eşin o kadar borç içinde kardeşinin borcunu verebilmiş
babası sizin sözünüze bakmaz
oğlu o parayı verdi mi vermedi mi? ona bakar
bence siz muhattab olmayın eşiniz muhattab olsun babasıyla
sen paramız yok dersin eşin bi şekilde bulur verir parayı
arada siz kötü gelin olursunuz
Keşke sizde bir işe girip çalışabilseniz,
Kayınvaidenize bankayla icralık olduğunuzu söyleyin.
Borçları yazıp gösterin,eminim onlarda anlayışla karşılayacaktır.
kayınvalideme söyledim borcumuz icralık oldu dedim umursamıyorlar bizimde borcumuz var dedi.
Eşinizin görümcenize yaptığı ödemeyi bankalar ve icralık faturalardan öncelikli tutması ailesinden ne kadar uzak olduğunu gösterir bence.
Bu zor dönemde birbirinizle kavga etmek yerine destek olun.
Belli ki ailesi yaşadığınız zor dönemi göremeyecek kadar kör ve eşiniz de onlarla bunu paylaşamayacak kadar uzak.
Önce onların borcunu ödemek '' vereyim de kapatayım çenelerini '' demektir benim gözümde bu kadar başka borç varken.
Evet ama herşey öyleee güllük gülistanlık değil evlatlar arası güle oynaya ayırım yapamaz anne-baba maddi manevi,kayınpederinizin artık o borcu ödeme vakti gelmiş zira siz sıkışık olduğunuzu belirtmişsiniz.
başka arkadaşlarımda söylemiş ama
sormak istedim?
çalışmayı düşündünüzmü?
ufakta olsa destek olabilirsiniz evinize ,eşinize ve cocuklarınızın masraflarına
kaynanam ve kaynatam evliliğimiz boyunca evlatlar arasında çok ayrım yapmıştır.önce kızlarını ön planda tutmuştur maddi manevi.kaynımıda bana nispet yapacak diye borca harca girip emekli maaşlarından kredi çekerek oğlunun iğneden iğneye herşeyini almıştır kız tarafına hiç birşey aldırttırmadı.eşimde kendi kendine evlendi evlendikten sonra elimle biriktirdiğimiz parayı alıp diğer çocuklarına yedirdiler.görümcem de kaynımda kaynatamın sayesinde sıkıntıya düşmüyorlar düşselerde kayınvalidem kaynatamda destek çıkıyorlar.biz evliliğimiz boyunca onları yanımızda hiç görmedik.
çalışmayı çok düşündüm halada düşünüyorum hayatımda hiç çalışmadım yapabilirmiyim bilmiyorum mesleğim yok 17 yaşında evlendim.kendimi hep kızlarıma verdim.eğitimi, bakımı eşimede söyledim istemiyor.sen otur çocuklara bak diyor.gerci kız kardeşim üniversite mezunu o bile iş bulamadı ben nasıl bulacağım diye düşünüyorum.bulunduğum yer küçük bir yer çalışma imkanı fazla yok.çalışanda düşük maaşa çalışıyor
çalışmayı çok düşündüm halada düşünüyorum hayatımda hiç çalışmadım yapabilirmiyim bilmiyorum mesleğim yok 17 yaşında evlendim.kendimi hep kızlarıma verdim.eğitimi, bakımı eşimede söyledim istemiyor.sen otur çocuklara bak diyor.gerci kız kardeşim üniversite mezunu o bile iş bulamadı ben nasıl bulacağım diye düşünüyorum.bulunduğum yer küçük bir yer çalışma imkanı fazla yok.çalışanda düşük maaşa çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?