• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma gelen,karşılaşacağımı düşündüğüm biriyle karşılaşıyorum.aklıma gelen oluyor.

soguklarkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
334
15
118
mesela dışarı çıkamadan önce aklıma bir arkadaşımla karşılaşacağım geliyor ve gittiğim yerde karşılaşıyorum yolda aklıma bır arkadaşım gelıyor onunla yolda karşılaşıyorum bazen gittiğim yerde düşündüğüm şahsın orda olacağı aklıma geliyor ve aynısıda oluyor.bubirşahsa yönelik değil o an aklıma gelen herhangi birisi. buna benzer birşey yaşayan var mı?

evet benimde oluyo öyle mesela durupdururken içimden diyorum şimdi telefon çalıcak ..hoooop telefon çalıyor mesela senin dediğin gibi bugün şu arkadaşım bana gelebilir diyorum ve geliyor bende şaşırıyorum bazen herhalde 6. his kuvvetli biraz...

aynı durum bende de var canım.özellikle dediğin gibi.. benimde aklıma durup dururken biri düşüyor ve o kişiyi o gün içinde mutlaka görüyorum.görmeden önce mesela çarşıdaysam gördüğüm her insanı o aklımdaki insana benzetiyorum ve o kişiyi illa ki görüyorum.daha hiç şaşmadı... bu bende yıllardır vardır.önümde biri yürüyor diyelim bi anda o kişinin düştüğünü hayal ediyorum ve o insan düşüyor.bende anlam veremiyordum.etrafımda bunu kime anlattıysam 6.hissin kuvvetli dedi...

Bu bir sorun değil :) Parapsikolojik yetenekleriniz olduğu anlamına gelir bu :) korkulacak bişey yok aksine yurt dışında yaşasanız iş sahibi bile olabilirdiniz :)

Bunda şaşılacak bişey yok.Hatta sevinmelisiniz.Düşündüğünüz şeyi çekiyorsunuz.Her insan çevresine belli bir frekans yayar.Hayatta hiçbir şey tesadüf değil.Düşündüklerimizi çekiyoruz.Bu iyi veya kötü.Çekim yasasını uygulamayı başarmışsınız ama farkında değilsiniz.Ben de uğraşıyorum imgeleme yeteneğimle istediğim şeyleri çekmeyi ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.Bana da öğretir misiniz?Böyle birşeyin olduğunu VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dan öğrendim.

Tuhaf ama kizlar banada soyle oluyor; birine bir yalan soyluyorum ve soyledigim her yalan bir sekilde cikiyor gerceklesiyor bu ne dir pekii aynisimi?

Bunda şaşılacak bişey yok.Hatta sevinmelisiniz.Düşündüğünüz şeyi çekiyorsunuz.Her insan çevresine belli bir frekans yayar.Hayatta hiçbir şey tesadüf değil.Düşündüklerimizi çekiyoruz.Bu iyi veya kötü.Çekim yasasını uygulamayı başarmışsınız ama farkında değilsiniz.Ben de uğraşıyorum imgeleme yeteneğimle istediğim şeyleri çekmeyi ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.Bana da öğretir misiniz?Böyle birşeyin olduğunu VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dan öğrendim.

açıkçası çekim yasası falan hiç anlamam bu işlerden ama anlattığım olayın defalarca başımdan geçmesi dikkatimi çekti .daha farklı şekilde geliştirilebilir mi bilmiyorum siz ne için ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?

İyide bu yalanlar senin kastettigin gibi yalanlar deil minik bahaneler. Atiyorum bugun gelemem misafir gelicek diyorum hic hesapta yokken misafir geliyor. Yani bu yaptigin yorum sacma oldu hatta yersiz.

İyide bu yalanlar senin kastettigin gibi yalanlar deil minik bahaneler. Atiyorum bugun gelemem misafir gelicek diyorum hic hesapta yokken misafir geliyor. Yani bu yaptigin yorum sacma oldu hatta yersiz.

beni yanlış anladınız .siz yalanlarım ortaya çıkıyor derken ben bunu ciddi yalanlar olarak algıladım .şimdi yazdığınız gibi belirtmiş olsaydınız böyle bir karışıklık çıkmazdı.kusura bakmayın.

açıkçası çekim yasası falan hiç anlamam bu işlerden ama anlattığım olayın defalarca başımdan geçmesi dikkatimi çekti .daha farklı şekilde geliştirilebilir mi bilmiyorum siz ne için ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?
su1907 ben yapmıyorum ama bunu herkes yapabilir sadece alıştırma yapacaksın.mesela canın tatlı çekti onu hayal edeceksin yediğini ve dileğini serbest bırakacaksın o sana geliyormuş ama bunu kalpten isteyeceksin ve imgelemek de çok önemli ve serbest bırakacaksın dileğini yani o anda dileyip sonra unutacaskın üstünde sürekli düşünürsen yani oraya takılırsan olmuyormuş çünkü dileğini serbest bırakman gerekiyomuş.Küçük şeylerden başla.daha sonra idleklerini büyüt.

İnsanların ruh hassaslıgı enerji çevresi farklıdır,

bu yüzden telepati yetenegide herkeste farklı işler

bazı insanlar doguştan buna sahiplerse, bazılarında sonradan gelişir,

bilimsel olarak kanıtlanmış telepatiden başka bişey degildir bu.

sevgiler.

su1907 ben yapmıyorum ama bunu herkes yapabilir sadece alıştırma yapacaksın.mesela canın tatlı çekti onu hayal edeceksin yediğini ve dileğini serbest bırakacaksın o sana geliyormuş ama bunu kalpten isteyeceksin ve imgelemek de çok önemli ve serbest bırakacaksın dileğini yani o anda dileyip sonra unutacaskın üstünde sürekli düşünürsen yani oraya takılırsan olmuyormuş çünkü dileğini serbest bırakman gerekiyomuş.Küçük şeylerden başla.daha sonra idleklerini büyüt.

bahsettiğiniz şey üniversitede istediğin bölümü kazanmak istediğin arabaya sahip olmakvs. bunlarıda hayal etmek ve gerçekleştirmek mümkün mü?

bahsettiğiniz şey üniversitede istediğin bölümü kazanmak istediğin arabaya sahip olmakvs. bunlarıda hayal etmek ve gerçekleştirmek mümkün mü?
tabi ki yapabilirsin.Hem böyle somut hedeflerinin olması seni isteğine daha çabuk ulaştırır.Mesela üniversitede hangi bölümü kazanmak istiyorsun.O üniversitenin kampüsünden içeri girdiğini sonrao üniversitenin dersliğinde oturduğunu çimlere uzandığını kütüphanesinde çalıştığını hayal edebilirsin.Yaşar(mış) gibi yapacaksın.İstediğin arabayı da sanki içinde onu sürüyomuş gibi o arabanın rengi,koltuğunda oturuyomuş gibi hayal edeceksin.ben buna gerçekten inanıyorum yani hayalerinde yaratacaksın isteidğin şeyi o beyinde oluşacak ve bilinçaltın onu gerçekleştirmek için ona göre çalışacak.Kendimden örnek vereyim üniversite sınavına hazırlanırken şu ünivesite olsun diye ihçbir zaman hayal etmedim ve (kader) bana nereyi yazmışsa orayı kazandım hayal etmseydim dediğim gibi belki istediğim bi üniversite olabilirdim ama etmedim.

Back