• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma gelen,karşılaşacağımı düşündüğüm biriyle karşılaşıyorum.aklıma gelen oluyor.

tabi ki yapabilirsin.Hem böyle somut hedeflerinin olması seni isteğine daha çabuk ulaştırır.Mesela üniversitede hangi bölümü kazanmak istiyorsun.O üniversitenin kampüsünden içeri girdiğini sonrao üniversitenin dersliğinde oturduğunu çimlere uzandığını kütüphanesinde çalıştığını hayal edebilirsin.Yaşar(mış) gibi yapacaksın.İstediğin arabayı da sanki içinde onu sürüyomuş gibi o arabanın rengi,koltuğunda oturuyomuş gibi hayal edeceksin.ben buna gerçekten inanıyorum yani hayalerinde yaratacaksın isteidğin şeyi o beyinde oluşacak ve bilinçaltın onu gerçekleştirmek için ona göre çalışacak.Kendimden örnek vereyim üniversite sınavına hazırlanırken şu ünivesite olsun diye ihçbir zaman hayal etmedim ve (kader) bana nereyi yazmışsa orayı kazandım hayal etmseydim dediğim gibi belki istediğim bi üniversite olabilirdim ama etmedim.

bahsettiğiniz gibi herhangi bir durum yaşadınızmı? veya bu gibi durum yaşayan varmı yakınınızda?:)

bahsettiğiniz gibi herhangi bir durum yaşadınızmı? veya bu gibi durum yaşayan varmı yakınınızda?:)
evet arkadaşlarla yemekhaneye gidiyorduk.Arkadaşım yürürken bi yerde muz görmüş.Hatta bana da dedi canım çok çekti diye.Yemekhanede ne yemek olduğunu bilmiyoruz.Sonra gittik.Yemeğin yanında meyve olarak muz vermesinler tabi arkadaşım şaşırdı .ok sevindi.Ben böyle bişey olduğunu bildiğim için çektiğini anladım.Sonra yine aynı arkadaşım eski erkek arkadaşını düşünüyomuş onun aramasını çok sitiyormuş aramış.Daha da var ama hangi birini anlatayım.Böyle bişeyin olduğunu ben bi siteden öğrendim ama sitenin dını söyleyemiyorum çünkü söyledim de o yazdığım yeri değiştirmişler.

Bu yaşadıklarıınızın aynısı bende de var arkadaşlar.
Ama ben şunu da yaşıyorum: Örneğin herhangi bir an aklıma öylesine bir soru geliyor, bu neden olabilir acaba? şu kaç yılında doğmuş aacaba? ... bunun gibi, bazen çok da alakasız sorular geliyor. Bir kaç güm geçmeden ya bi konuşmada aklıma takılan sorunun cevabını buluyorum, ya tv de haberlerde falan duyuyorum .. :) merak ettiğim her şeyi çok geçmeden öğreniyorum ve hiç bir şekilde onu öğrenmek için uğraşmadan, çok şaşırıyorum ne bileyim

benımde esım 2 yıl işsiz kaldı.. secret uygulamsını tavsıye ettler.. denedım epey bır sure hep anadolu yakasına tasınmak ıstedım akrabalrım orda olduğu ıcın avrupa yakası sıkıyordu benı.. guzel bır sıtede oturmak ve beyazdaa bır arabam olsun ıstıyordum.. suan eşım sabıha gokcende işe başladı bu tarafa tasındım cok guzel bır sıtede yasıyorum ve beyazda bır arabam var.. ama duada cok önemlı kızlar bol bol dua ederdım hayallerımın yanında sonuç ta Allah dılemeden olmuyo.. ama denemek ısteyen varsa denemekten zarar gelmıyo hayallerınızden vazgecmeyın .. hepinizin hayallerı gercek olsun ınşallahh...:))

benımde esım 2 yıl işsiz kaldı.. secret uygulamsını tavsıye ettler.. denedım epey bır sure hep anadolu yakasına tasınmak ıstedım akrabalrım orda olduğu ıcın avrupa yakası sıkıyordu benı.. guzel bır sıtede oturmak ve beyazdaa bır arabam olsun ıstıyordum.. suan eşım sabıha gokcende işe başladı bu tarafa tasındım cok guzel bır sıtede yasıyorum ve beyazda bır arabam var.. ama duada cok önemlı kızlar bol bol dua ederdım hayallerımın yanında sonuç ta Allah dılemeden olmuyo.. ama denemek ısteyen varsa denemekten zarar gelmıyo hayallerınızden vazgecmeyın .. hepinizin hayallerı gercek olsun ınşallahh...:))

inşallah ablacım:)

bu tür yetenekleri fazla herkesle paylaşmanız benim düşünceme göre doğru değildir, nazar diye bir olgu vardır ve bu isteyerek yapılmamaktadır. Yeteneğiniz gerçekten deforme olabilir.:45:

bu tür yetenekleri fazla herkesle paylaşmanız benim düşünceme göre doğru değildir, nazar diye bir olgu vardır ve bu isteyerek yapılmamaktadır. Yeteneğiniz gerçekten deforme olabilir.:45:

herkesle paylaşmıyorum canım zaten: ) ilk kez burda paylaştım ama benim gibi olan birçok kişi varmış hatta daha fazlasını yaşayan : )

Back