Aklım fikrim yemekte:(

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Merhaba arkadaşlar konum diyet değil o yüzden buraya yazıyorum .aklım fikrim yemekte .iyi yemekte yapıyorum ve durmadan kilolarima kilo ekleniyor .arkadaşlarımın cogunu gozlemliyorum yemek konusunda benim kadar yemek yemeyi seven insan arıyorum bulamıyorum çoğu zaman. Diyet nasıl yapılır artık neredeyse bir doktor kadar deneyimledim maalesef. Ama yemek yemeyi bu kadar sevmek bundan zevk almak benim icin bu yüzden kendimi torpulemek çok zor.istahi cok iyi olan ve formunu koruyan arkadaşlarım var mı bana yardımcı olabilecek? Akliniza ne getiriyorsunuzda kendinizi frenleyebiliyorsunuz .al ver , al ver cok bunaldim bu donguden

Senin karnın hep aç kalıyor bence. Yani kalorisi yüksek ama verdiği enerji düşük besinler alıyorsun sanırım. Mesela cips gibi. Bu durumda sirkülasyon fazla oluyor.

Bir kere önce karnını doyurmayı amaçlamakla başla. Ama düşün karnın her şekilde doyacak;

1.) Az kalorili çok şey yiyerek

2.) Çok kalorili çok şey yiyerek

Mesela 100 gram yeşillik 50 kalorinin altında neredeyse(semizotu, marul gibi..) ama 1 hamburger 500 kalori civarında üstelik iştahını körükleyecek.

1. Seçenek daha mantıklı değil mi senin için?

Bence bunu baz alarak başla..

Bu sorunun cevabini bulsam kendimde uygulardim:)
Maalesef bende monoton ve rutin hayatimdan dolayi kendimi sıkıldıkca yemege icmeye veriyorum ozellikle uzuldugum zamanlarda
Yani illa yedigimin sevdigim yada lezzetli birsey olmasi gerekmez yemek yemek sanki bi hobi bi aktivite gibi birsey
27 yasindayim ama kilolarimdan dolayi yenge teyze diye hitap ediyorlar canim cok aciyor

O zaman yemeklerinizi tuzsuz yapmayı deneyin. Hem çok fazla yemezsiniz hem de tuzsuz yediğiniz için zayıflarsınız. İki taşla bir kuş :)

Ben Ön muhasebede çalıştıgım için sureklı oturuyorum ve hep açım sankı
Durmadan abur cubur yıyorum Allaha şükür kilo almıyorum
Ama artık herkes bana 'elçin yine mi yiosunnn ' demesınden bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…