Aslında bu tavırlarının vardır mutlaka bir sebebi.
Şuan bunları düşünmeyi bırakmalısınız artık.
Madem bugüne kadar eşinizin ailesinin size bir faydası olmadı,bundan sonrada olacağını düşünmeyin.
Borç sizin borcunuz ve eşinizle birlikte nasıl üstesinden gelirsiniz ,ona çare arayın.
Borçlarınızı bitirene kadar enazından bir iş bulup çalışın,çocuğunuzada anneniz veya kayınvalideniz baksın.
Veya kendi ailenizden borç isteyin.
evet maaş lüksüm olmaya bilir. burda bayanlara verilen para 250 tl en fazla 350 tl.kız kardeşim 250 tl alıyordu.saat 09:00 işbaşı.saat 09:00 paydos yapıyordu.geçen fınındabayan eleman yazısını gördü 200 tl gitmedi.ben onun yerine gitsem cocuğa kim bakacak.bakıcıya versem aldığım paraya değermi.
evet maaş lüksüm olmaya bilir. burda bayanlara verilen para 250 tl en fazla 350 tl.kız kardeşim 250 tl alıyordu.saat 09:00 işbaşı.saat 09:00 paydos yapıyordu.geçen fınındabayan eleman yazısını gördü 200 tl gitmedi.ben onun yerine gitsem cocuğa kim bakacak.bakıcıya versem aldığım paraya değermi.
çocuklarınız kaç yaşında?
kaynanam ve kaynatam evliliğimiz boyunca evlatlar arasında çok ayrım yapmıştır.önce kızlarını ön planda tutmuştur maddi manevi.kaynımıda bana nispet yapacak diye borca harca girip emekli maaşlarından kredi çekerek oğlunun iğneden iğneye herşeyini almıştır kız tarafına hiç birşey aldırttırmadı.eşimde kendi kendine evlendi evlendikten sonra elimle biriktirdiğimiz parayı alıp diğer çocuklarına yedirdiler.görümcem de kaynımda kaynatamın sayesinde sıkıntıya düşmüyorlar düşselerde kayınvalidem kaynatamda destek çıkıyorlar.biz evliliğimiz boyunca onları yanımızda hiç görmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?