Merhaba arkadaslar,
Öncelikle cok uzun olacak bunun icin özür dilerim..
8 aydır konustugum birisi var ve evet biz 'hala' konusuyoruz. Sevmeden birisini sevgili olmayacagını söylemisti en basında ve o noktaya ulasmasını bekliyorum..Daha önce de bir tane sevgilisi olmus ve 10 ay konustuktan sonra sevgili olmuslar..Gercekten seviyorum ve bu yuzden beklemeyi de kabul ettim.. Kesinlikle ama aramızda seviyorum, hoslanıyorum muhabbeti gecmiyor zaten ondan görmeden ben söylemem. Sevgili gibiyiz aslına bakarsanız yani dısardan görseniz , sevgili oldugumuzu düsünürsünüz..
5. Ayın sonunda bitirmek istedigini söyledi sonrasında ben bulusmadan once dusuncelerimi yazdıgım uzun bir mesaj yazdım ve sorunun benim duygularımı net gostermemem, kendimi cok geri cekmem oldugunu söyledi.. Ben 3 aydır cok yakın davranıyorum.. Kızlar simdi sorun su;
Bu kisi ile aynı sehirdeyiz ama evi evime 1.5 saat uzaklıkta
Kadıkoyde bulusuyoruz ona 1 saat uzaklıkta
Haftada yalnızca bir kez bulusuyoruz ve ben her bulustugumuzda bir sonraki bulusma günü icin bildiginiz randevu alıyorum sürekli isi var
Ögrenciyiz ve o aynı zamanda haftanın üc günü calısıyor, bu yuzden günde bir saat maksimum 2 saat anca mesajlasıyoruz , gün icinde bazen bir bazen iki kez arıyor maksimum 10 dakika konusuyoruz onlarda da ..
Konusurken bu sefer de ben cok yakınım bakın bir mesajımı koyuyorum buraya , ders calısıyordu benim sınavım bitti dısardayken unuttugumu dusunmesin diye yazdım.
Guzel guzel calıstıgını düsünüyorum suan, sınavlarının iyi olacagını da biliyorum sana cok cok iyi basarılar iyi de calısmalar aklımda oldugunu bil istedim
Cevap sadece tesekkür ederim:) oldu hep bu sekilde ama son zamanlarda.. Arkadasım gördü bu mesajımı bozulmadın mı, ya sen bizimle dısarda eglenirken aklına gelip yazıyosun cevap sadece tesekkür ederim oluyor ben olsam bir daha yazmazdım dedi..
Cok seviyorum ama bitirmeyi düsünmüyor degilim su sıralar , her duyan neden bu kadar zor bir seyi seciyorsun cok zor bir insan diyor..cok sabırlısın dedikce insanlar önceden e seviyorum olsun diyordum suan böyle diyemiyorum
Bunun bir sebebi de sınavlar yuzunden 3 hafta görüsemememiz.. Benim sınavım cuma günü bitti.. Ben dedim ki evinin oraya geleyim ( evi bana 1.5 saat uzaklıkta) seni yarım saat gorup gideyim.. Sen gelirsen ders calısırken aklım hep o gecirdigimiz yarım saatte olur diyip kabul etmedi. Fotograf atmasını istedim 3 gün önce ve her gece de sordum unuttum dedi dün kızdım sen istesen ben simdiye elli kez atmıstım dedim gece attı fotografı ve nasıl desem size hani hicbir surat ifadesi yok boyle zorla attırmısım.. Ki ona atar mısın demeden once atmak istemezsen anlarım demistim.(hicbir sosyal agı yok fotograf cekinmeyi hic sevmiyor) böyle iste kızlar sizce ne yapmalıyım mantıgım bitirme yonunde ve bitti dedigim an asla bana bitmesin bile demez tamam sen nasıl istersen der ceker gider ve ben cok uzulecegimi de biliyorum.. Gelecegi düsünüyorum, yazın yine calısacak üstüne yaz okulu olursa hic vakti kalmayacak yani görüsemicez.. Seneye deseniz ben tıp fakultesinde okuyorum ve agır bir sene olacak benim icin ki yine de ona vakit ayırıyorum, o da calısacak bundan daha yogun bir senesi olacak.. Diger senelerde de yurtdısında 2 sene calısıp para kazanıp burda kendi isini acmak istedigini söyledi.. Ben bu kisinin artık yanımda oldugunu hissedemiyorum bu durumları da dusundukce iyice kötü oluyorum.. Özür dilerim cok uzun oldu simdiden tesekkürler