• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkalarının benim hakkında ne düşündüğü fikrinden nasıl kurtuluruz?

Merhaba sevgili kk üyeleri. Konuyu biraz dağınık anlatacağım için özür dilerim en baştan.

Evimde her an her şey düzenli ve temiz olsun takıntım var. Sırf bu yüzden evde 3 lavabo olmasına rağmen yalnızca 1 ini kullandırtıyorum kendime ve eşime :KK43:Halbuki bir lavabonun temizliği ne kadar vakit alabilir değil mi :/ Ve gittiğim her misafirlikte ister kankam olsun ister kuzenim özellikle mutfak dolapları ile banyo dolapları ve kiler düzenlerini karıştırmak istiyorum. Kendimi onlarla kıyaslayıp tatmin olmak istiyorum ve mutlu da oluyorum. Mesela en son çok düzenli olduğunu düşündüğüm bir akrabamda yatıya kaldım buzdolabını ve mutfak dolaplarını yardım bahanesiyle açıp kapattım birkaç sefer. Bama göre oldukça Düzensiz geldi ve tatmin oldum bundan sebepsiz yere..

Evimin sürekli düzenli resimlerini çekip evimi merak edenlere gösteriyorum ve herkes çok imreniyor ne kadar düzenli diye... İşte sanki onlar beni bir gün düzensiz yakalayacak olurlarsa laf edeceklermiş gibi saçma salak düşüncelerim var...

Üstüne bir de bebeğim oldu şimdi eskiden böyle şıkır şıkır kıpır kıpır bir insanken şimdi dişimi fırçalayıp dış almaya zor vakit buluyorum ve yine insanlar sanki benim bu aciz halimden mutlu olup nemalanacaklarmış gibi geliyor... Ki etrafımda iki üç insan çok açık bir şekilde "Çökmüşsün resmen." dedi...
İnsanı işte böyle basit konular çökertiyor. Kendine gelmenin tam vakti.. Ve herşeyin farkındasın bu çok güzel.. Şimdi bebek var istediğin zaman temizlik yapamıyorsun onun düşünceside seni yoruyor. Bir an önce kendine gel keza her mutsuzluğun ve takıntın bebeğine yansıyor.:KK16:

İnsanı işte böyle basit konular çökertiyor. Kendine gelmenin tam vakti.. Ve herşeyin farkındasın bu çok güzel.. Şimdi bebek var istediğin zaman temizlik yapamıyorsun onun düşünceside seni yoruyor. Bir an önce kendine gel keza her mutsuzluğun ve takıntın bebeğine yansıyor.:KK16:
Teşekkür ederim kuzum. İnşaallah inşaallah silkelenip toparlanma zamanı...

Back