kendime güvenirim küçüklükten beri hobim kıyafet tasarlamak ve tabi kumaş uyumu mesela şifona gidecek model var taftaya gidecek model var bu konuda kendime güvenirim onun için mümkün olduğunca çok model dosyalıyorum şimdilik.
yakınlarda hazırlara bakmaya başlayacağım bulamazsam çizimlere başvuracağım hazır almakta isterim dertsiz ama minyon bayanım her modelde olmaz diktireceksem modeeviyle bana nasıl model giderden yola çıkıp bişeyler yapıcam.çünkü işin ehli onlar sonuçta...