• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım durdu artık

Aslında bu tavırlarının vardır mutlaka bir sebebi.
Şuan bunları düşünmeyi bırakmalısınız artık.
Madem bugüne kadar eşinizin ailesinin size bir faydası olmadı,bundan sonrada olacağını düşünmeyin.
Borç sizin borcunuz ve eşinizle birlikte nasıl üstesinden gelirsiniz ,ona çare arayın.
Borçlarınızı bitirene kadar enazından bir iş bulup çalışın,çocuğunuzada anneniz veya kayınvalideniz baksın.
Veya kendi ailenizden borç isteyin.

benim ailem durumları olmadığı halde bu zamana kadar çok destek çıktılar bize.artık onlarada üzülüyorum.çalışırsam kaynanam çocuklarıma bakmaz. çocukları bıraktım bir kaçkere büyük kızım anne bizi birdaha babanneme bırakma dedi.kardeşime hiç bakmadı çocuk kaçkere balkona çıktı babannem içeri almadı bizi aç sakladı ne kardeşime ne bana yemek vermedi dedi.hep amcamın çocuğunla ilgilendi onu yedirdi içirdi dedi.ben varkende ilgilenmiyor yokkende ilgilenmiyor.kendi annemde vertigo hastası hergün başı dönüyor.tansiyonu hep yüksek.ben başkasının çocuğuna bakalım hadi tamamda benimkine kim baksın.

Tam tahmin ettiğim gibi eşiniz ailesinin kayrılan evladı olmadığını bildiği için önce onları susturmuş,borcu kapatıp.

Siz şimdi hepsine bir sünger çekin,çünkü derdiniz görümcenizin banyosunu kimin yaptırdığından çoktan çıkıp çocuklarınızın giderilemeyen ihtiyaçları noktasına gelmiş.

Çalışmaya başlayın,iş var yok değil;insanlar maaş ve statü seçtikleri zaman iş yok oluyor.

Sizin beş ayda kapanacak borcunuz varmış,eğer çalışmayı genel anlamda düşünmüyorsanız bile bir yıl mutlaka ÇALIŞMALISINIZ.

NOT:Kadınların sindirilmesinden nefret ediyorummm.

evet maaş lüksüm olmaya bilir. burda bayanlara verilen para 250 tl en fazla 350 tl.kız kardeşim 250 tl alıyordu.saat 09:00 işbaşı.saat 09:00 paydos yapıyordu.geçen fınındabayan eleman yazısını gördü 200 tl gitmedi.ben onun yerine gitsem cocuğa kim bakacak.bakıcıya versem aldığım paraya değermi.

Son düzenleme:
evet maaş lüksüm olmaya bilir. burda bayanlara verilen para 250 tl en fazla 350 tl.kız kardeşim 250 tl alıyordu.saat 09:00 işbaşı.saat 09:00 paydos yapıyordu.geçen fınındabayan eleman yazısını gördü 200 tl gitmedi.ben onun yerine gitsem cocuğa kim bakacak.bakıcıya versem aldığım paraya değermi.

250 lira aylıkmı olur Allah aşkına.
Eve gelen yardımcı bayanlar günlük 100 lira lıyor İstanbulda.
En küçük şehirde günlükleri 60 lira.
Asgari ücret 800 lira civarı.
Sizin 250 lira dediğiniz haftalık ücret olmasın.:26::26:

Çocuğunuz kaç yaşında bu arada?

Son düzenleme:

Birde nerede yaşıyorsunuz merak ettim
Profilinizde istanbul yazıyor:26:

Artık olan olmuş, sızlanmayı ve eşinin ailesine karşı kendinizi doldurmayı bırakıp sorununuza çare aramalısınız. İnanın isteyen iş bulur.

o zaman evinizde çocuk bakacaksınız
çocuk bakıcılığında iyi para kazanılıyor
hem evinizde olursunuz hem çocuklarınıza kim bakacak derdiniz olmaz...
şimdi biz burdan size iş bulun demekten başka öneride bulunamayız..,
eşinin ailesini değiştiremezsin
maalesef evlat ayrımcılığı yapan anne baba çok
onlar bize acısın diğer evlatları gibi bizede kol kanat gersin diye beklersen çok üzülürsün
ya durumunuzun düzelmesini bekleyip kuru ekmeğe alışacaksınız
yada bir an önce iş bulup üç beş ne ise katkı sağlayacaksınız
en azından kızınızın okul masraflarını karşılarsınız
karamsar olmayın etrafınıza söyleyin
mutlaka çocuğunu güvenilir birine bırakmayı bekleyen ve isteyen nice çalışan anneler vardır...
küçük yerlerde sesinizi daha çok duyurursunuz

o düşünmüyorsa sen hiç düşünme ihtiyacın olmasada ihtiyacım var de al....
başka türlü adam olmaz..... iyice batması lazm....
ileride kimse suratına bakmayınca sana gelecek.... hatırlatrsn
eşiniz bu kadar rahatken siz kendinizi bu kadar kasmayın yazık günah hasta olacaksınız.....

Son düzenleme:
Yazıklar olsun böyle ailelere.
Böyle ailem olacağına bahçemde ağacım olsun, meyve vermese bile yazın gölge verir..

Madem böyle yapıyor oncelikleri ve sorumluluğunu yapamiuordan ziyade yapmak istemiyor ozaman haciz gelsinde götu üstüne otursun belki ozaman önceliklerini ve sorumluluğu olduğunu kendi karısına karşı yalan söylememesi gerektiğini anlar!! ( kusura bakmayın sinirlendim )

kaynanam ve kaynatam evliliğimiz boyunca evlatlar arasında çok ayrım yapmıştır.önce kızlarını ön planda tutmuştur maddi manevi.kaynımıda bana nispet yapacak diye borca harca girip emekli maaşlarından kredi çekerek oğlunun iğneden iğneye herşeyini almıştır kız tarafına hiç birşey aldırttırmadı.eşimde kendi kendine evlendi evlendikten sonra elimle biriktirdiğimiz parayı alıp diğer çocuklarına yedirdiler.görümcem de kaynımda kaynatamın sayesinde sıkıntıya düşmüyorlar düşselerde kayınvalidem kaynatamda destek çıkıyorlar.biz evliliğimiz boyunca onları yanımızda hiç görmedik.

Allahim kendi hayatimi okuyorum sanki benim esimin ailesini anlatiyosun

Konu sahibine ise girmesi tavsiye edilmis, tabii ki ise girmesi mantikli ama bu seferde onun kazandigi parayla esi ailesinin borclarini kapatmaya calisabilir yada kendi borclari konusunda daha rahat davranabilir karisi calisiyo diye. Burada okuyoruz karisinin kazandigini alan kocalari...

bu nasıl iş yaaaa.
adam kend, borçlarını bırakıp kardeşine nasıl para verir..
üstelik ailesininde haberi var durumunuzdan...
ne kadar düşüncesizlermişl öyle...
tamam kimse sizin borcunuzu ödemez yardım etmek zorunda değil ama bari elinizdekine göz dikmesinler...

Back