• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım öyle karışık

Alakasiz mi olacak bilmiyorum ama yoğun bakimdan ücret almak yasak galiba? Fazla odeme yaptiysaniz hakkinizi arayin lütfen

Tabiki eşiniz haklı.
İnsan böyle bir durumda en başta ailesinden destek bekler. Maddi anlamda değil manevi olarak yanınızda olmaları, en azından birşeye ihtiyacınız var mı yapabileceğimiz ne var sormaları gerekirdi.
Aynısını eşinizin ailesi yapsaydı siz de çok kırılırdınız, keza tahmin ediyorum ki kendi ailenizin yapması sizi daha da çok kırmıştır.
Bence bir şekilde belli edin kırıldığınızı, en azından bundan sonraki süreçte daha dikkatli davranmaları için.

eşiniz sonuna kadar haklı. ondan birde hayırlı olsun demesini beklemişsiniz. ben olsam bir süre gitmezdim bile.

eşin haklı.

maddi durumu geçtim bir gece bile kalmak istememiş annen savunulacak bir taraf yok.

geçmiş olsun

konuda herkes haklı herkes haksız

sizin bebeğiniz yoğun bakımda iken neden kv ya da anneniz kalıyor ben orayı kaçırdım mesela

siz kalacaksınız anne ve baba olarak

maddi olarak ihtiyaç olup isteseniz vermeseler haklı olurdu eşiniz de ihtiyaç olmamış çok şü
kür ödenmiş birmiş

ailenizin hastanede iken söylememesi olağan yani ayıp olur demişlerdir

bu aşamada eşiniz ile tartışmayın zaten bebeğiniz rahatsızmış

yeni bir bebek aileyi zaten yorar, bu aşamada senin ailen benim ailen tartışmaları en son konu olmalı

siz de lohusasınız üzmeyin kendinizi

oturun konuşun sizin aileniz eşiniz ve çocuğunuz diğerleri dışarıda

hayatınıza da bu şiarla devam ederseniz kimseden beklentiniz olmazsa daha huzurla yaşarsınız

sağlıkla büyütün

Back
X