[COLOR="#FF0000" Kızlar dünden beri sinirliyim.bu aralar borçtan yana çok sıkıntıdayız.eşim işinden ayrıldıktan sonra bir kaç ay boşta kalınca bizde kredi kartınla alışverişimizi yaptık.eşim 4 ay önce işe girdi.banka borcu,faturalar birikti.içinden çıkamayacağmız hal aldı.düzenli ödesek bile anca 5 ayda toparlanırız.eşiminde görümceme borcu vardı kaynatam görümcemin evini tamit ettirmiş mutfak dolaplarının parasını siz verin dedi.bende eşime banka bizi icraya verdi önce onu verelim ondan sonra ver dedim.eşim 4 ay içinde bana yalan söyledi vermiyorum dedi paranın yarısını vermiş.eşim deftere verdiklerini not etmiş bende şok oldum.çünkü ayı getiremiyoruz borç ödeyemiyoruz.elden arkadaşlardan borç aldım diyor.onlara borçlarını ödedim diyor.eve paranın çeyreğini getiriyor.malum böyle oluncada bankaya yine veremiyoruz.internet,su,doğalgaz aldı başını gidiyor.ilk defa.bu duruma düştük eşimin boş kalması ve diğer borclarımızı ödemeyip sadece görümcemin borcunu ödeyince bu duruma kadar geldik.dün eşimle konuşmayı denedim.not ettiği defteri bağıra çağıra yırtıp attı.bu ayda arkadaşlarından 700 tl aldığını söylüyor.konu görümcemin parasına,banka ve diğer faturalara gelince bağrıp çağırıyor.bunaldım artık çocukların ihtiyaçlarını bile alamıyorum.kaynatamda 2 gün önce bana mutfak dolabının borcu geldi dedi bende sıkışıktayız dedim.kaynatamın da bize borcu var hemde 10 senedir vermiyor.görümcemin evinin banyosunu doğalgazını kaynatam kendi parasınla yaptırdı.arkadaşlar görümcemin parasını eşimden çok ben vermek istiyorum biran önce bitsin diye ama icralık faturalar bankalar daha önce vermek zorundayız çünkü hergün faiz üstüne faiz.eşim neden böyle yapıyor anlamadım sizce bu adama ne dersem anlar beni?kaynatamda eşimi arayıp duruyor adam parasını istiyormuş.kaynatama sıkışıkdayız dedim oda anlamıyor.sizce ne yapmalıyım.