- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Siz de her erkeğe Narsist diyorsunuz. Ablacığım size ilgi göstermeyen her erkeği bu sıfata sokmayın.görüşmeyelim diyen ben ki kötü davranan kendisi herşeyi erkek yönünden yorumluyorsunuz
Adama narsist teşhisi koyan siz hirkis diktir sinirim birdi diyen yine siz.herkes doktor sanırım burda
Selam flört ettiğim bey mesajlarıma geç dönüyor whatsaap takip programı ile çevrimiçi durumuna bakıyorum hep her saat başı çevrimiçi ama bana çok geç dönüyor bazen 1 günü bile alıyor sizce ne yapmalı iletişi kestim bu arada merak da etmiyor.
Eskiden olacakken olmayan 3 yıldır iş ortamından tanıdığım bir erkek şahıs var kendisi ile bir düğün meselesi nedeniyle bir arada bulunmak zorunda kaldım.Neyse bu şahıs bana whatsaap üzerinden boş konular konuşuyordu bende ben artık boş şeyler istemediğimi,giyeceğim gelinliği ve evimi böyle şeyleri istediğimi belirten mesaj attım ki nabız atmak maksatlı bu erkek şahıs bana ne dese beğenirsiniz o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım yazdı.Ben altta kalmadım ve ne alaka ya o kişi tabiki de sen değilsin dedim
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yaklaşık 3 yıldır sanaldan tanıdığım bir insan var bir türlü yüzyüze görüşemedik.Kendi memleketime geldi ama benim onu aramamı beklemiş iletişimsizlik oldu ve görüşemedik.Daha sonra memleketine gitti artık yüzyüze görüşmeliyiz tanıyalım en azından dedim ve kendi onun olduğu ile gelmemi istedi ve açıkçası evine davet etti sizce ne yapmalıyım.
İlk görüşme için erkek kişisi eve çağırmışsa ne yapılmalı ve birşeyler yaşanmak istenmiyorsa nasıl önlem alınmalı
Arkadaşlar merhaba bir zat-ı muhterem ile görüşüyorduk,mesajıma geç cevap aldığım için laf söyledim o zat bana ben bu laflarla uğraşamam,benim kimseye eyvallahım yok.Saçmasapan işler dedi.Bende bu lafın altında kalmamak için benim de kimseye eyvallahım yok,kendim için yaşıyorum dedim.İyi o zaman hayallerin neyse onlarla mutluluk dilerim dedi bende teşekkür ederim yine dedim ve iletişimi kestim.Sizce üzülmüşmüdür ve erkekler niye böyle isterse gönül alabilirdi böyle niye yazıyorlar...
Arkadaşlar merhaba bir beyle konuşuyorduk ama ne olduğumuz belli değildi kendisi İnstagram storylerime hep bakardı ben güvensizlikten dolayı bin ufak tartışma yaşadım kendisi ile sonra bu bey İnstagram storylerime bakmamaya başladı kendisine sorduğumda anlamadım dedi bariz bakmıyor bende konuşmayı kestim ve bende bakmamaya başladım onun storylerine.Bu bey beni instadan da silmedi whaksaapdan da sizce neden stroylere bakmıyor ve bana ne önerirsiniz ?İyi akşamlar
Arkadaşlar bu sırtlan erkek türünden çektiğimiz nedir neden erkekler hep seks odaklı bakıyor ve neden güzel vakit geçirelim çay limonata içelim kafasında değiller.Uzun zamandır tanıdığım başbaşa vakit geçirdiğim bir zaatı muhterem geldi akşam kaç gel dedi ben ciddi ilişki arıyorum deyince cevap yok,en son özel günümdeyim dedim sendeki bahane de milleti geçti lafını söyledi bi ton söyledim cevap vermedi artık bu erkek türlerinden tiksiniyorum iyi dalga geçtim ama sizce ne yapılmalı bu modelleri görünce
Arkadaşlar merhaba flörtleştiğim bir bey vardı cumartesi günü gece ortam gibi bir yere gitti kızlarla felan vardı pozlarda gördüm,pazar günü konuşmak istedim görüntülü aradım açmadı hayırdır dedi sohbet için aradım dedim ve pazartesi günü dönmeyince yine görüntülü aradım yine açmadı ve oralı olmadı kalabalıktayım meşgulüm dedi ve asla dönmedi böyle vurdumduymaz insafsız ve vicdansız bir insan için ne yapmalı ben görüşmüyorum ama aklım almıyor insan nasıl bu kadar rahat olur
Bak ablacım bunların hepsi senin konuların.Merhaba arkadaşlar bir bey ile görüşüyordum artık görüşmüyorum herşeyi ortaya döktüm dedim elin kızı insta fotolarını beğenirsen kasıtlı olarak benim fotoğraflarımı beğenmiyorsun dedim ve bana senin gelgitlerin olduğu gibi benim de gelgitlerim var dedi.Bana doğru düzgün davranmıyorsun ve davranacağını hiç sanmıyorum görüşmeyelim,yazışmayalım dedim o da görüşmeyelim dedi yani böyle gelgit ne oluyor kızlar
Bak ablacım bunların hepsi senin konuların.
Artık senin konularını gördüğümde gözümde delicesine evlenmek isteyen her flörtüne potansiyel koca adayı olarak bakan biri canlanıyor.
Bi alnına “Koca arıyorum” yazmadığın kalmış.
Çok itici tavırlar. Yaşını başını almış 32 yaşında kadınsın ve her ne kadar kabul etmesende saplantılı birisin. Benim flörtüm benim son görülmelermi takip etse storysine bakmadığımı söylese ayaklarımı kıymetlime vura vura kaçarım.
Neden insanları taciz ediyorsun? Evet taciz bunun adı. İnsanların özel alanına giriyorsun,saplantılı saplantılı takip ediyorsun.
Sence erkeklerin neden konuşmak istemediği belli değil mi? Birde onlarla dalga geçtiğini sanmışsın yok altta kalmadım yok iyi dalga geçtim falan. Sen kendini böyle avutmaya devam et hiçbirinin umrunda değilmişsin ki. Ne bu inat evde falan kalmadın yani yaşın daha 32.
Gez dolaş hayatını yaşa flört et seviş aktiviteler yap. Hayattaki vizyonun gelinlik konuşmak kadar dar mı? Bu şekilde mutlu olamazsın. Millete laf söyleyip narsist diyeceğine doktora git.
Valla 15 bile değil Kudra. Kardeşim 15 yaşında erkek arkadaşıyla anlaşamadıklarında kendi dillerince tartışıp konuyu kapatıyorlar. Konu sahibi çok garip. Sanki hayatında hiç insan ilişkisi kurmamış gibi.Yaş 30’larda ilişki beklentisi ve karşı cinse davranış biçimi 15’lerde. Ciddi ciddi şu davranışlarını 30 yaşında bir adamın tolere etmesini bekliyor ve adamlar etmeyince narsist, sansar falan oluyorlar kendi dünyasında.
pembekuvars30 adamlar kaçıyor sizden. Ve işin kötü tarafı kaçmakta haklılar. Bu şekilde bir ilişki başlatmanızın ya da sürdürmenizin imkanı yok. Bir erkeği evliliğe ikna etmenizin (ikna edilecek bir şey de değil ya) hiç imkanı yok. Herhangi bir insanın sizinki gibi davranış biçimine tahammül etmesi mümkün değil. O yüzden kendinizi düzeltmeli, altta yatan sorununuzu bulmalı ve probleminizi çözmelisiniz. Bunun için de profesyonel yardım almanız şart. Aksi halde 55 yaşında hala buraya aynı konuları açmaya devam edersiniz.
Bacağına dokununca şimşekler çakacak adamda sevgilisini oracıkta terk edip konu sahibiyle nikah masasına koşacakValla 15 bile değil Kudra. Kardeşim 15 yaşında erkek arkadaşıyla anlaşamadıklarında kendi dillerince tartışıp konuyu kapatıyorlar. Konu sahibi çok garip. Sanki hayatında hiç insan ilişkisi kurmamış gibi.
Bir adam konu sahibine ciddi ilişkim var demiş o da adamı denemek için bacağıma dokunmak istemez misin? demiş, cümleye bakar mısın? Erkekleri cinsellikle kandırabileceğini düşünüyor, istemiyorum demeyi değil de özel günündeyim demeyi tercih ediyor falan.
Bize burada doktor diyeceğine gitsin doktora, konudaki adamı da rahat bıraksın sapık gibi yazıp durmasın.
Size kafanızı toplamanızı ve kendi yolunuza bakmanızı öneririm.Arkadaşlar yaklaşık 22 gün oldu birşey olmayı beceremediğimiz ve cepte olduğumu düşündüğüm bir beyle iletişimi sonlandırdım.Canım yandı evet ama şimdi daha iyiyim.Bana doğru düzgüm davranmıyorsun davranacağını da sanmıyorum dedim görüşmeyelim dedim hiç birşey demeden görüşmeyelim dedi.Neyse ben onu aradım bu yazışma üstüne açmadı ve whatsaapdan da aradım görüşmeyelim işte dedi ok yazdım.Neyse 2 hafta sonra dayanamadım yine aradım kendimi kaptırmışım fazla aradım mesaj attım hiçbir şekilde dönüş alamadım.Numaramı da silmedi.Kendisini narsist olduğunu düşünmeye başladım.İnsan merak eder ya açar ne oldu der iletişimsizlikle kaldım.Üzüldüm ilk kez böyle birşey oldu.İnstgramına baktım biliyorsunuz açan programlar ordan bir sınıf öğretmeni bayanın tüm fotolarını beğenmiş kızda bunun fotolarını beğenmiş.Üzüldüm daha stalk yapmayacağım.Bana ne önerirsiniz,22 gündür iletişimim yok neyi amaçlamıştır,ne yapmalıyım?İnanın çok üzüldüm değer verdiğim biriydi.
bence biriyle konuşuyorsa da siz yapmanız gerekeni yaptınız 22 gün geçmiş üstünden bence şu ana kadar iyi gelmişsiniz. o kadar aramışsınız obsesif durmamak için bence bunu yapmayı sonlandırın isteseydi size dönüş yapardı. ha çok hoşlanıyorsanız hala beklemekten başka çare yok ama bence siz koşmasını beklediniz.
Tuz tanesi kadar gururunuz yok herhalde.
Size kafanızı toplamanızı ve kendi yolunuza bakmanızı öneririm.
Sakin kafa ile başkası yazmışçasına konunuzu bir kere okuyun lütfen..
Bacağına dokununca şimşekler çakacak adamda sevgilisini oracıkta terk edip konu sahibiyle nikah masasına koşacak
Yaş 30’larda ilişki beklentisi ve karşı cinse davranış biçimi 15’lerde. Ciddi ciddi şu davranışlarını 30 yaşında bir adamın tolere etmesini bekliyor ve adamlar etmeyince narsist, sansar falan oluyorlar kendi dünyasında.
pembekuvars30 adamlar kaçıyor sizden. Ve işin kötü tarafı kaçmakta haklılar. Bu şekilde bir ilişki başlatmanızın ya da sürdürmenizin imkanı yok. Bir erkeği evliliğe ikna etmenizin (ikna edilecek bir şey de değil ya) hiç imkanı yok. Herhangi bir insanın sizinki gibi davranış biçimine tahammül etmesi mümkün değil. O yüzden kendinizi düzeltmeli, altta yatan sorununuzu bulmalı ve probleminizi çözmelisiniz. Bunun için de profesyonel yardım almanız şart. Aksi halde 55 yaşında hala buraya aynı konuları açmaya devam edersiniz.
Kendinize saygınız olsa bu şekilde davranmaz, kendinizi bu konumlara düşürmezsiniz. Sevişmekle saygının bir alakası yok.Fi tarihindeki konular ki ben öyle birşey hatırlamıyorum o konuyla bu konunun ne alakası var ayrıca kendime saygımdan sevişmiyorum merak ettiğiniz buysa
Bak ablacım bunların hepsi senin konuların.
Artık senin konularını gördüğümde gözümde delicesine evlenmek isteyen her flörtüne potansiyel koca adayı olarak bakan biri canlanıyor.
Bi alnına “Koca arıyorum” yazmadığın kalmış.
Çok itici tavırlar. Yaşını başını almış 32 yaşında kadınsın ve her ne kadar kabul etmesende saplantılı birisin. Benim flörtüm benim son görülmelermi takip etse storysine bakmadığımı söylese ayaklarımı kıymetlime vura vura kaçarım.
Neden insanları taciz ediyorsun? Evet taciz bunun adı. İnsanların özel alanına giriyorsun,saplantılı saplantılı takip ediyorsun.
Sence erkeklerin neden konuşmak istemediği belli değil mi? Birde onlarla dalga geçtiğini sanmışsın yok altta kalmadım yok iyi dalga geçtim falan. Sen kendini böyle avutmaya devam et hiçbirinin umrunda değilmişsin ki. Ne bu inat evde falan kalmadın yani yaşın daha 32.
Gez dolaş hayatını yaşa flört et seviş aktiviteler yap. Hayattaki vizyonun gelinlik konuşmak kadar dar mı? Bu şekilde mutlu olamazsın. Millete laf söyleyip narsist diyeceğine doktora git.
İşte diyorum ki bu kafa yapısı ve davranış biçimiyle bir ilişki başlatmayı ve sürdürmeyi başaramazsınız. Buna katlanacak insan evladı (kadın ya da erkek ayırmıyorum) dünya üzerinde yok. Siz bi ilişki yaşamayı becerin evlilik şurda dursun şimdilik.Önce bir ilişki olmalı ki evlilik düşüneyim adamlar takılma peşinde nerelerden ne konular çıkarıyorsunuz
Kendinize saygınız olsa bu şekilde davranmaz, kendinizi bu konumlara düşürmezsiniz. Sevişmekle saygının bir alakası yok.
İşte diyorum ki bu kafa yapısı ve davranış biçimiyle bir ilişki başlatmayı ve sürdürmeyi başaramazsınız. Buna katlanacak insan evladı (kadın ya da erkek ayırmıyorum) dünya üzerinde yok. Siz bi ilişki yaşamayı becerin evlilik şurda dursun şimdilik.
Siz de her erkeğe Narsist diyorsunuz. Ablacığım size ilgi göstermeyen her erkeği bu sıfata sokmayın.
Yanlış olan karşınıza çıkan insanlar değil, sizsiniz.Yanlış insanlara yanlış düşüncelerle yaklaşmış olabilirim o yüzden o kişiler hayatımda yok zaten yeni maçlara bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?