Aklımda tuhaf sorular

görüşmeyelim diyen ben ki kötü davranan kendisi herşeyi erkek yönünden yorumluyorsunuz
Siz de her erkeğe Narsist diyorsunuz. Ablacığım size ilgi göstermeyen her erkeği bu sıfata sokmayın.

İlk görüşme için erkek kişisi eve çağırmışsa ne yapılmalı ve birşeyler yaşanmak istenmiyorsa nasıl önlem alınmalı

Bak ablacım bunların hepsi senin konuların.
Artık senin konularını gördüğümde gözümde delicesine evlenmek isteyen her flörtüne potansiyel koca adayı olarak bakan biri canlanıyor.
Bi alnına “Koca arıyorum” yazmadığın kalmış.
Çok itici tavırlar. Yaşını başını almış 32 yaşında kadınsın ve her ne kadar kabul etmesende saplantılı birisin. Benim flörtüm benim son görülmelermi takip etse storysine bakmadığımı söylese ayaklarımı kıymetlime vura vura kaçarım.
Neden insanları taciz ediyorsun? Evet taciz bunun adı. İnsanların özel alanına giriyorsun,saplantılı saplantılı takip ediyorsun.
Sence erkeklerin neden konuşmak istemediği belli değil mi? Birde onlarla dalga geçtiğini sanmışsın yok altta kalmadım yok iyi dalga geçtim falan. Sen kendini böyle avutmaya devam et hiçbirinin umrunda değilmişsin ki. Ne bu inat evde falan kalmadın yani yaşın daha 32.
Gez dolaş hayatını yaşa flört et seviş aktiviteler yap. Hayattaki vizyonun gelinlik konuşmak kadar dar mı? Bu şekilde mutlu olamazsın. Millete laf söyleyip narsist diyeceğine doktora git.

Yaş 30’larda ilişki beklentisi ve karşı cinse davranış biçimi 15’lerde. Ciddi ciddi şu davranışlarını 30 yaşında bir adamın tolere etmesini bekliyor ve adamlar etmeyince narsist, sansar falan oluyorlar kendi dünyasında.

pembekuvars30 adamlar kaçıyor sizden. Ve işin kötü tarafı kaçmakta haklılar. Bu şekilde bir ilişki başlatmanızın ya da sürdürmenizin imkanı yok. Bir erkeği evliliğe ikna etmenizin (ikna edilecek bir şey de değil ya) hiç imkanı yok. Herhangi bir insanın sizinki gibi davranış biçimine tahammül etmesi mümkün değil. O yüzden kendinizi düzeltmeli, altta yatan sorununuzu bulmalı ve probleminizi çözmelisiniz. Bunun için de profesyonel yardım almanız şart. Aksi halde 55 yaşında hala buraya aynı konuları açmaya devam edersiniz.

Valla 15 bile değil Kudra. Kardeşim 15 yaşında erkek arkadaşıyla anlaşamadıklarında kendi dillerince tartışıp konuyu kapatıyorlar. Konu sahibi çok garip. Sanki hayatında hiç insan ilişkisi kurmamış gibi.
Bir adam konu sahibine ciddi ilişkim var demiş o da adamı denemek için bacağıma dokunmak istemez misin? demiş, cümleye bakar mısın? Erkekleri cinsellikle kandırabileceğini düşünüyor, istemiyorum demeyi değil de özel günündeyim demeyi tercih ediyor falan.
Bize burada doktor diyeceğine gitsin doktora, konudaki adamı da rahat bıraksın sapık gibi yazıp durmasın.

Bacağına dokununca şimşekler çakacak adamda sevgilisini oracıkta terk edip konu sahibiyle nikah masasına koşacak

Size kafanızı toplamanızı ve kendi yolunuza bakmanızı öneririm.
Sakin kafa ile başkası yazmışçasına konunuzu bir kere okuyun lütfen..

En mantıklı yorum

Cepte olan adam değil sizmişsiniz meğerse erkeklerin her iyi davranışa çok anlam yüklemeyin erkekler bu konuda gayet açıktır sevdiğini kolay belli eder ve bunu hissettirir.
Size her kibar davranan erkeği seviyor modunda düşünmeyin.

Önce bir ilişki olmalı ki evlilik düşüneyim adamlar takılma peşinde nerelerden ne konular çıkarıyorsunuz

Fi tarihindeki konular ki ben öyle birşey hatırlamıyorum o konuyla bu konunun ne alakası var ayrıca kendime saygımdan sevişmiyorum merak ettiğiniz buysa
Kendinize saygınız olsa bu şekilde davranmaz, kendinizi bu konumlara düşürmezsiniz. Sevişmekle saygının bir alakası yok.

Evlilik delisi değilim aksine mutlu bir yuva kurmayı istiyorum karşıma yanlış adamlar çıkmış olabilir ayrıca çok güzel hayatım var sadece yanlışımı görmek için sordum

Önce bir ilişki olmalı ki evlilik düşüneyim adamlar takılma peşinde nerelerden ne konular çıkarıyorsunuz
İşte diyorum ki bu kafa yapısı ve davranış biçimiyle bir ilişki başlatmayı ve sürdürmeyi başaramazsınız. Buna katlanacak insan evladı (kadın ya da erkek ayırmıyorum) dünya üzerinde yok. Siz bi ilişki yaşamayı becerin evlilik şurda dursun şimdilik.

Yanlış insanlara yanlış düşüncelerle yaklaşmış olabilirim o yüzden o kişiler hayatımda yok zaten yeni maçlara bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…